Skip to content
23 reacties
13461 weergaves

Broer speelt met mijn piemel.

Laatst werd ik 's nachts wakker toen ik iemand mijn kamer op hoorde komen. Aan de stappen hoorde ik dat het mijn broer was, die is 2 jaar ouder dan ik. Ik deed alsof ik nog sliep, ik dacht dat hij mijn iPad wilde pakken, de zijne is te traag.
Maar toen voelde ik dat hij mijn dekbed wat van me afschoof, en hij raakte mijn borst aan. Ik dacht dat hij misschien bij me in bed wou kruipen (soms slapen we samen als er iemand in zijn bed blijft slapen), maar hij gleed met zijn hand over mijn buik naar mijn piemel, en die werd hard. Ik durfde niet te laten merken dat ik eigenlijk wakker was, maar ik ging wel iets verliggen. Hij liet me los en ik werd weer slap, maar even later hoorde ik hem zwaar ademen en hij pakte mijn piemel weer vast, en die werd weer hard. Even later kwam ik klaar, en toen hijgde hij en kneep in mijn piemel, en ik denk dat hij ook klaarkwam.
Dan deed hij het dekbed weer over me heen en ging hij weg.

Ik weet niet of ik er iets van moet zeggen nu, als ik eraan terugdenk voel ik me een beetje gebruikt, maar het voelde toch ook wel lekker. Ik denk dat hij vervelend gaat doen als ik er iets van zeg, want hij is wel een pestkop soms.

14 jaar
7 jaren geleden

23 Reacties

  • TS hier.   Ik weet zelf ook niet goed wat ik nu moet. Mijn broer is nu wel aardig tegen me, en hij heeft niet geprobeerd mij van achteren te nemen. Maar we zuigen wel elkaars piemel af, wat eigenlijk wel een fijn gevoel geeft.   Ik kan me wel voorstellen dat jullie het gek vinden dat mijn ouders me niet geloven, maar dat maak ik al jaren mee, eigenlijk was het altijd wel zo. Voor mij is dat niet gek meer.   Over dit soort dingen durf ik echt met niemand te praten, ik schaam me en ben bang dat het op een of andere manier verkeerd afloopt voor mijn broer of mezelf als ik het aan iemand vertel.   Hier is de enige plek waar ik dit durf te benoemen.   Maar niemand hoeft me te geloven, ik weet zelf wel hoe het zit. In elk geval bedank ik iedereen die mee denkt en antwoord geeft.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo TS, ik vind het maar aparte verhalen als ik eerlijk ben

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • ik geloof hier niets van

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • TS hier.
    Ik heb nu een soort deal met mijn broer. Ik heb gezegd dat ik hem wel wil afzuigen als hij het ook bij mij doet. Hij vindt het zo lekker dat ik het ook wel wil meemaken. Maar dan moet hij van mijn kont afblijven, dat is de voorwaarde. En hij ging accoord, dus ik denk dat het nu beter tussen ons zal gaan.

    Bedankt voor de tip om met een volwassene te gaan praten, maar ik ken niemand met wie ik hierover durf te beginnen.
    Daar schaam ik me te veel voor, als ze me al zouden geloven.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, TS. Ik bedoelde niet echt aangifte doen. Dat lijkt mij inderdaad (nog) een stap te ver. Wat ik je wilde aanraden was om een volwassene te zoeken met wie je hierover in vertrouwen kan praten en die je verhaal wel geloofd. En misschien dat die volwassene dan een goed gesprek met je ouders kan hebben en ze overtuigen dat jij toch de waarheid spreekt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • TS weer (ik ben geen 18 zoals een paar stukjes hierboven staat, was ik dat maar, dan was ik ouder dan mijn broer!)

    Ik kan wel eens (of vaak) heel druk zijn, mijn ouders vinden dat vervelend en daarom denken ze dat ik het ben die dingen fout doe of kapot maak, en niet mijn broer. Bijna altijd krijg ik de schuld ergens van, dus daarom geloven ze me niet.
    Maar ik ben niet zielig hoor, ik ben het wel gewend.
    Mijn broer is weer terug en ik moet bij hem slapen, ik hoop dat hij niets uithaalt met me. Ik durf echt niet om hem te filmen of geluid op te nemen, als hij daar achter komt wordt hij zeker nog erger.

    @j21
    Ik ga hem niet aangeven bij de politie, dat durf ik niet en ik ben bang dat hij dan gestraft wordt als ze me geloven, en dan krijg ik het later dubbel en dwars terug.
    Ik heb zelf wel periodes gehad dat ik in bed plaste, dus mijn ouders vinden het niet zo gek dat het nu weer gebeurt (maar het is dus mijn broer die het expres doet).

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ontzettend vervelend dat je ouders je nog steeds niet geloven. Misschien moet je eens praten met een vertrouwenspersoon op school. Of je neemt contact op met de wijkagent in je buurt. Wellicht dat als hij je verhaal hoort hij met je ouders kan gaan praten, want dat er iets moet gebeuren lijkt mij toch wel duidelijk.

    Maar vragen je ouders zich dan nooit af waar dat 'plotselinge' bedplassen vandaan komt als jij het zelf zou zijn die dat doet? Zij moeten toch ook denken dat er een oorzaak voor is? Misschien moet je het ze eens vanuit dat standpunt laten bekijken.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Een berg kabaal gaan maken als hij weer aan je zit.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 18 Lukt het anders misschien om geluid op te nemen met je telefoon of zo en die dan onder de dekens te verbergen? Echt erg dat je ouders er niet in geloven: dit zouden ze serieus moeten nemen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • TS weer.
    Het gaat niet goed, mijn broer heeft mij nu gedwongen om zijn piemel in mijn mond te nemen en hem af te zuigen. Ik wilde niet maar hij dwong me. Toen hij klaar was heeft hij weer in mijn bed geplast voor hij in zijn eigen bed ging liggen. Ik heb het de volgende dag weer tegen mijn ouders gezegd, maar die denken echt dat ik het verzin omdat ik me schaam dat ik in bed geplast heb. Mijn broer ontkent natuurlijk alles, hij doet alsof hij de liefste van de familie is, en mijn ouders trappen daar in.
    Omdat mijn matras nat is moet ik weer bij hem slapen, maar gelukkig is hij nu niet thuis. Misschien moet ik het volgende keer filmen als hij iets met me doet, maar ik ben bang dat hij het zal merken.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat je het aftrekken niet zo erg vindt en eigenlijk best lekker is niet zo heel gek. Maar de manier waarop dit tot stand is gekomen hoort natuurlijk niet. Wat extra vervelend is, is dat je ouders je niet geloven.

    Wat volgens mij nu het belangrijkste is, is dat je aangeeft waar je grens ligt en te zorgen dat je broer die grens ook respecteert. Als hij toch probeert om iets met je kont te doen terwijl jullie in bed liggen is mijn advies om gelijk het hele huis bij elkaar te schreeuwen zodat je broer wel alles moet opbiechten. Dan kunnen je ouders er ook niet meer omheen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben TS weer.

    Mijn ouders nemen het dus niet zo serieus, die zeggen dat boers elkaar altijd wel wat plagen, en dat hij gewoon wat de baas wil spelen.
    En mijn moeder gelooft niet dat híj in mijn bed geplast heeft, ze denkt dat ik dat verzin omdat ik me schaam dat ik zelf de schuldige ben.
    Maar gelukkig doet mijn broer wat rustiger nu, hij zeurt in elk geval niet dat hij mijn kont wil gebruiken. We trekken elkaar wel af, maar daar ben ik nu wel aan gewend, dat vind ik wel lekker.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Die aangifte die ik postte is inderdaad wel radicaal. Maar ik zou, hoe beschamend het ook is, eerlijk tegen je ouders opbiechten wat er nou echt aan de hand is. Hoe dan ook wordt je seksueel geïntimideerd en denk ik dat de handelingen in het begin met je broer voor verkrachting door zouden kunnen gaan als er echt een zaak van gemaakt moet gaan worden. Seks moet hoe dan ook op vrijwillige basis en niet op basis van dwang zoals nu aan de hand is.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Als eerst zou ik er over proberen met praten met je broer, als dat niet werkt met je ouders. En anders anderen stappen ondernemen Misschien kun je je deur van slot voorzien dan kun je iniedergeval veilig en lekker slapen

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Aangifte doen van verkrachting of seksuele intimidatie is het enige dat ik kan bedenken. Wordt wel lastig om te bewijzen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Topic starter nog een keer.     Mijn broer en ik trekken nu vaak elkaar af. Ik ben er blijkbaar aan gewend, en ik vind het wel lekker.   Maar nu vraagt hij telkens of hij met zijn piemel in mijn kont mag, en dat wil ik echt niet. Ik ben geen homo, hij zegt trouwens dat hij het ook niet is, en ik vind dat gewoon niet kunnen.   Nou dreigt hij om weer in mijn bed te plassen als ik slaap, en als ik dan weer in zijn bed moet slapen dan ben ik bang dat hij toch probeert om seks met me te hebben.   Ik heb al tegen mijn ouders gezegd dat mijn broer me pest, maar ze zeggen dat ik niet zo moet overdrijven.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan moet je het zelf weten, dat weet ik ook niet

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Topic starter hier.
    Mijn broer is weer bij me geweest terwijl ik echt sliep en hij speelde met mijn piemel toen ik wakker werd. Hij schrok niet, en hij zei dat me wou laten genieten, dan kon ik daarna hem helpen. Ik zei dat ik wilde slapen, en toen hield hij op, maar hij fluisterde dat hij me wel op andere gedachten zou brengen.
    Later in de nacht heeft hij in mijn bed geplast toen ik weer sliep, en nu heeft mijn moeder gezegd dat ik maar bij hem moet slapen zolang mijn matras nog nat is. Mijn broer zei "zie je wel dat je me komt helpen".
    Het stomme is dat ik het eigenlijk wel fijn vindt om bij hem in bed te liggen, en hij laat me wel genieten. Dus ik heb hem ook geholpen met aftrekken.
    Maar eigenlijk twijfel ik of ik het echt wil, of dat ik het doe voor zíjn plezier.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij het een volgende keer doet en jij wordt wakker omdat hij weer eens aan je piemel zit. Zou ik gewoon zeggen of hij het kan vinden ofzo.
    Ik denk dat hij daarvan zo schrikt dat hij ermee stopt. En pakt anders de kindertelefoon dan krijg je goed advies.

    Suc6 Laat het weten wat je gedaan hebt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is niet oke dat je broer zo aan je zit en al helemaal wanneer je ligt te "slapen." Ik zou proberen om met je broer er over te hebben als hij vervelend gaat doen zou ik gewoon met je ouders praten.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten