Skip to content
4 reacties
4931 weergaves

iets doms gedaan op zomerkamp

afgelopen zomer zijn we met de scouting op kamp geweest en daar is iets gebeurt wat ik hier toch even kwijt wil en ik hoop dat er iemand advies kan geven. ik deelde de slaapkamer in het gebouw met nog 3 andere jongens die ik al goed ken en ook 14 jaar zijn.   toen we in bed lagen kwamen we op het onderwwerp aftrekken en sex en voor ik het wist vroeg ik aan de rest wie zich voor geld zou laten trekken. het was eigenlijk grappig bedoeld maar ze gingen er alledrie serieus op in en hadden het oven 20,- per persoon om te doen. ik bleef stil en ze zeiden waar blijf je nou met je grote mond.   ik had van mijn ouders genoeg geld meegekregen voor als het nodig was en besloot ze toch 20 te geven. ze gingen alle drie bloot naast elkaar op de rand van een bed zitten en ik heb ze toen om stebeurt afgetrokken en ze hebbenook alle 3 gespoten. het maakte me trouwens wel geil wat ik niet verwacht had omdat ik op meisjes val dat ik met mijn hand die van de 1 e jongen nog onder het sperma zat de stijve van de 2de jngen pakte en toen die ook klaarkwam de pik van de 3e. ik vraag me dan ook gelijk af of ze door mij nu met erlkaar besmet kunnen zijn?   hebben ze nu misbruik van mij gemaakt door mij toch te laten betalen? dus hadden ze het misschien ook zonder geld laten doen? en terwijl ik bezig was ben ik kennellijk door 1 jongen stiekum gefilmd met mijn gezicht in beeld en de andere niet. dit filmpje gaat nu misschien wel verspreid worddn op de scouting en dan durf ik me niet meer te vertonen. wat moet ik doen!

14 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Laat je maar niet gek maken over betalen voor "Seks" geen officier van Justitie die daar iets mee zou doen maar zonde van het geld is het wel.

    Maar mochten ze dat filmpje wel verspreiden dan is dat wel verboden maar het was een weddenschap tussen jullie klaar.

    Dat je op meisjes valt wilt niet zeggen dat je niet nieuwsgierig mag zijn.
    Zolang je maar niet hebt geneukt of je zelf heb laten neuken door ze ben je "gewoon" hetero en wou je gewoon stoer doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nouja met dat geld is wel een beetje fout want het is verboden om je onder de 18 te laten betalen voor seksuele handelingen.

    En met dat besmetten zou jij je niet zo veel zorgen moeten maken want als ze 14 zijn is de kans dat zij besmet zijn klein en iemand die niet besmet is kan ook iemand anders niet besmetten.

    Verder over dat filmpje dat kan alleen maar positief uitpakken als je het van de goede kant bekijkt. Of ze plaatsen het filmpje niet en je ziet wat voor goede vrienden je hebt of ze plaatsen het wel en zul je je daar even enkele maanden doorheen moeten bijten maar dan weet je wel meteen dat het geen echte vrienden zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat filmpje zal sowieso de ronde doen, gewoon laten begaan, binnen een maand is iedereen het vergeten en binnen een jaar zal je er zelf ook wel mee kunnen lachen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind in ieder geval niet dat ze misbruik van je gemaakt hebben, want jij kwam met het initiatief. waarschijnlijk had het ook wel gelukt zonder ze geld te geven, maar misschien heeft dat ook een handje geholpen. En hoewel ze zeiden van waar blijf je nou met je grote mond, jij vond het ook wel geil..
    Ik denk niet dat je op je 14e al heel bang hoeft te zijn voor geslachtziektes, dus daar zou ik me niet zo druk over maken...
    Wat uiteraard wel lullig is is dat ze je gefilmd hebben. Ik denk niet dat ze je gaan chanteren ofzo, maar het kan natuurlijk best zijn dat ze het filmpje wel aan anderen laten zien... Ik zou daar achteraangaan en erop staan dat het filmpje wordt gewist..

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten