Skip to content
5 reacties
1708 weergaves

Gezoend onder dwang.

Dit verhaal klinkt Miss erg raar en ongeloofwaardig. Sins kort zit ik bij en groep voor kinderen jongeren die. Ergens moeite mee hebben. Of kinderen met problemen. Ik kwam als meisje in en. Groep. Met allemaal jongens. Van acht tot elf jaar. Ik was het enigste meisje en al gauw werd er en Marokkaanse jongen verliefd op mij. Paar dagen geleden zat ik naast die ene jongen en opeens zij hij ik ben een beetje Verliefd op je, ik zei oké. En hij vroeg of ik zijn. Vriendin wilde zijn. Ik zei dat hij te jong voor mij was. En dat ik niet verliefd op hem was. Hij bleef smeken en pakte mijn hand vast. En vroeg of ik hem en kusje wou geven op zijn. Mond dit wilde ik natuurlijk niet. Dus ik heb geweigerd. Dit gebeurde allemaal in de taxi de taxi had door dat er wat aan de hand was.dus moetsten we voorin in gaan zitten. Gisteren wou hij weer naast mij zitten. Ik vond het goed. Want. Van en Jongen van acht verwacht je niet dat hij. Iets van je wilt.   Toen ik naast hem zat. Zei hij dat hij en zoen wilde op zijn mond ik wou dat niet. Maar hij bleef. Dwingen en volhouden. Ik zei kus op de mond niet. Knuffel wel. Hij stemde hierin mee. Maar toen ik hem en knuffel gaf. Pakte hij mijn hoofd vast. Draaide die op. En zoende mij vol op te mond. Gelukkig lukte dat niet omdat ik mijn hand ervoor hield. Later zei hij dat hij iets in mijn. Oor wou fluisteren. Toen pakte hij mijn hoofd weer beet. En lukte het hem. Op mij VOL heel lang op de mond te zoenen. Ik vond het niet leuk. probeerde weg te komen. Maar voor en jongen van acht was hij bijzonder sterk. En ik kon niet tegen hem verweren. En hij hield mijn. Hoofd stevig vast zodat ik niet weg kon komen. Later toen hij mij los liet . Ging hij opeens met zijn hand in mijn. Broek en onderbroek. Ik wilde hem slaan. Maar deed Niks omdat ik niet wist of je en jongen van acht mag slaan. Dus liet hem zijn gang gaan. Ook zei hij dat als hij mij niet mocht zoenen. Dat hij mij dan ging. Slaan. Maar dat hij dat niet wilde. Omdat ik de ware voor hem ben. Ook probeerde hij mijn borsten aan te raken. Dit lukte niet. Omdat ik zijn. Hand wegduwde. Later probeerde hij. Naar mijn kruis te grijpen. Dit lukte niet omdat ik mijn benen bij elkaar hield. Toen hij de taxi uit moest. Begon. Ik te huilen. En en vriend van mij. Die dat hoorde kwam naast mij zitten, en trooste mij. Ik heb hem vertelt wat er is gebeurd en hij werd echt boos op die jongen. Ik voel me er echt vies. Onder en heb het gevoel dat het mijn schuld is. Het klinkt ook zo raar dat en jongen van acht al zulke dingen doet. Ik moet er de hele tijd aan denken en voel me er echt naar over. Wat moet ik doen.   En hulpeloos meisje

17 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • @meisje 14 Hé, je hoeft je niet te schamen dat je niet meteen nee hebt gezegd. Je werd hierdoor overrompeld. Misschien kun je later nog een keer tegen die vriend zeggen dat je niet wilt dat hij je zomaar zoent.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Vanmiddag heb ik afgesproken met een vriend van me. Ik wist dat hij wat voor me voelde, alleen ik niet voor hem. Toen we daar een tijdje zaten pakte hij mijn mobiel af, voor de grap. Toen ik mijn mobiel wilde terug pakken viel ik op hem en kwamen we in een ongemakkelijke houding. Ik lag met mijn hoofd op de grond en hij hing boven me. Later kwam hij steeds dichterbij en zoende me. Ik kon geen kant op en ik vond het vreselijk. Ik weet dat ik beter nee had moeten zeggen.. ik voel me nu heel rot en ik denk er telkens aan. Ook heb ik mijn lippen iets van 5x geschubd (Haha). Ik wou gewoon even mijn verhaal kwijt dus hier is het. :~)

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • een jongen van 8 weet niet dat het niet mag, als hij 12 of 13 was geweest had hij er meer over na gaan denken, en zou hij mischien wat minder gek doen

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik snap dat je nu denk van is het wel goed hoe ik het heb aangepakt. Maar zoieso had die jongen al problemen, maar jij moet je niet schuldig voelen. Je hebt het goed aangepakt, al kon je misschien wel iets eerder met iemand erover praten die jou er mee kon helpen dat hij er mee stopt. Maar het is niet nodig om jezelf er druk over te maken.



    -xXx-

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad, het klinkt wel een beetje ongeloofwaardig, maar ik ga ervanuit dat je de waarheid spreekt.
    Je hebt het immers ook over kinderen met problemen enzo.
    Wat er gebeurd is kun je niet terugdraaien, maar ik denk dat een wat hardere aanpak best gerechtvaardigd was, zelfs al gaat het om een kind van 8.

    Ik snap dat je op dat moment aarzelingen had om hem te slaan en dat je overrompeld was door wat er gebeurde. Voel je daar dus niet rot over.
    Maar een volgende keer moet je hem wel aanpakken.
    Ik bedoel je hoeft hem niet meteen een blauw oog te slaan ofzo, maar als je hebt gewaarschuwd en hij gaat door mag je best wel een dusdanige tik verkopen zodat hij het voortaan wel laat.
    Als ie nu al zulk gedrag heeft wat eigenlijk niet bestraft wordt, hoe zal dat dan zijn als ie straks ouder is?


    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten