Skip to content
4 reacties
704 weergaves

wat moet ik doen

Hallo, Ik ben 12 jaar en ik ben misbruikt op mij 10de Ik was naar school vertrokken en na school moest ik nog wat lessen in halen van de week daarvoor want ik was toen ziek toen ik naar huis vertrok ben ik nog mee geweest naar mijn vriendin haar huis en ben redelijk laat vertrokken ik was te voet en het was aan het regenen dus ik had het koud. Onderweg kwam ik een paar mensen tegen die eng naar me keken. En toen liep ik wat sneller tot ik opeens in een huis werd getrokken en er iets in mijn mond werd geduwt dan werd ik wakker VASGEBONDEN op een bed. Er kwamen 2 mannen naar mij en die begonnen mij te neuken en terwijl ik de eens was aan het pijpen was die andere me aan het vingeren + beffen ik deed alles tegen mijn zin in hoop dat het snel gedaan was ze kuste me overal en moest alles doen wat zij zeiden ze gaven me een glas water nadat ze klaar waren ik dronk het leeg ik werd duizelig en botste overal tegen ik ben dan wakker geworden aan een bushokje toen zag ik een paar agenten en die vertelde me dat mijn ouders erg ongerust waren en dat ik mee moest komen die hadden me dan thuis afgezet en ik vertelde niks aan mijn ouders ik loog dat ik naar mijn vriendin ben gegaan dus ik had een maand huisarrest nu ben ik nog steeds bang en wil ik met niemand hier echt over praten ik wil hier mijn verhaal kwijt omdat dit anoniem is maar WAT MOET IK NU TOCH DOEN!!!!

12 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Oké, luister aub naar me. Je moet het echt zeggen. Anders krijg je er later spijt van, ze kunnen dit met veel meer kinderen doen. Je hoeft je niet te schamen want jij werd meegesleurd. Zeg het aub, als je het niet durft vraag een familielid of neem een goeie vriendin in vertrouwen, je moet dit ECHT zeggen. Vertrouw me aub ook al ben ik vreemd

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • hy ik ben het meisje van deze verkrachting ik denk dat jullie mij niet echtbegrijpen want ik zit al 2 jaar met dit gedoe in mijn hoofd en weet nog steeds niet wat ik moet doen telkens als ik alleen op mijn kamer zit word ik beng en ik durf niet meer buiten te komen alleen ik voel me slecht en het gaat niet goed met me op school en tijdens de les ben ik niet komen opdagen ik zat op de toilet bang en was aan het wenen ik ben dan naar het sectariaat gegaan om te zeggen dat ik heel harde buikpijn had en dan mocht ik naar huis en mijn mama zij dat ik maar beter moest uitruste in mijn bed ALLEEN en ik keek heel bang en ze vroeg wat er was en ze begon met me te praatten ik woe dit wel vertellen maar kreeg alweer een black out dus HELP ME PLEAS IK BEN BANG!!!!!!!!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Zeg het tegen je ouder dit is erg en je hoeft je er niet voor te schamen jij wilde het niet dus zouden die mannen zich moeten schamen begin om het tegen iemand te vertellen die je het meest kunt vertrouwen en daarna ga je er veder over praten

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Zeg het tegen de politie want die mensen kunnen dat met nog andere meisje doen zoals jij dus ik raad je aan gaa naar de politie en wees niet bang en jemoet het anoniem zeggen tegen de politie als je toch te bang zijt en sterkte he

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten