Skip to content
9 reacties
2526 weergaves

meisje van 5

Ons buurmeisje van 5 heeft het altijd over piemels en poep . Gisteren kwam ik uit de douche en toen ik beneden kwam was ze weer bij ons. Zevroeg ze me of ik met mijn blote piemel had staan douchen. Ik zei toen ja natuurlijk, jij doucht toch ook niet met je kleren aan. Toen vroeg ze of ze mijn piemel mocht zien en ik zei nee. Maar meteen deed ze haar rokje omhoog enze trok haar onderbroekje uit en ze zei nu wil ik de jouwe zien. Ik zei dat ik dat niet doe maar toen begon ze bijna te huilen want zij had het toch ook laten zien. En ik weet het is stom maar ik heb de mijne dus toch laten zien. Nu ben ik bang dat er iemand achter komt.

14 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Een vriendin van me doet dat ook als ze een piemel ziet moet ze eraan zitten ze is ook 12 nu net maar wat ik weet heeft ze met haar 11e de verkeerde jongen getroffen hij was 15 of 16 en heeft haar toen gevraagd of hij bij haar mocht voelen en ze heeft hem laten voelen en zo en zij aan zijn pik trekken en zo en over haar poes laten flijden ineens duwde hij zijn piemel in haar poes toen was het huilen en bloeden enzo maar sindsdien is ze alleen maar erger geworden zonder slipje met legging aan Nu doet ze dit ook iederkeer bij oudere personen zoals de overbuurman ben bang dat het ooit verkeerd gaat hebbhet tegen haar moeder gezegd die zegt dan ik wad ook vroeg rijk zij is nu 26 pas en heeft ook veel wisselende contacten Wat moet ik hiermee ze heeft mij eens gevraagd of ze me mocht likken dorf niet nee te zeggen ik vond het best lekket achteras

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Je laat je ... niet zien aan haar ook al gaat ze huilen.je had moeten zeggen dat ze haar... niet mag laten zien aan eender wie

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit deed ze erna toen ze een beetje bekomen was van de schrik dat ik op haar gescholden heb ze kwam toen terug bij me en vroeg wat ze nu had fout gedaan toen heb ik gezegd dat het gewoon niet hoord dat zei dat doet ze vroeg zelfs of ik haar poes wilde zien nee zei ik ik heb haar poes al vaker gezien aangezien ze vaker meegaat naar camping vakantie enz. En als ze buiten moest plassen deed ze dat en vervolgens deed ze haar broekje toch omlaag heb gezegt mooie poes en heb haar slipje omhooggedaan maar ik hoorde pas van haar ouders dat ze nu ze 10 is sinds gistern Als ze bij ons komt slapen moeten opletten ze speeld graag ook met haar kussen enzo ouders waren hierop attent gemaakt dat ze tijdens een piama party beetje aan het spelen was hierop waarop haar beste vriendinnetje dit ook ging doen ik zeg dan kleine meisjes worden groot Nieuwschierigheid en spelen met hun eigen ding doe je toch niets tegen het is 2017 en niet meer 1985 (waar dit nooit gebeurde) zolang ze nog geen ...... in haar .... heeft met 10 jaar vond ik het goed

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 17 jr. Wel een beetje raar dat een meid van 9 zomaar haar kut zou laten zien lijkt mij.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mij is iets soort gelijks gebeurd mijn nichtje van 9 was bij ons van de zomer we hadden een zwembad opstaan er waren nog wat andere kinderen iederkeer als de jongens zich gingen omkleden gingen ze stiekem.kijken met.andere meisjes tegen 19.00 ging ik ook nog ff erin toen ik me aan het aankleden was stond ze ineens naast me die van jou is wel groter ik bedekte me en zei dat ze moest weggaan ze draaide zich om ik pakte mijn onderbroek en zei pakte mijn piemel vast met als gevold een stijve ze was een beetje overstuur ervan ze heeft mij toen ook nog haar poes laten zien ik zei dat ze er niet meer aan mocht komen en ook haar poes niet meer mocht laten zie we zijn mu een jaar verder ze is nog altijd nieuwschierig maar ja zolang ze maar niet meer bij mij het doet vind ik het goed

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ze het zou verder vertellen dan hang je, zeker weten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is niet handig, maar je wilde van haar `gezeur` af zijn. Later bedenk je wat de gevolgen ervan zouden kunnen zijn. Het gedrag van je buurmeisje komt simpelweg voor bij die leeftijd; grenzen opzoeken. Zij moet leren dat sommige dingen wel kunnen en sommige dingen niet kunnen. Dat kleuters met leeftijdsgenootjes dit soort dingen doen wordt over het algemeen als normaal gezien, bij een leeftijdsverschil als bij jullie wordt er eigenlijk van jou verwacht dat je wijzer bent.

    Kleuters zijn nieuwsgierig, ze komen erachter wie ze zijn en hoe ze eruit zien en zijn benieuwd hoe de ander eruit ziet. Je weet niet wat zij al eens gehoord heeft van haar ouders. Of ze weet al donders goed dat ze iets `stouts` heeft gedaan of ze vond het zelf logisch dat zij iets laat zien, dus jij ook. Er wordt van jou correct gedrag verwacht van volwassenen. Je laat niet zomaar je piemel zien aan wie ook, maar hoe leg je dat uit een meisje van 5?

    Boos worden helpt niets, dat maakt het voor haar ook iets waar je boos van wordt. Meegaan in haar nieuwsgierigheid is ook niet goed, want dan kan ze het gevoel hebben dat het normaal is dat je bij `alle` jongens zomaar naar hun piemel kunt kijken.

    Mocht het weer voorvallen, reageer er niet op, probeer hem/haar af te leiden met iets anders leuks en reageer dat grote mensen (jij bent voor haar al heel groot) niet zomaar hun broek uit doen als ze door blijft gaan.

    Wat als de ouders verhaal halen? Als je buurmeisje weet dat ze iets gedaan heeft wat niet mag dan gaat ze het niet tegen dr ouders zeggen. Jij geeft er waarschijnlijk een veel zwaardere lading aan dan dat zij doet. Mocht het wel gebeuren leg gewoon uit wat er gebeurd is en dat je echt niet meer wist wat je moest doen, maar ik verwacht dat het gewoon met een sisser afloopt, maak je er ook niet te druk over.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Haar gedrag is begrijpelijk, ze weet nog niet hoe dingen werken en is erg nieuwsgierig. Ik denk niet dat wat jij deed verder negatieve gevolgen voor haar heeft. Maar eigenlijk hoor je op zulke dingen niet in te gaan, want het is niet gepast. Verder is het echt geen slimme actie van je. Veel kinderen praten graag, en ze zijn vaak enorm slecht in geheimen houden en ongepaste dingen niet te zeggen, ze snappen dat gewoon nog niet. Kan dus best wel dat ze dat nog eens aan iemand verteld. Maar misschien heb je geluk, is het bijvoorbeeld voor haar niet interessant genoeg en zegt ze niks. Daar kun je nu weinig aan doen, aan haar vragen of ze het niet door wil vertellen maakt de kans dat ze er over wil praten enkel groter.
    Mocht je nog eens in zo'n situatie zijn, gewoon niet meedoen, negeer haar gedrag. Misschien over een ander onderwerp beginnen als je niet "onaardig" wil doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • stomkop! je geeft nooit toe aan huilen dat is regel 1 om met kinderen om te gaan. voorbeeld, mijn neefje van 7 en ik waren aan het voetballen. en ik was het zat en we moesten zowiezo terug naar de rest van de famillie dus ik heb die bal opgepakt en ben terug gegaan. en huilen wat hij deed en ik zei niks ik liep gewoon verder het kind komt toch wel achter je aan. als je buurmeisje van vijf vraagd om je piemel te zien. en laat haar eigen gedoe zien, dan geef je niet toe alsof het een schoolvriendinetje. is dan zou je moeten zeggen dat wat het meisje doet niet kan!

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten