Skip to content
7 reacties
887 weergaves

mishandelt door bf

laatst was ik bij mijn vriendje hij werd net 15 dus ik bleef daar slapen hij slaat mij best wel vak en schopt ook hij vraagt sex maar zodra ik nee zeg begint hij geweldadig te worden de volgende dag waszijn broertje thuis hij is 12 of 13 weet het niet zo goed voordaqt ik zijn broer kende want ik ook 12 of 13 hij vroeg of ik verkeering met hem wou op kamp ik heb zijn broer zo leren kennen ik heb nee gezegt maar anyways we waren alleen thuis en toen ik weer nee tegen sex zij pakte hij een mes en sneed in mijn arm ik huilde en hij trooste mij zij sorry en zette een pleister en verband om mijn arm de snee was niet zo groot ik wou weg gaan maar bleef toch ik ben nog gwn met hem en heb hem vergeven hij zij sorry en we zijn gwn cool maar nu slaat hij juist harder heeft mij laatst bij mijn keel gegrepen weet niet wat ik moet doen hij slaat mij nog steeds hij pakte mijn nekt totdat ik niet meer kon ademen zijn broer van 13 is juist super lief en ik voel me slecht en bang hij bedrijgt mij stalkt me ookal negeer ik hem help mij alsjeblieft

13 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Dumpen die gast! Als hij nu al zo is wordt het alleen maar erger. Sommige meiden (en jongens) vergoelijken het telkens weer als ze mishandeld worden (want dat is dit dus), vooral omdat zo'n agressief vriendje achteraf steeds weer z'n excuses aanbiedt en belooft dat hij het nooit meer zal doen. Maar het gebeurt natuurlijk steeds weer opnieuw. Hij slaan, zij huilen, hij excuses en beloven dat hij het niet meer zal doen. Tegen de vrienden "we hebben zó goed gepraat gisteren, ik geloof echt dat hij veranderd is". Tot het volgende blauwe oog of erger. Geloof me, een partner die jou slaat BLIJFT dat doen. Hij verandert niet, hoe mooi z'n praatjes ook zijn. En die van jou is ook niet die ene uitzondering die jij wel kunt fixen, want dat denkt/hoopt elk slachtoffer. Het loopt nooit goed af, het wordt meestal alleen maar erger, omdat die types zichzelf niet kunnen of willen inhouden, het lekker vinden om anderen in elkaar te slaan, en als jij het toelaat leren dat ze er toch wel mee wegkomen. Dus dump die gozer. Nu. En ga de volgende keer voor die lieve jongen die naar je luistert en gedichtjes voor je schrijft, ipv de volgende macho die vooral verliefd is op zichzelf. Want helaas kiezen juist de wat onzekere meisjes vaak voor een klootzak, omdat ze denken dat die stoer is en haar wel zal beschermen. Maar die gasten zien meisjes als bezit, waarover ze lekker de baas mogen spelen. En dan komen de klappen, als hun 'bezit' niet luistert of iets doet wat zo'n gozer niet bevalt. Wil je zo leven? Of toch liever een echt maatje waarmee je alles kunt delen? Aan jou de keus.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dump hem,

    jij bent zo'n lief schatje!

    Jij verdient veel veel beter.

    Vertel het aan iemand die je kan vertrouwen,

    je BFF ofzo.


    Als ik jou rol had, had ik aan mijn broer gevraagd om hem goed inelkaar te slaan.

    Als hij ooit nog is iets doet, moet je hem hard op zijn ballen slaan!!!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dumpen, hij is jou niet waard, jij verdient veel beter!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet HOE leuk je die jongen vind van 15 maar ik zou het dan uit maken....als ze jou bedreigen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet je vrienden beter kiezen.
    Wie noem je nu je BF? Die van 13 of die van 15. Je kunt hem misschien vergeven, maar om hem meteen je BF te noemen?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik geloof het niet zo een snee en niemand merkt het verbandt of bloed of de sne zelf maar als het echt is heel erg jammer en praat er wel over met iemand

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wow.
    Dat is dus niet normaal.
    Als hij op dezelfde school als jou zit kun je met een leraar praten erover, dan kan de school hem aanspreken.
    Eventueel kun je ook met een schoolagent praten.

    Normale vriendjes, en jongens over het algemeen, horen je niet op deze manier te behandelen. Keel dicht knijpen tot je niet meer kunt ademen? Dat moet ik niet proberen bij mijn vriendin. Die trapt waarschijnlijk in mijn ballen en blijft trappen tot ze er via de mond uitkomen.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten