Skip to content
10 reacties
2107 weergaves

Dien ik klacht in? Is mannenverkrachting een ding?

Een goede vriend van mij en ik bleven slapen bij een vriend van ons, we weten dat hij homo is maar het is niet dat ons dat echt iets kan schelen. We waren uit geweest en zoals gewoonlijk blijven we op die vriend zijn kot slapen, met 3 in zijn bed want de slaapzetel beneden was weg. Nu weet ik dat hij als eens een keer eerder toen ik sliep mijn kont heeft zitten betasten en die vriend van mij ging eens met hem erover praten, maar dat was voor dat dit gebeurde... Nu, na deze fuif waren we zeer zat, het was 5 uur snachts en we gingen slapen. Ik werd midden in de nacht wakker, deze vriend, de jongen die homo is zat mij te pijpen en ik werd wakker van een flash in mijn gezicht, hij was net aan het proberen zich te zetten op mijn penis... van de flits deed ik mijn ogen even open en ik zag dat dus en hij verschoot viel naast mij neer en deed alsof hij sliep... ik was te woezie om te beginnen roepen dus ik heb mij gewoon omgedraaid en ben terug in slaap gevallen. Ik heb het verteld tegen mijn vriend (die naast ons lag te slapen terwijl die gast mij zat aan te raken in mijn slaap, aftrekken , pijpen, wie weet hoeveel fotos maken van mij en mijn penis terwijl ik daar lag...) eerst geloofde hij me niet maar blijkbaar toen ik in de badkamer zat heeft hij het gevraagd aan de dader/homovriend en hij heeft bekend... Ik weet nu echt niet wat te doen, dien ik klacht in of niet? Oke het is een vriend maar ik kan amper slapen en ik denk constant aan wat er gebeurd is en aan het molent dat ik wakker werd, ik zit te piekeren of ik een soa heb opgedaan door hem en over al die fotos dat hij misschien heeft, ook over het feit dat hij me naakt heeft gezien... ik voel mij vies en schuldig en ik heb raad nodig aub.

18 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Misschien heb je wel AIDS als hij je gepijpt heeft.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Praat met die jongen er over zeg dat het niet erg was maar dat hij het niet meer mag doen en vertel hem dat als hij de foto`s niet wist waar je bij bent aangifte tegen hem zal doen.
    En nee jou woord tegen de zijne is wel waar maar als je andere vriend wilt getuigen dat hij bekend hebt dan zal dat wel een redenen zijn om de aangifte op te nemen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk ook dat als je hem in zijn ballen trapt hij geen zin meer heeft om je nog te pijpen of zo nadien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • voorheen jongen 22 = vanaf vandaag jongen 23


    word toch geseponeerd omdat het jou woord tegen zijn woord Is en dan kan er wegens gebrek aan bewijs geen vervolging plaatsvinden

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Die vriend van je gewoon vol in zijn kruis schoppen en daarbij roepen dat hij van je lul moet afblijven ofzo.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Oh wacht kalm eens vriend, ik heb niemand zitten pijpen ?? Ik sliep en hij zat aan mij niet omgekeerd

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Geen enkele politie-agent gaat hier iets van maken, van zatte vrienden die mekaar zitten te pijpen... Gewoon dumpen die 'vriend'.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het ding is ook, als ik aangifte doe verpest ik dan zijn leven niet, en gaat die andere vriend van mij niet boos worden en mij nimeer willen zien als ik dat doe...?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk is mannenverkrachting een ding. Praat met hem erover

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • aangifte doen en niks zegen erover. als je hem ermee confronteert word hij mischien boos en zal hij dreigen met de fotos.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten