Skip to content
5 reacties
913 weergaves

Misbruikt, maar hoe?

Ik ben een week terug uit Luxemburg en ik begin een beetje naar gevoel te krijgen over iets wat er is gebeurd. Ik kan niet goed terughalen wat er gebeurd is, ik ben in de nacht naar het toiletgebouw gegaan was mijn handen aan het wassen en daarna is het leeg in m'n hoofd. Ik werd wakker bij onze tent en ben verbaasd de tent in gegaan en gewoon verder gaan slapen. De volgende ochtend heb ik de leiding verteld wat er was gebeurd en zij zeiden dat ik waarschijnlijk heb geslaapwandeld.     Na de week terug heb ik nachtmerries gehad, komen er soort beelden waar ik niet van weet of ik die herinner of dat het dagdroom is of zo. ik heb met mn ouders erover gehad die vragen zich nu af of ik verdoofd ben geweest omdat ik vertelde dat ik hoofdpijn had de volgende dag ochtend. er klopt iets niet help mij!

13 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Was je de enige jongen die dit meemaakte of waren er nog meer?
    ik ben vorig jaar op scoutingkamp wel eens toen ik sliep door een paar oudere jongens van 17 misbruikt die me in mijn slaap hebben betast en me ook hebben afgetrokken. ik werd er namelijk wakker van maar ben toen doodstil blijven liggen en liet het gewoon gebeuren omdat ik bang was. toen ben ik ook zelfs klaargekomen. achteraf had ik er wat van moeten zeggen of mijn in ieder geval om mijn buik moeten draaie. ik hoop dat het uitkomt wat er is gebeurt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg een naar gevoel van jouw bericht, ook wij hebben in Luxemburg met onze scouts zoiets meegemaakt waar misbruik overduidelijk plaats had gevonden onder verdoving, of in ieder geval hebben ze de geslachtsdelen van de jongens bekeken, jij vond jezelf terug naast de tent de jongens vonden zichzelf terug naast het toilet gebouw. Wij hebben gelijk de politie ingeschakeld en zij hebben monsters kunnen nemen van sperma dat was aangetroffen wat haast niet van de jongens kon zijn door de plekken waar ze het aantroffen. Hopelijk worden de daders gepakt, tenminste als er bij jouw ook zoiets is gebeurd.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het erg warm is geweest dan kan het zijn dat je door de warmte bevangen bent geweest.
    Als je de volgenden geen pijn in je kont had dan kan je uitsluiten dat je misbruikt bent.
    Ook als je hebt geslaapwandeld kan het zo zijn dat je plotseling wakker bent geworden en dan snap je gewoon niet waar je bent of vandaan bent gekomen en juist omdat je het niet weet wil je zelf een verklaring er voor vinden.
    Lees dit maar http://braincare.biometrischcentrum.nl/informatie-algemeen/5-neurofeedback-bij-slaapproblemen-moeheid-hoofdpijn-en-migraine

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit klinkt inderdaad erg vreemd. Als ik jou was zou ik inderdaad ermee naar de huisarts. Misschien weet die iemand die je kan helpen. Een bepaald soort therapeut of zo. Misschien dat als je onder hypnose gaat dat je dan wat herinneringen kan loskrijgen.

    Het meest vervelende lijkt mij de onzekerheid. Hopelijk vind je een manier om die weg te nemen en erachter te komen wat er is gebeurd.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat een nare ervaring jongen 13! Helemaal omdat je niet weet wat er nou precies is gebeurd. Zijn jullie naar de huisarts geweest?

    Ik hoop natuurlijk van niet, maar het kan natuurlijk wel zijn dat je onder verdoving bent misbruikt.

    Ik vrees dat al je kleren al gewassen zijn, maar misschien waren er sperma resten te vinden op de kleding die je toen droeg?

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten