Skip to content
20 reacties
21688 weergaves

broertje gevoeld in zijn slaap

ik heb vorige week iets gedaan waar ik spijt van heb maar ik weet niet hoe ik met iemand kan bespreken en daarom wil ik het hier graag plaatsen.
mijn broertje van 11 en ik slapen al vanaf baby samen op een kamer en dat is heel gezellig. daardoor hebben we elkaar al vaak naakt gezien enzo maar ik kon toen hij lag te slapenn mezelf ineens niet meer in de hand houden en moest en zou zijn piemel en ballen aanraken. hij was in een diepe slaap en merkte niks toen ik zijn onderbroek uitdeed en zijn piemel begon te strelen. ik werdhier superopgewonden van wat ik niet verwacht had en heb het de nacht erna weer gedaan. hij heeft niks gemerkt maar toch voelt het niet goed ik had het beter gewoon aan hem kunnen vragen dan had het waarschijnijk gewoon gemogen of is dat er raar? zal ik het hem vertelle of niet?

14 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik denk dat het wel normaal is. Ik heb alleen een zusje die 2 jaar verschilt met mij maar mijn broertje verschilt 7 jaar.     Dus met mijn broertje is niet echt een optie want dat is een te groot verschil. En met mijn zusje is gewoon raar.    

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb nooit met mijn broers zo intiem lichamelijk omgegaan.
    of dit normaal is of niet weet ik niet.
    het zou in mij niet zijn opgekomen.
    ik zie mijn broers vaak naakt en zij mij ook.
    maar we hebben elkaar nog niet zo aangeraakt.
    het heeft iets sexueels en dat voelt voor mij beter als dat niet in de familie gebeurd.
    misschien ben ik wat preuts?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je met elkaar de kamer deelt zoals ik met mijn broertje dan zie je elkaar vaak bloot, en dan gaat het eigenlijk vanzelf dat je met elkaar dingen gaat ontdekken, zoals bijvoorbeeld masturberen.   Ik vind het heel normaal, en mijn broertje vindt het heel leuk dat ik samen met hem bezig ben.   Eigenlijk heb ik me nooit afgevraagd of dit normaal is, voor ons is het heel natuurlijk gegroeid zo, en ik denk ook dat de meeste broers wel zo met elkaar omgaan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het erg normaal hoor. zijn zoveel broers dit dit zo doen.
    Ik heb het ook van mijn broer geleerd en doen het nog wel vaker samen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben weer de ts. het gaat nu goed met hem, het is weer even geleden dat ik het had voorgedaan en heb inmiddels een paar keer aan mijn broertje gevraagd of het ging en hij zij dat het hem lukt en dat het nu ook lekkerder was dan in het begin.
    maar waar ik al bang voor was gebeurde ook. hij heeft me nu al weer een paar keer gevraagd of hij mij nu eens 1 keertje maar mocht aftrekken. zeker 4 keer begon hij erover en om maar van het gezeur af te zijn vond ik het ok. hij had toen mijn piemel ook al is stijf gezien dus maakte het mij eigenlijk niet veel uit. hij heeft het bij mij vorige week gedaan toen we alleen thuis waren en ik moet zeggen dat hij het al heel volleerd deed door langzaam te doen en af en toe te stoppen. ik ben dan ook nog nooit zo lekker klaargekomen, en hij keek zijn ogen uit naar mijn zaad, maar het is in het begin wel even raar dat je broertje met je stijve bizig is.dus er is zekr nog iets gebeurt maar heb er geen spijt van hij had even de tijd van zijn leven volgens mijn. als er weer nieuws ik laat ik het jullie weten.
    alvast bedankt voor jullie reacties.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe gaat het nu? Is er nog iets gebeurd?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij dat zou laten blijken, kan je gewoon vertellen, dat dit bij jou zelf niet nodig is. En wel omdat je er al aan gewend bent, dat meisje dit met je zullen willen doen. Dit advies is gebaseerd op de veronderstelling, je broertje in zijn hetero- seksuele ontwikkeling te willen ondersteunen. Op zijn verzoek aftrekken hebben geleerd valt daar onder te rangschikken, het bij jouw willen doen is van een andere strekking. Waar van ik de mening ben aan gedaan, dat het verstandig is om daar niet op in te gaan.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb nog even wat vergeten te schrijven hierboven,   toen ik bezig was met mijn broertje zei hij wel steeds dat hij naar de badkamer wilde omdat hij nodig moest plassen, maar toen ik hem uitlegde dat dat altijd is bij de eerste keer klaarkomen omdat het gevoel zo vreemd is mocht ik verder gaan en maakte hij het dus zelf helemnaal af.   ik ben benieuwd of hij vanavond zelf alleen probreert af te trekken....   ikk wil eigenlijk niet zover gaan dat hij dan ook aan mijn piemel komt, hoe zou ik dat het beste kunnen zeggen? hij heeft het nog niet gevraagd hoor, maar dat zou zomaar is kunne.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • eerst iedereen op dit forum nog debeste wensen voor 2017
    ik ben hier de topikstarter 1 maand geleden. Vorige week kwam mijn broertje met de vraag aan mijn wat aftrekken precies was, hij had het op school valk voor de kerstvakantie gehoord van andere jongens uit zijn klas. hij wist wel dat het temaken had met je eigen peimel spelen. ik heb het toen wel een beetje uitgelegd, maar gisteravond vroeg hij me of ik het bij hem kon voordoen omdat hij het niet echt snapte. ik zei dat hij dan eerst een stijve moest krijgen maar die had hij al zei hij . ik vroeg hem voor de zekerheid nog een keer of het echt goed was als ik met zijn piemel ging spelen, maar dat was ok. daarna ging ik naast zijn bed zitten en pakte zijn piemel vast en begon hem af te trekken zoals ik bij mezelf ook deed. let je goed op zei ik dan kan je het voortaan zelf, leg anders je hand maar op de mijn dan sanp je het eerder. dat deed hij en na een tijdje kwam er een straaltje helder vocht uit. dat is voorvocht legde ik hem uit want hij zat met open ogen vragend te kijken wat er gebeurde. als je wat ouder wordt en ook schaamhaar krijg zal dit wit en dikker worden en heet het sperma. hij vond het nogal interesant en ik zei dat hij het de volgde keer maar is zelf moest probren. ik heb hem niks opgedrongen, wat hij vroeg er heel duidelijk zelf om....geen probleem toch?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ook homo jongens doen dat wel eens bij broers of vrienden die blijven slapen en ook omgekeerd gebeurt kan ik je uit eigen ervaring vertellen.   Met een vriend van mij die na me verjaardags- feest bij me bleef slapen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het past wel hetero- ontwikkeling ten goede, als het spelen met de piemel - stijf worden en aftrekken leren - wordt uitgelegd, als iets wat ook meisjes heel graag bij jongens doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik wil mijn broerjte ook wel voordoen hoe hij zich moet aftrekken maar ik denk dat ik daar nog maar even mee wacht...ik zie wel.
    ik vind ook dat het geen kwaad kan om als broers elkaar te helpen toch.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik lig ook met mijn broer (bijna 16) op één kamer, en we kruipen ook vaak met elkaar in bed. Hij is ruim een jaar geleden begonnen met mij strelen en zo, en dat voelde heel lekker voor allebei. We gingen telkens wat verder, en we voelden elkaars pik en toen heeft hij me voorgedaan hoe je moet aftrekken. Eerst bij zichzelf en toen bij mij. Nu doen we dat vaak samen, hij zegt dat broers elkaar moeten helpen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben de jongen van 14 die de topik begon en gisteren avond hebben we weer elkaars piemel vastgehouden en ermee gespeeld en nu ging ik ook wat verder door zijn velletje naaar achteren te schuiven zodat ik zijne eikel kon zien en voelen. mijn broertje is bijna 12 en begint wel zowat met puberen hoor, hij vind het alleemaal reuze interessant en als ik goed keek kon ik al wel wat kleine haartjes bij zijne piemel zien.
    ik ben blij dat ik het hem nie verteld heb en ik ga dat ook zeker niet doen..
    tot zover idereen bedankt voor de reacties.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ehm.. Je broetje hé?
    Je kan het beter, niet zeggen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben het met het met dit advies eens, zou hem eerst even polsen over zijn seksuele niveau. Dat kan door hem bij het samen serven op internet, met mooie meisjes te confronteren. 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb het gisteren toch aan hem gevraagd toen we in bed lagen en hij vond het ok als hij tenminste ook de mijne mocht vasthouden en voelen.  we zijn allebei blij dat we het gedaan hebben en gaan dit nog zeker vaker doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe het rustig aan.
    Jij bent aan het puberen en misschien hij nog niet en dan kan het voor hem misschien wat angstig zijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen van 16 hierboven. bedankt voor je reactie. ik denk dat ik inderdaad maar gewoon mijne mond dicht hou is voor iedereen beter. vanavond asl we in bed liggen zin we allebei ontspannen en ga ik het hem vragen of we elkaars piemels zullen vasthouden. wel spannend maar ik ga het zeker doen. ik zal morgen wel een bericht plaatsen hoe het is gegaan. .

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • als je broertje niks heeft gemerkt zal ik het maar gewoon stil houden daarmee voorkom je dat de goede band misschien verdwijnt.
    ik zou het gwoon is aan hem vragen of je zijn piemel eens mag vasthouden (en hij de jouwe) moet toch kunnen lijkt me zo als jongens onder elkaar en is echt niet raar.
    laat maar weten hoe het is gegaan.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten