Skip to content
5 reacties
1791 weergaves

iets gedaan wat niet goed is

ik heb een paar weken geleden iets gedaan bij mijn neefje waar ik nu spijt van heb omdat het ook niet goed is wat er is gebeurt. mijn neefje van 12 bleef vaker bij ons logeren en 2 weken terug ook weer. vaak vraag ik hem om elkaars piemels te laten zien of proberen ik tijdens het omkleden een glimp van de zijne op te vangen maar niks lukte, omdat hij super preuts is op gevoed denk ik. toch moest en zou ik zijn piemel zien.. ik heb toen idie avond in zijn cola wat sterke drank gedaan zodat hij heel vast zou gaan slapen en dat gebeurde ook. Toen hij vast sliep heb ik zijn pijamabroek en onderbroek uitgedaan en eindelijk kon ik zijn piemel en ballen bekijken en heb ook betast. het verbaasde me wel dat hij al best een flinke piemel en ballen had voor zijn jonge leeftijd maar nog geen haar erbij. ook heb ik hier toen nog foto's van gemaakt op mijn mobiel. die foto's heb ik nog steeds en ik vind het geil om ze terug te zien. hij heeft er niks van gemerkt maar toch voelt het niet goed...eigenlijk wil ik ook niet de foto's gaan wissen omdat die nu toch al gemaakt zijn. wat kan ik doen?

14 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Al behoort experimenteren met vrienden ook tot de mogelijkheid om je seksuele gevoelens te kunnen uiten. Ik kwam pas tot mijn trekken, toen ik de moed kreeg om achter de meisjes aan te gaan. En dat heeft geleid tot smoor verliefd zijn, met alles wat ik daarbij maar zou kunnen verlangen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is heel begrijpelijk dat je nieuwsgierig bent maar het is nooit een goed idee om stiekum te gluren en betasten als iemand slaapt.   Maar je zegt zelf al, hij is heel preuts en dat maakt het allemaal wat lastiger. Misschien wil hij diep in zijn hart ook wel , maar is hij ook onzeker omdat hij nog geen schaamhaar heeft en jij vast een grotere hebt dan hij.   Maar als je het idee krijgt dat ie echt niet wil, respecteer dat dan. Je kunt dan beter iets met een andere jongen proberen, want zoiets moet natuurlijk wel van 2 kanten komen.   En die foto's ... die moet je inderdaad zo snel mogelijk wissen, ook al heeft hij niets gemerkt en vind je het zonde.  

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zegt gelukkig zelf al dat het niet goed is wat je hebt gedaan. Nou ik vind het idd ook echt niet goed! Al vindt je het miss geil, en dat is het stiekem ook wel miss. Maar, heb je wel eens gehoord van misbruik? Dat heb je dus eig wel gedaan, want je hebt hem betast en er foto's van gemaakt zonder zijn toestemming!!! Als ik jou was zou ik die foto's wissen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dit ontzettend stom en dom van je. Ik vind dit niet kunnen. Mensen zouden het kunnen opvatten als 'drogeren' nou is het niet precies drogeren maar het komt wel dicht in de buurt. Je stopt dus iets in zijn drankje. Sterke drank. Je betast hem. Het lijkt mij slim als je de foto's verwijderd. Ik weet niet hoe je je voelt maar het kan soms echt opluchten om iets op te biechten. Dus aan de hand van hoe rot je voelt moet je dat misschien overwegen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Bekijk het zo: hoe zou jij het vinden als iemand jou in je slaap zou betasten en vervolgens naar foto's van je piemel ging kijken om geil te worden? Als je beseft dat het niet goed is, wis die foto's dan in ieder geval en doe het nooit meer.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten