Skip to content
23 reacties
3724 weergaves

weet niet of dit ok is

Ongeveer een maand geleden kreeg ik een berichtje van mijn oud stagebegelijder hoe het was en of ik weer een nieuwe stageplek had en of het een beetje verdiende enzo. Ik kon goed met hem overweg ondanks hij 15 jaar ouder is dus antwoorde glijk terug dat het verdienen wel meeviel. Hij zei toen dat ik snel wat bij zou kunnen verdienen en na veel heen en weer vragen wat kwam er uit dat ik alleen maar mijn piemel aan hem hoefde te laten zien. Het kon me eingenlijk niet veel schelen want ik zou er 50 euro voor krijgen. Een paar dagen later haalde hij mij op na school met de auto en hoefde ik niet met de bus. Op een afgelegen plek heb ik hem laten zien en kreeg het geld. Al de volgende dag kwam er weer een appje of ik voor 70 euro mijzelf zou willen aftrekken en dat hij het dan mocht overnemen en afmaken. 70 euro is best veel en kon ik goed gebruken dus vond het ok en toen hij mijn opgehaald had begon ikk en naar een tijdje stopte ik en ging hij verder met rukken totdat ik natuurlijk klaarkwam, zijn hand en mijn buik zat eronder en hij likte zijn vingers af. Dat vond ik dus zo smerig om te zien maar kennelijk vinden andere mannen dat toch heel lekker wan t hij leek ervan te smullen. De week erna kreed ik weer appjes of hij mij voor 100 euro mocht pijpen en dat is echt heel veel geld maar ikk heb nog niet geantwoord of ik het wil en dat ik het nog niet weet omdat dat wel heell erg prive is. Het voelt niet goed, maar er is ook helemaal niks tegen mijn zin in gebeurt en vond alles wel ok. Is dit nu voor hem strafbaar omdat ik minderjarig ben en kan ik hiermee later naar de politie gaan?, ik heb nu wel nog alle appjes op mijn telefoon. Maar volgens mij wordt daar niemand beter van. Ik weet het gewoon niet..ik baal ervan. wie weet er raad?

14 jaar
7 jaren geleden

23 Reacties

  • Dat is niet helemaal waar @meisje23. TS verhoogt simpelweg zn prijs. Het zou pas chantage zijn als TS bijvoorbeeld tegen zn stagebegeleider zou zegen dat hij 1000 euro moet betalen, en als hij weigert hij t dan bijvoorbeeld tegen zn vrouw zou zeggen wat hij gedaan heeft. Maar ik zou willen zeggen TS, maak t sws bekend! Dit gaat mss helemaal fout zo. Je stagebegeleider zit totaal fout, dus. Ga hier gwn mee naar de politie en vertel t tegen je ouders. Mwa dat zou ik doen dan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat J21 voorstelt is chantage en dat is ook strafbaar. Nu zit je nog in een positie waarin alleen je stagebegeleider strafbaar is. Maak jezelf niet strafbaar.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij inderdaad zou blijven aandringen, is het heel verstandig om aangifte te doen. Ik zou dat (met alle respect) iets voorzichtiger doen dan wat jongen 21 voorstelt, want je weet niet of hij je iets aan zou doen als je dreigt met aangifte. Veiliger is om dan aangifte te doen zonder het hem te vertellen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed gedaan TS, maar je ziet, hij probeert je toch weer over te halen met nog meer geld toen je nee zei. Blijf sterk in je schoenen staan.

    Mocht hij blijven aandringen onderneem dan verdere stappen. .Keer desnoods de rollen om : Dan zeg je dat je 1000 euro van hem moet hebben, want anders ga je je ouders inlichten en aangifte doen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • PARDON! @jongen16 bovenaan.     Je zei namelijk dat TS er zelf ook schuld aan had door erin mee te gaan, omdat hij er geld voor kreeg. Kijk, als 14 jarige, de meeste dan, heb je echt srs niet veel geld. Dus als je het, in dit geval, voor sex aangeboden krijgt dan kan dat erg verleidelijk zijn, en TS zei dit ook al. En tuurlijk kan je op je 14e echt wel nadenken en dus beslissingen nemen, maar om nou gwn ff te beweren dat TS ook fout is dat vind ik nogal dom gezegd, en erg kort erop beweerd. Die man is volwassen, en alleen HIJ hoort TS niet in de verleiding te brengen met zijn sex praktijken! THX! Laterz.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed hoor van je om nu nee te zeggen en zoveel geld gewoon af te wijzen!
    Nu kun je trots zijn op jezelf. Houd vol, ook al biedt hij nog meer geld.
    En die jongen van 17 hierboven heeft gelijk, je hoeft niet aardig te blijven, als jij duidelijk zegt dat je niets meer met hem wil (dus niet bedanken) dan zal hij je wel met rust laten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 14 toch afstand houden, niks bedanken of groeten of hem te vriend houden,dit soort gasten zien dit toch weer als een kans tot uitdaging.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts hier weer. dank voor jullieberichten.
    al snel na de vorige keer kreeg ik weer appjes met de vraag of hij me weer snel mocht pijpen voor 100 euro maar ik heb hem gestuurd dat ik het niet meer wil en dat het nu voor mij klaar is. hij vroeg of het dan soms niet lekker genoeg was. en ik heb hem gezegd dat dat niet het geval was maar dat t gewon niet goed voelde en heel raar. nu stuurt hij me meerdere apps of hij me ook gewoon mag aftrekken maar dan voor 120 euro om mijn over te halen. ik heb nu weer nee gezegd en dat als hij niet stopt met berichten ik zn nummer ga blokkeeren. en om hem nog wel een beetje te vriend te houden heb ik hem wel gewoon nog bedankt..
    want ja, misschien kom je elkaar toch nog wel is ergens tegen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Snap het jongen 17, toen was je nog onzeker of onzekerder, nu bewuster nu je wat ouder bent.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 19, geen slap gelul, ik wat toen veel jonger waardoor het leeftijdsverschil te groot was, nu, met bijna 18 is het veel dichter bij elkaar,het gaat dan om 2 volwassen mensen.Maar eens benieuwd hoe het nu gaat met jongen 14.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Beetje slap gelul jongen 17, stoppen,en dan jaloers zijn op een jongen die jouw plaats in neemt. Wees een vent en wees eerlijk tegen hem en jezelf.
    Wel eens , jongen 14 , onmiddellijk stoppen, die gozer deugt niet.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou per direct dus stoppen met deze man die denkt dat met geld alles te koop is. Ik ben het eens met jongen 20. Een tijd terug ben ik ook gestopt met een oudere jongen, maar hij stuurde nooit aan op sex. Er was wel een soort machtsverhouding waarop hij vragen stelde die ik dan beantwoorden moest, maar niet altijd deed. Nu zie ik hem soms met een andere jongen van mijn leeftijd, ze groeten altijd, maar ze hebben geen relatie. Toch voel ik nu enige jaloersheid voor die jongen die mijn plaats heeft ingenomen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Alle reacties komen op hetzelfde neer : jij bent minderjarig en hij is zoveel ouder en tevens meerderjarig. En wettelijk gezien is seksueel verkeer tussen jullie dus niet toegestaan. Dat hij ervoor betaalt en jij je toestemming geeft doet niet ter zake.   Jij hebt toegestemd om 2 redenen : enerzijds omwille van het geld en anderzijds omdat je het ' spannend ' vond ( door je gebrek aan ervaring en een zekere gezonde nieuwsgierigheid ). Dat je nu spijt hebt en je ongelukkig voelt is ook wel omdat ' omne animal post coitum triste ' d.w.z. in vrije vertaling : elk levend wezen voelt zich triest nà het klaarkomen, terwijl je toch schrijft dat je ' goed klaargekomen ' bent nadat hij je ' heel langzaam en lang gepijpt ' heeft. Die interne tegenstrijdigheid van ' ja, waw, spannend ! ' en daarna ' oh nee, wat heb ik gedaan ! baart jou dus ook wel zorgen.   Moraal van het verhaal : bekijk het positief. Je bent enkele ervaringen rijker, maar breek met die man, richt je vanaf nu op leeftijdgenootjes en wacht anderzijds tot je 16 of ouder bent alvorens je verder kijkt.    

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Niets op tegen, op die vriendschap,wel als men doelt op intimiteit, maar we groeten elkaar nog wel steeds. Daarbij geef ik hem niet alle schuld,vond ergens de aandacht wel prettig tot ik dacht en nu afstand houden. Maar jongen 14 nogmaals stoppen voordat het daadwerkelijk mis gaat. Kies vrijblijvend voor eigen leeftijdgenoten want je zult deze man nooit als vriend zien.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is er tegen op vriendschap met een ouder iemand jongen 17 waar sex geen rol speelt.En met wie je gesprekken kunt voeren. Maar jongen 14 stoppen met deze man, walgelijk dit, vooral omdat hij denkt met geld alles te kunnen doen, maar hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid jegens jou, dit is puur misbruik, dat hij jou betaald is in mijn ogen misselijk makend.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je zelf onder de 18 bent is vriendschap met sex altijd verkeerd eigenlijk,want de wet verbiedt het. Dan is vaak de verhouding niet juist,bedoel geen gelijkwaardigheid. Had of heb ook wat contact gehad met een ouder iemand, geen sex,maar de gesprekken en alles werd wel intiemer,dus ik dacht stoppen.Voor beiden beter, ondanks onbegrip.Dan jongen 16 stop daarom voor het te laat is. Je zegt dat hij best aardig is,zal wel, maar ook hij leeft misschien met de angst dat het ontdekt wordt met alle gevolgen voor hem, baan verliezen,zoiets. Wil je nu nog niet te bang maken,maar vaak eindigt dit in jaloersigheid , chantage ,uit de school klappen,wat te doen bij een nieuwe relatie, stel dat hij je gaat dreigen als je niet meer wilt in de toekomst, noem allerlei facetten, dus denk na en neem een moedige beslissing en stop gelijk nu.Heb ik ook gedaan terwijl er nog niets gebeurd was,wat op onbegrip en jaloersheid leidde,en me verweten werd dat ik wegliep voor mezelf,gelukkig kon ik het met mijn ouders bepraten die me begrepen en steunden bij deze beslissing.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent wel ver gegaan terwijl je zoveel twijfels hebt joh.
    Gelukkig is er niets anders gebeurd dan wat je afgesproken had, maar het zou ook zomaar verkeerd kunnen aflopen.
    Je schrijft dat je hoopt dat het nu is afgelopen, maar dat heb je toch zelf in de hand? Als hij weer wat van je vraagt moet je duidelijk zeggen dat je niets meer met hem wil doen (ook al biedt hij nog meer geld).
    En als ik jou was zou ik me op leeftijdgenoten richten (niet om iets tegen betaling te doen, maar als je zin hebt in een leuke vriendschap - met eventueel seks als jullie allebei willen).
    Laat je niet omkopen, je zult steeds minder trots zijn op jezelf.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben de ts. Allereerst iedereen bedankt voor zijn of haar reactie. Maar ik kon het grote bedrag tocht niet weerstaan en dacht ook bij mezelf wat maakt het ook uit voor nog 1 keer, hij heeft me nu toch al naakt gezien. Gisteren heeft hij me weer gehaald met de auto en reden we naar een rustige plek. Hij heeft me daarna heel langzaam en lang gepijpt en toen ben ik ook goed klaargekomen in zijn mond . Daarna heeft hij me weer netjes in de straat waar ik woon afgezet.maar ik had er toch een raar gevoel bij terwijl ik nu toch 100 euro had gekregen. En alles bij elkar dus 220 en dat is echt veel geld   Nu het gebeurt is heb ikk best veel spijt omdat het toch heel prive was dat ik in zijn mond ben gekomen en voel me heel rot hierover.   Ik hoop wel dat het nu stopt, voor 1 keer is spannend en verdiende goed maar het voelt nu zeker niet meer goed omdat hij ook een stuk ouder is dan ik ben. Als hij weer appt zal ik antwoorden dat ikk het niet meer wil en dat het moet stoppen.  

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je erover twijfelt, niet doen. Hij maakt vrij makkelijk gebruik van t feit dat 50 euro op je 14e gelijk is aan 500/5000 euro voor iemand die werkt. Hij pleegt dus misbruik.

    Wettelijk is het hoe dan ook fout. Wat meerderen hier hebben gezegd al is dat t tot 16 überhaupt verboden is om seks te hebben. Dat het gebeurt tussen leeftijdgenoten onderling is een ander verhaal. Maar iemand van volwassen leeftijd zou beter moeten weten.

    Besef ook wat de anderen hier zeggen; hoe vaker je toegeeft hoe verder hij probeert te gaan. De kans bestaat uiteindelijk dat de vrijwilligheid van jouw kant uiteindelijk verdwijnt en het onder dwang gaat.

    Aangifte doen kan, moet je zelf weten. Je bent nog jong, dus (domme) fouten heb je makkelijk gemaakt. Leer ervan.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou hier inderdaad echt mee stoppen. Wat die man doet, is gewoon verkeerd. Ik wil niet zeggen dat jij er schuldig aan bent: het is zeker voor jouw leeftijd inderdaad veel geld en ik kan me voorstellen dat het ergens ook spannend is. Maar later ga je er spijt van krijgen dat je je zo hebt laten gebruiken als je nu niet stopt. En die man zou echt al helemaal beter moeten weten, want hij is ontzettend illegaal en fout bezig.

    Je kunt zeker een klacht indienen en ik vind niet dat je je daarvoor hoeft te schamen. Seksuele handelingen verrichten met mensen onder de zestien is volgens de wet in principe altijd verboden. Híj is degene die fout zit. Dat jij erin meegegaan bent, tja, mensen van onze leeftijd proberen wel vaker dingen uit, zeker op seksueel gebied, en soms krijg je er nou eenmaal spijt van. Dat moet je jezelf ook niet te zwaar aanrekenen. Maar stop er alsjeblieft wel mee, ga er niet mee verder.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten