Skip to content
7 reacties
6397 weergaves

Pijpen door nichtje

Ik jeb me laten pijpen door mijn nichtje toen we allebei nog klein waren ze wou het zelf ook hoor maar oedere keer als ik haar weer tegenkom denk ik er weer aan en ik hoop dat zij het is vergeten hebben jullie advies voor mij

14 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • ik was 15 en mn nichtje was 12 en toen ze in de zomervakantie bij ons logeerde wilde ze me een paar weken lang elke dag aftrekken want ze had nog nooit een piemel vastgehouden en wou tegen haar vriendinnen opscheppe en ze vond het spannend om te zien hoeveel er uit mijn piemel kwam en ik mocht haar helemaal bloot zien en aan haar blote poesje spelen en haar borsjes zoenen maar ik mocht het niet echt met haar doen. Ik ben nu 17 en zij is 15 maar als ik haar nu af en toe zie doet ze net of er niks aan de hand is want ze heeft nu zelf een vriendje waarmee ze dingen doet en die jongen mag niks weten

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb het ook meegemaakt toen ik doktertje speelde met mijn buurjonge. we wwaren toen allebei 11 jaar en hebben toen met elkaars piemel gespeeld en zo. nu zien we elkaar nog steeds en hebben het er wel is over. we hebben het trouwens later nog eens overgedaan was trouwens best grappig. we gaan nog steeds normaal en veel met elkaar om.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey ik denk dat je je er nu een beetje voor schaamt maar dat vind ik niet echt nodig als je jong bent is alles spannend en wil je nu eenmaal expirimenteeren en dat gaat dan het makelijkst met iemand die je vertrouwd. Bvb je nicht. Hoe oud waren jullie toen . ? Ongeveer ik zou het er zeker met haar over hebben meschien schaamt zij zich er nu ook wel voor . Maar praat er gewoon over met Elkaar anders maak je er aleen maar een groter taboe van later .

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het precies het zelfde gehad

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Verwacht in ieder geval niet dat ze weer zoiets zou doen. Maar als jullie een keer zitten te kletsen dan kun je er best wel over beginnen zo van : weet je nog die ene keer? Maar het hangt er een beetje vanaf. Het kan ook wel zijn dat ze er nu spijt van heeft en zich geen houding weet te geven. Jij weet beter dan ik hoe ze eventuwel zou reageren...

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zal ik haar er weer mee confronteren of niet

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Bijna alle kleine kinderen experimenteren weleens.
    Maardan heeft het nog niet zo'n betekenis van aard dat je het echt seks kon noemen.

    Maarre, waarschijnlijk is ze het helemaal niet vergeten , net zomin dat jij het vergeten bent.
    Ik heb vroeger weleens doktertje gespeeld met nog een vriendje en ons buurmeisje van toen. We waren toen een jaar of 7 a 8 denk ik. Dat buurmeisje is nu inmiddels 20 en ik kwam haar laatst weer tegen, en ze wist het nog precies !

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten