Skip to content
1 reacties
483 weergaves

Is dit aanranding

In de zomer ging ik met twee jongens en 1 meisje zwemmen Ik had met die jongens afgesproken om te gaan sexsen omdat ik dat stoer vondt om het al een keer gedaan te hebben en omdat het mij best en opgewonden gevoel gaf maar in het zwembad riep een van de jongens mij en begon hij mij in het kleedhokje zomaar heftig te zoenen. Het was bijna tongzoenen maar omdat ik niks terug deed heb ik het kunnen voorkomen toch heb ik dit als zeer onprettig en vervelend ervaren ook vroeg hij of hij mijn borsten mocht zien ik vond het goed en het leek mij heel lekker en spannend als en jongen je borsten zag en er aan zat maar toen dat eenmaal gebeurde vond ik het eigelijk helemaal niet fijn en heb het ervaren als zeer onprettig ook dwong hij mij om te pijpen maar omdat ik weigerde is dat niet gebeurd wel heb ik zen piemel vastgehad wat ik niet wou maar moest ik weet echt niet wat ik moet doen en of dit aanranding is help me à u b

17 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Alles wat tegen jouw zin gebeurt kan worden gezien als aanranding of zelfs verkrachting....
    Maar je bent er zelf ook schuldig aan want je hebt zelf met de jongens afgesproken om te seksen omdat je het stoer leek. Dan moet je het ook niet raar vinden dat ze ook echt seks met je willen hebben.

    Ik snap dat je nieuwsgierig was naar de jongens enzo, maar blijkbaar had jij een heel ander verwachtingspatroon en dat heb je niet echt goed duidelijk gemaakt.

    Ik zou geen verdere stappen ondernemen (tenzij je met geweld gedwongen was) en dit gewoon als een hele wijze les opvatten.
    Succes

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten