Skip to content
17 reacties
4209 weergaves

Betast op de tram

Ik ben onlangs met mijn buurjongen van 13 naar een festival geweest. Daarna met de tram terug maar wat een volk. We konden niet bewegen zoveel volk. Mijn vriendje stond voor mij. Dan voel ik opeens zijn hand tussen mijn benen. Ik weet hij heeft mij eens gezegd dat hij mij knap vond en gevraagd of hij mijn piemel eens mocht zien. Ik zei nee. Maar voor ik het weet zit hij in mijn short met mijn piemel te spelen. Ik ben beschaamd dat ik het wel lekker vond en dus een stijve kreeg. Maar is dit wel ok ? Ik denk wel niet dat iemand iets gezien heeft.

14 jaar
7 jaren geleden

17 Reacties

  • Hey TS, dat is wel een goed besluit denk ik. Je hebt er niks aan als iemand je toch een soort van dwingt. Als je het beiden wilt is het wel oke, maar als jijzelf niet wilt dan is dat een slecht plan. Beter zo denk ik. Laterz!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Nog eens TS
    Bedankt allemaal van te reageren. Mijn buurjongen heb ik opzijgezet. Ik weet het nu wel zeker. Geen probleem. Ik heb nu een ander vriendje van op school en niet zo brutaal.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, zoals @jongen16 al zei, ik zou t precies ook zo doen. Als je t geil vond gwn weer doen en wil je niet meer gwn zeggen. Simpel!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @TS, hier j16 (Joh die buurjongen...)
    Misschien voel je je in tweestrijd nu, omdat je eigenlijk niet wilde dat je buurjongen iets met je deed, maar je het toch hebt toegelaten. En ook nog bent klaargekomen, omdat het gewoon erg lekker voelde blijkbaar.
    Dan is het nu logisch dat je even niet meer weet wat je van jezelf moet denken.
    Neem het niet te zwaar op zou ik zeggen, je nieuwsgierigheid en het lekkere gevoel heeft gewonnen van je eerdere gedachte, nou en?
    Het kan zijn dat je dat niet nog eens wilt meemaken, dan moet je echt heel duidelijk tegen je buurjongen zijn. Maar misschien ben je van gedachten veranderd en vind je het zo lekker dat je het wel vaker wil doen.
    Allebei de mogelijkheden zijn even goed, je zult zelf moeten uitkomen op wat jij wilt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 16     Het blijft stil ! Misschien was het niet zijn bedoeling iets te vragen of misschien heeft hij het antwoord op mogelijke vragen die hij zich stelde al gekregen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Oke @jongen20, zou kunnen ja. Maar ik vroeg dus wat precies zijn vraag was en niet wat hij wilde zeggen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat TS wil zeggen dat bepaalde zaken, zoals seksuele handelingen, privé zijn. Het lijkt alleen maar tegenstrijdig dat het nu wél kon. Ok, hij kon ook nee zeggen en zwijgen was hier toestemmen. En misschien was hij intussen ook wel nieuwsgierig geworden, doordat hij klaarblijkelijk weinig ervaring heeft op dit vlak en er er na dat voorval op de tram vaak aan heeft teruggedacht. Verstand en gevoel zijn soms wel degelijk met elkaar in tegenspraak zoals hier ook : het eigenlijk niet willen, maar het toch lekker vinden.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey TS, en? Is dat zo erg allemaal dan? Kvraag me ff af wrm je dit allemaal verteld. Wat is nou eig je vraag?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hier TS   Ik heb mijn buurjongen dit weekend thuis gehad want hij had gevraagd of ik hem kon helpen met huiswerk. Eerst wou ik niet en dan vroeg hij of ik nog kwaad was. En hij sorry dan dus ok. En op mijn kamer zei ik dat ik dat niet verwacht had van hem en toch niet als er zoveel mensen bij zijn. Maar zei hij dat hij kon voelen dat ik een stijve had en of ik het dan niet lekker vond. En dan begon hij weer te voelen en kreeg ik weer een stijve. Ok ik heb hem maar laten doen want niemand kon het zien. Maar dan haalde hij mijn piemel uit mijn broek en zei dat ik een mooie had en toen kon ik niet meer en ben ik klaargekomen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • TS nog eens

    Heb nog eens nagedacht, want twas wel de eerste keer dat iemand mij zo had aangeraakt. Maar ik vind dat mag niet met zoveel volk daarbij. Dat zal ik dus nog zeggen als ik hem zie.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Joh die buurjongen is pas 13, hij dacht dat hij de topicstarter zo over de drempel heen kon helpen.
    En of je wilt of niet, natuurlijk voelt het lekker als iemand met je piemel speelt, dat is een automatische reactie van je lichaam, en daar hoef je je niet voor te schamen. Maar als je het niet nog een keer wil dat hij je aanraakt dan moet je dat gewoon duidelijk zeggen, dat heb je dus eigenlijk al gedaan.

    Misschien bedenk je later dat het toch wel spannend is om iets met je buurjongen te gaan doen, maar dan omdat je het zelf wil, dan weet je dat hij er in elk geval voor klaar staat.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Lijkt mij dat die buurjongen niet helemaal begrijpt wat grenzen zijn.

    In mijn geval zou ik die duidelijk stellen en aangeven dat hij (voorlopig) niet welkom is. Dat zou hij pas weer zijn als hij inziet hoe fout hij zat en zijn verontschuldigingen zou hebben aangeboden.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • TS opnieuw.
    Toen ik hem pas terugzag, zei ik dat ik boos was om wat hij gedaan had. Hij zei ik vind je leuk en dat hij vond dat ik hem misschien ook leuk vond maar te verlegen was. Hij is helemaal niet verlegen en zei als je wil dat ik het nog eens bij je doe vraag het dan maar.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik denk dat je het beste met hem er over kunt praten.. Het vragen bijvoorbeeld waarom hij het deed ofs?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Het ligt er uiteindelijk aan wat je zelf wilt. Je vriend mag dit in ieder geval absoluut niet doen, zeker als je nee hebt gezegd. Wat hij heeft gedaan is bij wet zeker aanranding, dus je mag zelfs aangifte doen, als je dat wilt, hoewel ik denk dat je dan weinig bewijs hebt. Denk er in ieder geval eens rustig over na hoe je er zelf op wilt reageren: hoe erg zit je ermee, hoeveel werk wil je ervan maken... Je zou misschien ook kunnen proberen om het met je vriend uit te praten, of je kunt inderdaad het contact verbreken.

    Je hoeft je er in ieder geval niet voor te schamen dat je het lekker vond.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarschijnlijk vond je het lekker omdat het spannend is met zoveel mensen om je heen.

    Dat betekent verder weinig, laten we wel zijn, dat ding tussen de benen heeft toch een beetje een eigen wil.

    Persoonlijk zou ik wel al het contact verbreken, nee is nee.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet echt oke dat je vriend dat zo maar doet. Maar voor jou niets om je voor te schamen. Het is gewoon lekker als iemand aan je piemel zit. Aan jou de keus: Als je meer wil zeg je het gewoon, en anders laat je het voor wat het is.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten