Skip to content
13 reacties
1813 weergaves

Is dit normaal?

Mijn gym leraar komt vaak binnen als het omkleden te lang duurt en zonder kloppen ik zit er dan vaaK (bijna altijd) erin met een vriendin maar ik stond deze keer met een bh aan en ik gym in een tennis rokje met hoge split maar hij kreeg een stijve ?? ik schrok wel hij liep ook snel weg maar ja alsnog. Later dacht ik ook nou en natuurlijke reactie hij zal niet zo zijn. De volgende les gingen ringzwaaien omdat ik best wel klein ben werd ik door mijn gymleraar een stukje opgetild en Gaf hij me een paar duwtjes maar bij het tegen houden hij zijn handen lager dan normaal meer bij mijn heupen inplaats taille gewoon verkeert gepakt Dacht ik. Maar na het ringzwaaien gingen we gymnastiek oefeningen doen maar ik moest de moeilijker oefeningen doen maar daardoor was ik ook meer met mijn benen wijd en mijn borsten tussen mijn boven armen maar hij keek niet naar de oefening in het geheel maar meer naar mijn intieme zones en alle gym lessen gaan nu zo ongeveer zal dit toeval zijn of Let ik meer onbewust op deze kleine dingen? Of zou het echt zo bedoelen?

14 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Ehm... ik vind dit toch wel een apart verhaal. Je laatste bericht. Die andere dingen zouden niets kunnen betekenen, maar dit is toch wel erg raar. Praat er een keer met een vriendin over. Vraag of het haar ook opvalt en/of ze er ook op kan letten. Als zij het ook ziet is er toch wel iets anders aan de hand dan de gewone stand van zaken denk ik. Over dat van de kleedkamers inlopen: zeg het tegen/vraag het aan een (vrouwelijke) leerkracht(met een vriendin samen(?)). Het is echt niet raar als je dat zegt. Mijn sportleraar komt NOOIT in de meisjes kleedkamer(als wij er zijn). Hij is volgens mij vaak wel even bij de jongens(, vgm is het dan gwn een korte conversatie ofzo(enzo..)). Ik zou me er echt niet prettig bij voelen. Ik vond het al niet fijn dat ik op de basisschool verplicht moest douchen terwijl de lerares er vaak was. Naakt voor mn klasgenoten(die ik in het begin pas kende, ik was net verhuisd) was 1 ding, maar de lerares vond ik om de een of andere reden toch weer wat minder fijn volgens mij. Maarja, voor de jongens was het erger, daar stond ze soms ook.

    Maargoed, ik dwaal af. Het is niet raar dat jij dit zo voelt. Als je vriendin en jij allebei tot dezelfde conclusie komen en/of jij weet het zeker/het wordt erger moet je wel actie ondernemen.

    Succes -xXx-

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gwn hard en irritant

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • En hoe voelde dat dan, zijn kruis, had hij een beetje een stijve of zo? Anders zou ik er niet echt iets achter zoeken.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Het kan gewoon toeval zijn maar hij kwam vandaag weer naar binnen nu was ik er weer met drie meisjes, later ging hij de slag met softbal uitleggen en nam mij als voorbeeld maar hij drukte zijn kruis best wel erg tegen me aan toen hij andere hielp hield hij toch wel 30 cm afstand......

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Is het normaal, als jij je erbij onprettig voelt is het vervelend en dus niet normaal. Als jij denkt ach zolang hij vsn me afblijft trek je er dan gewoon niks van aan.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Je gymleraar hoort niet zomaar de kleedkamer in te lopen.
    Misschien wilde hij gewoon kijken of iedereen weg is.
    Spreek hem anders gewoon een keer en overleg of hij eerst kan kloppen.

    Een erectie is natuurlijk reactie hoe ongepast dan ook.
    Verder is het misschien zo dat je inderdaad veel op hem let.
    Kan me herinneren dat met sommige oefeningen zoals salto's, handstand ringen ik ook wel eens aangeraakt ben op heupen, billen of kruis door mijn lerares. Weet zeker dat dat onbedoeld was. Bij sommige oefeningen heb je lichaamscontact.

    Ook is zij wel eens binnengekomen terwijl ik of anderen (half) naakt waren. Te veel lawaai of het duurde te lang of iets anders. Ik vond dat super vervelend maar het zelf niet het lef gehad haar er op aan te spreken. Daarom vind ik dat jij dat wel moet doen ;). Gewoon de volwassen oplossing, stap naar die vent toe en overleg tot een oplossing.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hij doet altijd zo tegen mij en een vriendin maar ik durf er ook niks van te zeggen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben een gymleraar in opleiding en het is echt verboden om in de meiden kleedkamer te komen! Andersom ook natuurlijk als vrouwlijk persoon bij de jongens. Het is iets wettelijks wat niet mag. Natuurlijk kan het een fout van hem geweest zijn, maar dat weet je in dit geval niet. In ieder geval zou ik dit wel met je mentor/ een andere docent bespreken. Dat hij je gevoeliger aanpakt kan perongeluk gebeuren, maar heel vervelend ervaren worden door jou. Maak er een gespreks onderwerp van met iemand en bekijk de situatie is goed! Dan kom je er vanzelf uit en is sporten ook weer fijner voor jou. Succes!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ga wel wat met de klas mee of met meerdere meiden de kleedkamer uit zorg dat je daar niet alleen bent. gewoon voor het geval dat.
    Want in mijn ogen is dit niet normaal. en ik geef ook nog wel eens een gymles op het vmbo en daar wordt eerst netjes op de deur geklopt als de leraar de kleedkamer ingaat.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Dank jullie xx

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ach, zolang hij met z'n poten (en lul) van je afblijft, niks van aantrekken.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Eigenlijk durf ik dat niet en hij is altijd heel aardig tegen me en ik zal het me wel verbeelden als het echt zo was dan zouden er toch wel meer meisjes last van hebben?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat klinkt wel een klein beetje vreemd.. Alleen al als mannelijke leraar de meidenkleedkamer in komen zonder kloppen hoort niet, en je zo bekijken al helemaal niet..
    Misschien moet je er eens met een vertrouwenspersoon op school over praten? Hij zal niet weten dat jij er over geklaagd hebt, maar er zal misschien wel met hem over gepraat worden. En als er meerdere meldingen van andere meiden zijn geweest zal hij er zekerweten op aangesproken worden.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten