Skip to content
11 reacties
4129 weergaves

Zomaar een stijve lul

Ik ben een jongen van 13 jaar en 6 maanden. Ik heb de laatste tijd last van een klein probleempje, want soms word mn lul zomaar stijf en dat ziet iedereen dan. Ik word dan kei hard uitgelachen en er worden dan nare opmerkingen gemaakt. Ik schaam er me enorm voor. Hebben jullie tips/raad hoe ik dit kan voorkomen.

13 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • Joh, dat hebben jongens vaak (ik ook zo vaak). Daar hoef je je helemaal niet druk over te maken, want het is heel normaal. Groeten.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  •   Heb heel vaak een stijve ,vind niet erg alleen met de gym o erg .en die meide maar kijken . zeggen ze ook nog zal ik ff meelopen .   heb zins kort een vriendin ,hebben elke dag wel sex meestal meerdere keren .   heb op school minder last van een stijve   zelf van tevoren aftrekken helpt ook .

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • overkomt mij heel vaak bij gym en heb ik wel een tent

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Heyy
    Das helemaal normaal joh je zit nu in die puber leeftijd
    Ik ben wel een meisje maar ik ben best wel vaak geil
    Eerlijk gezegd ik weet nii of dit gezond is (van mij)
    Maar dat van jou is logisch ik heb een vriend hij is wel homo
    Maar hij heeft dus een vriendje en vaak heeft het uit het niks
    Een stijve en meestal lachen we er wel om moet jij ook doen😂😂👍🏼

    Veel succ6

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hy
    Dat is helamaal normaal als he al in je pubertijd zit kan dat gebeuren bij mij gebeurt dat bv : in de les of op de speelplaats ( op andere ongepaste momenten
    Ik heb meestal te grote truien en dan kan ik dat een beetje verbergen
    Mss is dit een tip ?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is gewoon, jongen. Maak je geen zorgen want ook ik en veel andere jongens hebben dezelfde ervaringen. Stijve in jeans, nou de eerste keer schrok ik er ook een beetje van. Maar het is niks om je druk over te maken, een teken van gezondheid eigenlijk. Mazzel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon yolo

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • zeg gewoon dat ie slap is, en dat je stijve veel groter is...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • idd,lachen ze niet om jouw stijve is het wel om iemands pik die wel heel klein is. Of om iemands flaporen. Iedere jongen krijgt weleens een spontane erectie en op jouw leeftijd helemaal.
    Als ik dan toch een tip mag geven : als je een stijve pik voelt opkomen denk dan aan een heel lelijk mens zoals Patty Brard, dan is je erectie meteen weg.

    En in een joggingbroek valt een erectie veel meer op dan in bijv een spijkerbroek..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je zei er niet bij waar het gebeurd, maar gewoon net doen of je gek bent, als je raar gaat doen erom vinden ze dat alleen maar leuk. laat gewoon zien dat jij niet zo debiel doet als zij en kleed je gewoon om of er niets aan de hand is.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ach beste jongen, het is de normaalste zaak van de wereld, dat iemand een stijve piep ineens krijgt. Dat ze je uitlachen is bijzonder kinderachtig, wat een kleuters toch! Vergeet niet, dat je hormoontjes een rol gaan spelen en zeker op jouw leeftijd! Ik lees hier zó vaak, dat jongens zich schamen, wanneer ze een spontane stijve krijgen, > bij de douche op school na gymles b.v. of in openbare kleedhokjes, sauna etc.. Probeer een volgende keer te zorgen, dat ze het NIET aan je kunnen zien, of je zegt gewoon hey jongens lachen ik krijg een harde ha ha een dan is de lol er ook gauw van af (dan ben je ze voor) bij die gasten (kleuters)! ~ Een slappe is bedoeld, om te plassen en een stijve is op de rukken of te neuken, dat is de functie van een man z'n piemel, dus heel normaal.
    En ineens een spontane erectie te krijgen, zoals al gezegd, het is heel normaal en wees blij, dat je die krijgt en schamen? "NEVER doen" grt. J

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten