Skip to content
3 reacties
3043 weergaves

Verkracht door men zusje

Toen ik 13 was zat ik mezelf te bevredigen op mijn ouders hun kamer. Mijn zusje van 18 kwam binnen en zag dit ze begon me aan te raken en ik stopte al gauw met mezelf te rukken. Ik wist niet wat ik moes doen dus ik schreeuwde maar men ma en men pa waren niet thuis mijn zus hield der hand voor mijn mond en ik raakte in paniek ze begon haal vagina over mijn penis te doen, mijn penis was nog niet volgroeid dus hij was nog niet zo groot maar mijn zus stopte mijn penis er toch helemaal in. Dit voelde een beetje raar maar ook wel fijn ik wist niet hoe ik moes reageren. Ik heb dit nog niet aan men pa en men ma verteld moet ik dit doen of moet ik de kindertelefoon bellen? dit is 3 weken geleden gebeurt

13 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Je moet hier zeker iets mee doen. Dit kan niet wat jouw zus gedaan heeft
    Je zus heeft je verkracht. Hoe moeilijk het ook is, vertel het iemand. Misschien een vriend, waar jij je het prettigst bij voelt. Dan kan hij of zij je misschien steunen. Als er een vertrouwenspersoon is die jij dit durft toe te vertellen, doe dat dan, deze persoon heeft er meer ervaring mee. Maar- woow, onsamenhangend, sorry, krijg mn hoofd niet helder.

    Beste is denk ik(uiteindelijk) je ouders, hoe moeilijk ook. Ik neem aan dat je geen aangifte tegen je zus wilt doen? Kindertelefoon is ook een goede optie

    Ps. Nogmaals sorry dat het zo rommelig geschreven is, samenhangend schrijven lukt op dit moment duidelijk niet zo goed. Concentratie = below 0.

    PSS: Als een broer zoiets bij zn zusje doet vind jij het toch ook verkrachting? Bij jou ook




    ^ gramm. En formulatie = om te huilen, maar het lijkt me wel slim om deze dingen te doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Aahw!

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hea, Wat kut voor je. Wat je zus heeft gedaan kan echt niet je moet er met haar over praten iedereen maakt wel eens fouten en misschien heeft ze er wel heel erg veel spijt van maar misschien ook niet vraag het haar gewoon en als je er mee zit kan je het beste naar je ouders gaan. Als je dat niet durft kan je misschien naar een vriend/vriendin, mentor vertrouweings persoon gaan, iemand die je vertrouwd. Je moet het niet met je meenemen en het met iemand delen Het kan ook zijn dat je zus een probleem heeft en misschien werd ze gewoon opgewonden van jou maar dat maakt niet goed wat ze gedaan heeft. En heb je er ook last van? Groetjes 

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten