Skip to content
11 reacties
3094 weergaves

seks met mijn vriend

het was een zondag avond en ik was in slaap gevallen.   opeens voelde ik een hand mij strelen. wat later voelde ik de hand mijn ballen aanraken. en dan ging de hand van mijn vriend naar mijn lul en hij trok me af. hij stak mijn lul in zijn mond. deed alsof ik aan het slapen was. hij deed dan ook zij onderbroek uit en trok zich zelf af. dan maakte hij mij wakker (dat dacht hij ) ik deed alsof hij mij echt had wakker gemaakt. hij zij tegen mij kom steek mijn lul eens in je mond ik zei tegen hem dat ik het niet wou. daarop antwoordde hij aub waarom niet? ik deed mijn mond open om te antwoorden maar dan stak hij zijn lul in mijn mond. dan vond ik het eigenlijk wel fijn. dan vroeg hij of hij het ook eens mocht doen ik zij ja tuurlijk. dan nam hij mijn lul in zijn mond en pijpte me. hij vroeg aan mij of hij me mocht neuken ik zij hierop natuurlijk NEE. maar daar luisterde hij niet achter hij nam zijn lul en stak hem in me. wat later heb ik het uiteindelijk ook bij hem gedaan en het was heerlijk maar toch   voel mij hier niet goed bij wat moet ik doen?

13 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • maar hij vond het lekker

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik probeerde niet de indruk te wekken dat hetero de norm is en al het andere afwijkt. Er is hier alleen een beetje een aparte situatie waarbij er in de eerste instantie allerlei dingen bij de TS tegen zijn zin in zijn gedaan. Vervolgens komt ie met een reactie dat ie een koppeltje heeft gevormd met zijn vriend en "nu ook een homo" is. De combinatie met de openingspost en dat bericht geeft mij ergens het vermoeden dat het niet geheel vrijwillig is gegaan. De manier waarop hij zijn geaardheid aanduidt hier komt op mij over als "ik heb ervoor gekozen om nu homo te zijn."

    Ik weet heel goed dat holebi geaardheid geen keuze is en iets is waar je mee geboren wordt. Ook ben ik er van overtuigd dat zij normaal behandeld moeten worden en als normaal gezien moeten worden. Uitsluiten van lgbt-ers is hetzelfde als mensen uitsluiten omdat ze te lange vingers hebben oid.

    Ook is TS op een leeftijd waarop heel veel jongens twijfelen over hun geaardheid, die periode heb ik zelf ook gehad. Ja, TS kan er nu al zeker van zijn dat hij homo is, daar ben ik ook niet op tegen.

    Het kan zijn dat ik het zelf bij het verkeerde eind heb en TS nu gewoon gelukkig is met zijn vriend. Maar nogmaals; ik vind de hele situatie die TS heeft omschreven bijzonder.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 22

    Ja, sexualiteit kan veranderen. Maar dat de meeste mensen "nog" niet iets anders zijn dan de hetro-norm is gewoon niet waar. Mensen hebben er meer moeite mee om het te accepteren doordat hetro de norm is, maar dat betekent niet dat mensen dat standaard zijn.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 13: Dat je een vriend hebt betekend nog niet persé dat je homo bent. In de meeste gevallen nog niet op deze leeftijd. Je kan ook nog bi zijn of alsnog hetero. Weet je 100% zeker dat je homo bent, dan is dat ook geen probleem.
    In je openingsbericht komt je vriendje best dwangmatig over en kom jij over als iemand die niet erg kan opkomen voor zichzelf. Ik vraag me dan ook af: Hebben jullie er bewust samen voor gekozen om een koppeltje te worden? Of ben je hiertoe gedwongen door je vriend?
    Ik wil best geloven dat je erachter bent gekomen dat je homo bent en dat je gelukkig bent met je vriendje. Alleen vind ik de loop van zaken wat veeemd gezien je eerste reactie en je laatste reactie.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dit bericht geplaatst Alvast bedankt voor julie reacties, we zijn nu samen een koppel dus ik ben nu ook een homo. Ik heb er met hem over gepraat en het gaat weer goed.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik lees hier 2 kanten. Van de ene kant wilde je niet dat hij aan je piemel zat; maar puntje bij paaltje vondt je het lekker en leuk.

    Wat wil je nu eigenlijk zeggen!!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 16, je advies om nog eens uit te proberen of je het lekker vind, als een aard bewijs van homo zijn is misleidend. En wel vanwege het gegeven, dat alle warmbloedige wezens, in seksueel opgewonden toestand, voor de streling van anale penetratie vatbaar zijn. Dat en niets anders wordt dus bewezen, indien hij door zich nog een keer te laten nemen, het een lekker gevoel zou vinden   Ik zelf heb ook met een jongen en vond dus het genomen worden een aangename ervaring. En hebben we het bij die ene keer gelaten, die ons wel het vertrouwen opleverde, jee we kunnen echt neuken. En dat gaf de moed om achter de meisje aan te gaan. Met als gevolg nu al geruime tijd vaste verkering te hebben.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit zijn 2 antwoorden je moet naar je hart luisteren om de juiste te kiezen Als je hem echt leuk vind zou ik er voor gaan ik begrijp je bent onzeker maar doe het dan gelijkelijk aan en het 2 de antwoord hij heeft je niet bedrijgt en eigenlijk sorry maar je deed niks om je te verweren maar als je dit niet leuk vond of je voeld je er slecht over dan zou ik gewoon met je vriend praten en ben je bang dat hij het weer doet doe het dan in een open. Bareplaats waar mensen je kunnen zien daar kan hij je moeilijk neuken ik hoop dat je hier iets mee bent

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ho ho jongen 15.
    Je kiest er niet voor om homo te worden maar je bent het of niet.
    Wel kan zo zijn dat deze ervaring je gevoelens naar "boven" haalt maar hij is pas 13 en dan ga je nog even twijfelen of je op jongens of meisjes valt of zelf op beiden.
    Zelf was ik op me 12 al zeker dat ik op jongens viel maar ik was dan ook al vroeg puber.
    Nou snap ik wel dat al je 13 bent en voor het eerst geneukt wordt het best verwarrend kan zijn.
    Immers heb je altijd gedacht dat je hetero bent en alleen met meisjes zou neuken.
    Zelf zou ik zeggen van doe het nog eens maar dan als je het echt zelf wilt en kijk dan eens of je het lekker vind of niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo jongen van 13 jaar, ik heb dat ook met een jongen gedaan. Gelukkig kregen we als tegenwicht al gauw verkering met een meisje, want anders waren we er na 6 keer niet mee gestopt. Het is dus heel normaal, dat ook jij door die ervaring bent overweldigt, en deel ik het advies van jongen 12, om daarover met je vriend van gedachten te gaan wisselen. Want als je daar zonder tegenwicht mee door blijft gaan, kies je voor homo worden, of wordt je in geval er ook seks met meisjes is biseksueel. Op zich niets verkeerds aan, maar wel iets waar je even goed over moet na denken.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • je moet er miss over praten met je vriend dat je het niet leuk vond

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten