Skip to content
11 reacties
4728 weergaves

de massage...

ik ben nu 18 maar ik wil dit verhaal gewoon even kwijt. toen ik 15 was ging ik met vrienden naar de sauna/spa. het was leuk. me vrienden gingen eerder weg. ik heb toen nog een massage van een vriendin van mijn moeder gekregen. ik vond dat wel cool want het was fijn, en ze was best wel hot. dus toen kreeg ik een stijve van haar. ik lag toen nog op mijn buik en de stijve was snel weg maar toen ik omdraaide kreeg heel snel weer een stijve. ze zag dit en maakte toen een grapje. daarna ging ze door met de massage maar kwam steeds tegen de handdoek waar door die steeds verder omlaag ging. uiteindelijk deed ze hem zelf omlaag. ik wouw hem toen weer omhoog doen maar voor dat ik dat kon doen pakte ze me hand beet en begon ze me te pijpen. ik riep om hulp maar de massage ruimte zit aan de andere kan van het gebouw dus niemand hoorde het. ik kwam toen bijna klaar maar geluk stopte ze toen. ze liep even weg en deed de kamer op slot. ze deed toen haar kleren uit. ik die weg proberen te komen. dit lukte natuurlijk niet. ze pakte ook een rol duct tape en plakte me mond dicht en armen aan de massage bank en begon me weer te pijpen. ik kwam toen klaar in haar mond. ze haalde daarna de duct tape van me mond en begon me te zoenen. ik moest haar toen beffen. uiteindelijk kreunde ze en deed mijn penis in haar vagina. ik ben toen klaargekomen in haar. ik moest haar ook nog neuken. daarna stopte ze en maakte de massage af. toen de massage afgelopen was bedrijgde ze me nog dat als ik het me ouders zou vertellen dat ze me zou vermoorden en dat ik elke week moest komen. ik ga der nu nog wel elke week naar toe maar ik krijg nu altijd massages van een ander persoon ook al heb ik wel nog een paar keer van haar gehad en toen gebeurde het zelfde.ik heb aangifte gedaan tegen haar maar de politie doet niks. ik weet nu niet wat ik moet doen. want de politie reagert nog steeds niet. help! en bedankt als je het geleest hebt want ik ben gewoon bang nu voor de spa/sauna.

18 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Gefeliciteerd! Er bestaat dus nog gerechtigheid.   Ik vind het dapper van je dat je hier je verhaal hebt gedaan hoor. Je hebt de juiste actie ondernomen, ik hoop dat je het nu achter je kunt laten en kan genieten van een normale massage!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo allemaal ik ben de starter van de topic... de vriendin van mijn moeder krijgt 12 jaar celstraf en 48 uur aan taakstraffen! eindelijk kan ik gewoon een massage nemen voor mijn rug!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Stom dat de politie niets gedaan heeft. Ik vind het heel naar voor je wat er gebeurd is, en ik begrijp ook wel dat je niets tegen je ouders gezegd hebt. Die vrouw heeft je tenslotte bedreigd, en ook al vindt j14 het een lulverhaal, toen je enorm gestresst was maakte zij je zó bang dat je haar waarschijnlijk geloofde.
    Het is heel goed dat je er nu over schrijft, mijn ouders zeggen altijd dat ik er over met praten met iemand als er iets ergs gebeurt, maakt niet uit met wie. (Ik ben ook eens betast door een oom, gelukkig kwam er iemand thuis. Heb toen de kindertelefoon gebeld, kost niets).
    Sterkte!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ....en die duck tape die ligt daar toevallig.....
    Ach ach, weer zo'n fantasieverhaal van een jongetje die last heeft van een zijn hormoontjes.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik geloof niet veel van dit verhaal, er staat ook een fout in. En van dat vermoorden enzo is helemaal een lul verhaal, zeker omdat het een vriendin van je moeder is. Droom verder man

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het godelijk vinden als me dit zou overkomen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is me niet duidelijk waarom een hetero jongen van 18 jaar, die ervaring met een meisje zo aanvecht. En dat is mijn in ziens ook de rede voor de politie om daar niet op te reageren. Immers alleen reeds het toestaan van duct tape gebruiken, is het indirect toestemming geven om dat te mogen doen. Vervolgens laat hij zich daarvan bevrijd, verleiden om het met haar te mogen dien. Met nadruk op mogen doen, omdat er tal van jongens zijn, die dromen van zulk een kans. Hoe dan ook ben ik de overtuiging aangedaan, dat het voor de politie of rechter brengen geen kans van slagen heeft.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dit kan absoluut niet.
    Dus gewoon blijven aanklagen en als ze niks doen gewoon geregeld op bezoek gaan bij het politiebureau en hun plat bellen met de vraag waarom het lang duurt dan doen ze er vanzelf wat aan.

    En ik weet niet waar maar er zal ook wel ergens een punt zijn waar je kunt klagen over agenten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wist het al langer dat pedofiel iets is waar vrouwen ook wat van kunnen maar gewoon minder naar buiten komt

    Ik hoop dat de rechter het net zo hard bestraft als bij mannen,

    Kinderen tot sex dwingen is een ernstige vorm van machtmisbruik

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt het al tegen je ouders gezegd? En vraag aan de Politie wrm het zo lang duurt! Ze moeten iets aan die vrouw doen!! Strekte verder nog! Gr. B

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou blijven aanklagen als ik jou was want dit kan gewoon niet.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten