Skip to content
11 reacties
3800 weergaves

schuren tegenwil

hoi mensen laats was er een jongen ( gewoon een vriend ) we deden spelletjes tv gekeken etc maar toen we naar mijn kamer gingen gingen we gewoon nep worstellen maar toen ging hij op mijn kont zitten en op en neer dus ik duwde hem weg een paar uur later deed hij het weer en zij hij wacht eve ik kom bijna klaar en toen voelde ik dat zijn ( jeweetwel ) hard werd dus toen we gingen slapen wou ik eigenlijk niet meer in dezelfde kamer slapen en toen stond hij midde in de nacht op en zij ik ben hard laten we verdergaan aan wat we begonnen want ik ben nog niet klaargekommen dus toen heb ik hem naar de logeerkamer gestuurd ik wil weten of dit verkrachting is
HELP A.U .B XXX Z

13 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • hoe oud was die vriend dan TS, is hij veel ouder dan jij of net zo oud?

    het is zowiezo niet goed wat hij deed...

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het beste wat je kan doen is duidelijk zeggen dat je het niet wilt, als hij dan niet luistert is het aanranding. Met het advies dat je het tegen je het direct tegen je ouders moet zeggen of hem schopt tegen zijn ballen ben ik het niet eens, kans dat hij gewoon dacht dat jij er ook zin in had..

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 18, dat van in de ballen schoppen mag je alleen doen is je echt wordt overvallen etc. Je mag dat nooit bij van die kleine dingen doen. Het is niet oké om te doen wat die jongen deed maar het is heel gevaarlijk om in iemand zijn ballen te shotten. Ik hoop dat je het nog nooit hebt gedaan

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben het niet met de meeste eens. Hij vond je schijnbaar leuk en ja hij liet weten dat hij meer met je wou en opgewonden was. Jij hebt toen meteen laten weten dat je dat niet wilde en hij stopte meteen. Dat is toch prima? Wat zou je liever hebben gehad als reactie?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is moeilijk maar wel gewoon het je ouders vertellen want dit kan en mag niet.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit is zeker ernstig. Het is misschien geen verkrachting maar wat hij deed was zeker ongewenst voor jou. Ik raad je aan dit aan je ouders te vertellen en hen te vragen het er met de ouders van die jongen te hebben. Je kan dan vragen of zijn ouders hem dan kunnen ondervragen en hem op één of andere manier duidelijk te maken dat dit niet opnieuw mag gebeuren. Zowel bij jou als bij anderen want het kan dat hij na jou door anderen wordt aangetrokken. Dus zeker over praten is de boodschap! In het vervolg, als het opnieuw zou gebeuren een je best onmiddellijk van hem weg. Blijf dan bij hem uit de buurt en bel je ouders of zijn ouders als dat lukt. Als het zou gebeuren dat de situatie er zo naar uitziet dat jij klem komt te zitten en niet weg kan doordat de aanrander jou vasthoud of zo, roep dan zo hard je kan, verweer je. Geloof me, ik denk niet dat hij dat dan nog zo leuk vind om jou aan te randen. Vertel je ons hoe het is afgelopen? Ik wens je het beste.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou zeggen aanranden geen verkrachting, je kan hem aanklagen als je wilt

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • haha bedankt voor de tip meisje 18
    btw ik ben de schrijver

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • In het vervolg gewoon even in z'n ballen schoppen of knijpen, heeft ie er meteen genoeg van en stopt ie er wel mee.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit zijn ongewenste intimiteiten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is nog geen verkrachting maar wel aanranding en je moet het hierover hebben met je ouders en zijn ouders!
    Wat hij heeft gedaan wilde jij niet en dat heb je ook tegen hem gezegd en hij moet leren dat hij dat niet kan doen!

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten