Skip to content
8 reacties
5389 weergaves

Scouts kamp

In het laatste zomerkamp hebben mijn maatjes in de tent mijn boxer uitgetrokken en beetje aan mijn pik gezeten. Vond het eerst niet zo tof maar begon het snel geil te vinden, kreeg een stijve en toen ik niet meer tegenwerkte lieten ze me snel los. Ik wil dit wel weer, vond het echt geil. Slaap nu vaak naakt en lok wat uit maar ze trappen er niet in. Hoe lukt het dat ze me weer pakken?

17 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Het lijkt er op dat het een eenmalige grap was van je maatjes. Het zijn waarschijnlijk hetero's die het niet voor de seks deden maar voor de lol.   Het kan natuurlijk zijn dat er wel eentje tussen zit die wel meer wil, maar die zal dat in de groep niet laten merken. Als je denkt dat zo iemand er inderdaad is kun je eens met hem praten (of jezelf gaan kneden zoals andere j16 voorstelt) als er verder niemand bij is.   Je kunt ook eens een vriendje uitnodigen om te blijven slapen en dan uitdagend op bed te liggen (in je blootje half onder het dekbed, of met alleen shorts aan en je piemel net langs het pijpje, zodat hij naar buiten wipt als ie stijf wordt).   Het lijkt mij in elk geval ook heel spannend om zoiets mee te maken.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • aan de topicstarter. ik snap wat je bedoeld en ik vind het ook best geil als ik betast word en jou idee van uitdagend gaan slapen doe ik ook altijd op kamp. ik ga dan niet naakt hoor maar met alleen een boxer die ik laag doe, lig op mijn rug en de slaapzaak gewoon helemaal open. ik heb het maar ik keer meegemaakt dat er een paar jongens snachts bij mijn bed kwamen maar die gingen alle jongesn in de slaapzaal af dus niet alleen bij mij. ik deed natuurlijk of ik sliep en volgde precies wat ze deden. ze fluisterden dat ik wel een super lekkere pik en ballen had en dat vind ik nog steeds een compliment hoor. ze hebben toen mijn piemel die stijf geworden was vastgehouden en wat gemasseeerd en mijn ballen gestreeld. daar is het bij gebleven. ze hadden van mij wel door mogen gaan treouwens wat ik weet zeker dat ik snel had gaan spuiten maar dat is dus helaas niet gebeurt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Begin zelf met je piemel af en toe te kneden (door je broek heen). Zodra iemand dat merkt en er iets over zegt kun je zeggen dat je je zo geil voelt.   Als ze dan doorvragen kun je zeggen dat het je zo lekker lijkt om afgetrokken te worden of om samen met een jongen te trekken. Lijkt dat de ander ook wel geil kunnen jullie verder gaan, vinden ze het maar vies (of gay) dan weet je dat je bij hun geen kans maakt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • lol er is iets mis met je

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Raar verhaal. Hou je boxer voortaan aan a.u.b. Voor de heren die niet bi- of homoseksueel zijn wel zo fijn.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb ook wel eens smaen met een paar andere jongens 1 jongen die ook bij ons in de tent lag vastgehouden en gekieteld. uiteindelijk ging ook zijn pyamabroek uit en kwam zijn boxershort ook mee naar omlaag. we hebben toen ook even zijn piemel vastgehouden en zijn ballen gespeeld. hij moest lachen van het kietelen maar zijn wij nu ook strafbaar geweest?
    hoe ver mag je gaan?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als scout het volgende, pesterijen en intimiderend gedrag wordt bij ons echt niet getolereerd. Wat ze bij jou hebben gedaan , je zei zelf,dat je het niet zo tof vond, dus was het ongewenst.
    Dat je het nu uitlokt en hun er niet meer op ingaan kan verschillende redenen hebben, ze vinden het te gay, de grap is er nu wel af, of ze zijn bang dat ze betrapt worden met gevolge van dien,schorsing, of algehele verwijdering van de scouting, wat bij ons wel de regels zijn,maar zelf heb ik dit gelukkig nog nooit mee gemaakt.






    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Doen alsof je het niet wilt. Bijv zeggen, jongens als jullie maar niet weer mijn pik gaan aanraken he! Meestal doen jongens was je juist niet wilt. Als dat niet werkt maak dan de jongens zelf geil. Pak ze bij de pik beet en trek ze af. Vinden ze vast lekker en dan gaan ze het ook bij jou doen. Iedergeval ga lekker genieten

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten