Skip to content
5 reacties
1546 weergaves

Seksueel misbruikt door vrienden

Hey. Ik zit in de 2e en heb een paar vrienden in de klas ik ben uitgenodigd op een slaap feest van mijn best VRIEND ik was de enige meid en er waren geen ouders want we gingen kamperen. Toen mijn vriend ff weg ging om een wandeling te maken met een andere vriend toen gingen ineens al die andere jongens naar mij toe en begonnen ze mij aan aanteraken bij mijn borsten en billen en hoog op mijn benen. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik het niet wou maar ze luisterde niet ik stribbelde tegen toen ze me begonnen uit te kleden. Uiteindelijk lag ik alleen nog maar in mijn onderbroek en hielden een paar mijn benen en armen vast zodat ik biet kon schoppen op slaan. Ze begonnen aan mijn borsten te zuigen en mijn buik en nek te likken. Ik voelde me machteloos en toen kwam mijn vriend weer terug en die heeft voor mij gevochten met de andere jongens maar kwam uiteindelijk bewusteloos naast mij te liggen . De jongens gingen weer verder en begonnen mij te bijten in mijn tepels en mij te zoenen. Ik voel me nu echt rot en weet niet wat ik moet doen. Mijn vriend heeft nu een lichte hersenschudding en ik heb nog steeds pijn in mijn hart. Heeft iemand tips om dit te vergeten. Mijn vriend en ik hebben al aangifte gedaan maar er was niet voldoende bewijs. En aan mijn ouders wil ik het niet zeggen. Tips zijn eeg welkom! X y

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Blijf je verhaal vertellen en schrijf het op.
    Doe dat niet op je computer maar gewoon pen en papier.
    Als je klaar bent me schrijven dan zal je een stukje beter voelen.
    Mocht je je weer rottig voelen herhaal het dan net zo lang tot je het gevoel hebt dat je het hebt verwerkt en dat kan heel lang duren maar het zal een keer gebeuren.
    Pak dan de stapel met het papier op en ga naar buiten en verbrand het allemaal en wel een voor een zodat je het ook ziet verbranden en je mag wat mij betreft zo hard vloeken als je maar kan en scheld hun huid vol.
    Je zal dan merken dat het van je afvalt al zal je het wel je hele leven verder blijven herinneren maar net als het verlies van een geliefde zal je het accepteren en begrijpen dat het niet jou fout is en was wat er gebeurt is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • terapie of kinderscioloog

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Je zegt dat je aangifte hebt gedaan. Heeft de politie je toen niet een folder meegegeven over slachtofferhulp? Erg slechte nazorg. (slachtofferhulp.nl, 0900-0101 (gewone belkosten))

    Als ik jou was zou ik het toch met mijn ouders bespreken. Ik kan mij voorstellen dat dat moeilijk voor je is, maar het lijkt mij dat je ouders dit wel moeten weten. Mocht je later geestelijke problemen krijgen door dit alles doordat het niet goed is verwerkt, dan weten zij er ten minste van en komen niet voor een verrassing te staan.

    Mocht je echt niet met je ouders hierover willen praten, dan zou ik je adviseren de kindertelefoon te bellen. Een luisterend oor kan vaak al heel veel betekenen. (0800-0432, gratis)

    Sterkte.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou gewoon doorgaan met je leven. doe er eerst alles aan om het te stoppen en ga dan met je vriend verder... het heeft geen punt om bij 1 single point the blijven staan

    be strong and never give up.. an angel is watching over you he just had a day off i guess .. beat the world before its beats you

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind dit verhaal ongeloofwaardig maar als het waar is ken ik geen manieren om eventuele nare herineringen uit te wissen ga gewoon door met leven

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten