Skip to content
6 reacties
1635 weergaves

Gevingerd

Hallo, ik weet niet zeker of dit verkrachting is maar op school is er een meisje die in de gym kleedkamer wel eens over mijn slipje zit te wrijven. Als ik haar vraag om te stoppen vraagt zij waarom je vind het toch lekker? Anders zou je niet zo nat worden. En dat is ook wel zo... Ik vind het heel lekker maar ik vind het vervelend dat er iedereen bij is want dan schaam ik me zo :S meestal laat ik haar even haar gang gaan en dan loop ik naar wc zodat ik lekker alleen kan klaarkomen. Ik weet wel dat dit eigenlijk niet goed is maar ik weet niet wat ik hiermee moet doen want stiekem vind ik het wel lekker Xxx f

11 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Hoi TS,
    hoe is het nu? Doet dat meisje nog steeds dat wrijven bij je in de kleedkamer of hebben jullie samen ergens afgesproken met elkaar, logeren ofzo. Ben benieuwd wat er nog gebeurd is.
    liefs, j.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • prachtig en geleerd gezecht van meisje 18 ;-)

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Het gaat erom dat er iets gebeurt dat jij niet wilt. Dat meisje dat jou over je slipje en misschien ook soms wel even ín je slipje, langs je benen, wrijft, die doet dat terwijl jij aangeeft het toch echt niet te willen. Enne, dat je nat wordt is de reactie van jouw lijf op intiem aangeraakt worden. Je lijf reageert, op zich maar goed ook, maar het zegt niets over wat je echt wilt. Wat dat betreft steken meiden toch echt anders in elkaar dan mannen, als die nat worden willen ze ook écht wel.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hoeft je echt niet te schamen hoor volgens mij is dat best normaal. Ik had vorig jaar in vriendinnetje in mijn klas zitte en wij zaten altijd bij elkaar. En als we doorkregen dat jongens naar ons aan het staren waren wreven wij over elkaars kutje, wel gewoon over de broek hihi gewoon om die jongens een beetje te plagen want dan zag je hoe hard ze probeerden hun stijve te verbergen hihi :S

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe reageren die andere kinderen dan

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou verkrachting is het binnendringen van iemands lichaam.

    Dus als ze ook in je vagina gaat dan is het verkrachting anders alleen aanranding.
    En verkrachting en aanranding is altijd tegen je zin en hoe ik het nu lees is het niet tegen je zin maar vind je het gewoon vervelend dat iedereen het kan zien.

    Maar doet zij dat alleen bij jou of jij ook bij haar?


    En als je het lekker vind kun je haal ook een keer vragen of ze mee gaat naar jou huis of een bos of waar je dan ook wilt en dat je haar daar uitlegt dat je het niet fijn vind om dat te doen als anderen het kunnen zien.

    En in plaats van dat zij jou in de kleedkamer vingert nodig haar thuis een keer uit of op een andere plek waar jullie alleen zijn en laat haar je daar vingeren en vinger haar dan ook.


    Dan heb je en het genot van dat vingeren en niemand die het ziet.



    Want volgens mij is voor jou het probleem vooral dat anderen het zien.


    En als jij het lekker vind hoef je je niet zomaar te schamen waarschijnlijk is de hele kleedkamer jaloers als jullie dat doen.
    Want het klinkt echt erg geil. ;-)

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten