Skip to content
6 reacties
1717 weergaves

Broer misbruikt meisjes

ik heb op de laptop een map gevonden met foto`s van meisjes, ik dacht eerst dat het iets van internet was maar toen zag ik dat ze genomen waren op onze zolder!!!!

hij blinddoekt meisjes en bindt ze op een stoel, ze waren niet bloot dus ik weet niet of hij er ook wat anders mee doet. m`n nichtje zat er ook bij en paar meisjes lachen wel maar dit mag toch niet

ik wil hem niet verraden maar ik ben wel heel boos dat hij dat zomaar kon doen.

14 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Dit is idd lastig. Je weet niet of de meisjes worden gedwongen of dat ze het vrijwillig doen. Daarnaast weet je ook niet of de meisjes überhaupt weten van de foto's (Je zei dat ze geblinddoekt waren?)

    J17 heeft wel een punt. Is er veel leeftijdsverschil tussen je broer en de meisjes? Dan zou het kunnen dat ze het om de verkeerde reden toestaan. Dat ze tegen hem opkijken omdat hij ouder is.

    Ik ben het verder met J17 eens dat het verstandig is om eerst eens met je nichtje te praten en uit te zoeken wat hier nu precies aan de hand is. Het kan iets vervelends zijn, maar voor hetzelfde geld is het allemaal onschuldig en als grap bedoelt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • vraag het hem gewoon ? en als die ze misbruikt meteen opstaat flikkeren die gast

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als er verder niks gebeurt is, je weet niet wat de reden er voor is.

    Ze lachen op de foto's ze zijn niet naakt zeg je en/of er gebeuren op de foto's niet echt bijzondere dingen.

    Tja, ik zie er geen probleem in, het is natuurlijk een beetje vreemd maar verder?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Begrijp je best meisje 14, toch je zegt broer misbruikt meisjes, maar daar is nog geen bewijs voor. Heb toch zoiets, hoe oud is je broer? en hoe oud zijn die meisjes, gelijke leeftijd of echt een groot verschil.Hebben ze echt gespeeld of wat gedaan of alleen maar wat foto's gemaakt, met suggesties, wat weleens meer gebeurd gewoon uit stoerheid. Je zegt geen naaktfoto's dus dat is wel positief vind ik, zou eerst eens met je nichtje praten en eerlijk vertellen dat je die foto's hebt gezien, zij kan je een hoop duidelijkheid verschaffen, succes.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap jouw reactie, dit is wel een lastige situatie omdat je niet weet of die meisjes het wel of niet goed vonden. Als je het toch besluit te vertellen zou ik dit anoniem doen (misschien wordt hij wel heel erg boos als hij er achter komt dat jij op zijn laptop zat).

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit is heel lastig. Ik weet namelijk niet wat zich hier werkelijk heeft afgespeeld. Het kan inderdaad dat je broer dit tegen hun zin heeft gedaan, maar er zijn ook mensen die dit soort dingen met wederzijdse toestemming doen, bijvoorbeeld omdat ze daar opgewonden van raken. (BDSM heet dat als het seksueel is.) Als er meiden bij zijn die lachen, dan kan het dat ze dit samen hebben afgesproken en dan is er niets illegaals aan.

    Maar als je broer dit zonder hun toestemming heeft gedaan, dan is hij heel erg fout bezig en dan mag dit écht niet.

    Heb je met een van de meiden op die foto's zo'n goede band (misschien je nichtje?) dat je in vertrouwen kunt vragen wat hier gebeurd is en of je je zorgen moet maken? Als dan blijkt dat het zonder toestemming gebeurd is, kun je actie ondernemen door het bijvoorbeeld aan je ouders te vertellen. Met die foto's als bewijs kun je er dan zelfs mee naar de politie.

    Maar ik zou er dan voor zorgen dat je zeker weet dat je broer zonder instemming van die meiden gehandeld heeft.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten