Skip to content
7 reacties
8822 weergaves

Zusje

Mijn zusje (14) vroeg laatst toen we samen thuis waren of ze mijn sixpack mocht voelen.ik dacht van oké wat maakt het uit dus ze heeft onder mijn shirt gevoeld wat best oké aanvoelde trouwens.   Voor ik het wist dook ze met haar hand me broek in en zat aan mijn pik die ondertussen stijf was geworden van al dat gevoel!   Ze valse me pik een paar keer op en neer wat best lekker was en stopte en zij dat ze hier al een tijdje nieuwsgierig naar was en blij was om is te mogen voelen! Net voor onze ouders thuis kwamen zij ze zacht volgende keer wil ik je naakt zien met een knipoog !     Ik weet niet of dit wel oké is en mag   Maar vond het best geil en had stiekum best gewild dat ze me klaar had getrokken enzo.   Moet ik hier in mee gaan of beter van niet denk hier best vaak aan zelfs beeld ik me in dat ik haar neuk.     Hoop als jullie mij kunnen helpen    

16 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Niet doen, jij bent de oudste en acht men jou verantwoordelijk als het mis gaat. Dan je zusje is 14 en nieuwsgierig wat heel normaal is maar ze hoeft haar eigen broer niet uit te dagen. dit is niet normaal. Later kun je hier erg spijt van krijgen want op een gegeven moment zoeken jullie alle twee toch een ander,wat heel normaal is en kan er zich verwijdering ontstaan tussen jullie,omdat je dan niet weet hoe hier mee om te gaan. Of ontdekken jullie dat het toch niet zo gangbaar was,dan moet het ook nog stikum want jullie ouders zouden dit gedrag nooit goed keuren, stop hier mee, om spijt en moeilijkheden te voor komen,voor haar,voor jezelf,je ouders en je eventuele vriendin en dan heb je iets uit te leggen wat niemand eigenlijk accepteerd of begrijpt.Begrijp haar nieuwsgierigheid wel en ook dat jij het spannend lijkt,maar het is je zusje en eigenlijk nog te jong voor een relatie,maar dat komt wel maar broer en zus moeten broer en zus blijven en elkaar respecteren en daar hoort dit echt niet bij.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het volledig afraden.
    Sex met je zusje kan echt niet.
    Je kunt beter een meisje zoeken waarmee je een keer sex hebt.Weet je gelijk hoe het is.

    Verlegen meisje.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • De vraag is nu min of meer of je wel of geen incest mag plegen. Ik sluit mij aan bij het commentaar van de jongen van 21. Verder wil ik toevoegen dat je ook goed rekening moet houden met de eventuele gevolgen:
    1. Incest is volgens de wet verboden.
    2. Incest wordt totaal niet geaccepteerd door de meeste mensen.
    3. Wat is je plan voor als je je zusje zwanger maakt?
    4. Wat was je van plan te vertellen tegen je toekomstige vriendin?

    Ik sta redelijk neutraal tegenover incest zolang beide partijen het volledig met elkaar overeen zijn gekomen. Ik snap dat je nieuwsgierig bent, maar ik zou het je afraden.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Is eigelijk incest... en incest is niet goed denk ik.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is mijn zusje

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Is het je echte zusje of een stiefzusje?   Dat zou voor mij een groot verschil maken: aks het mijn echte zusje zou zijn zou ik het afkeuren maar als het mijn stiefzusje zou zijn zou ik er anders over denken.   Denk er goed over na voor de volgende keer, hoe spannend en geil het ook mag zijn.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Tsja, de nieuwsgierigheid van haar is best te begrijpen, evenals het te begrijpen is dat jij het wel lekker had gevonden als ze je afgetrokken had...
    Toch moet je je terughoudend opstelllen naar je zusje toe. Wat jullie NU beiden OK vinden, daar kan je later alsnog ontzettend spijt van krijgen, zeker als het verder gaat dan alleen maar een beetje voelen.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten