Skip to content
8 reacties
5770 weergaves

rare weddenschap

in de hersft van vorig jaar zijn we met de C junioren op voetbalkamp geweest en dat was verder super leuk ikk heb er alleen wel een klein beetje slechte ervaring aan overgehouden en schrijf daarom deze nu pas op en hoop dat iemand me kan geruststellen   ik lag met nog 3 andere jongens uit mijn team op een kamer en ik had die dag een weddenschap verloren en ze hadden inmiddels bedacht wat ik moest doen als tegenprestaatsie   degene die dat wilde mocht dan mijn piemel in zijn mond nemen voor een halve minuut lang en dan was het klaar. omdat ik dacht dat niemand dat toch wilde omdat het me heel vies lijkt vondt ik dat verder ok maar tot mijn verbazing stemden ze allemaal in met het idee en ik moest eigenlijk al walgen van het idee als ikk in hun schoenen zou staan maar ik kon dus ook niet meer terug.   de 2e jongen die hem in zijn mond nam begon stiekum erg te zuigen en dat vond ik eerst een raar gevoel maar even later werd het nogal lekkerder en voor ik het kon zeggen kwam ik gewoon klaar in zijn mond dus binnen die halve minuut. hij gegon meteen te kokhalzenn en liet zijn mond leeglopen. de anderen keken toe en lachten vooral hem uit. de 3e jongen kwam er nu niet aan toe en vraagt er steeds om. nu plaagt hij mij er steeds mee dat ik homo ben en zo supersnel zou komen dat ik het nieteens kon uitstellen en z.. De plagerijen worden nu wel wat minder en ik zit nog well steeds in zijn team. Naar de trainers durf ik in ieder geval zeker niet. ik weet nu niet wat ik moet doen.

13 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Jongen 22, een homo erbij hoeft geen probleem te zijn, en ook hetero jongens experimenteren weleens wat vaak begint met vergelijken, en vooral van huis zijn ze wat vrijer. Ken dit ook wel ,maar een penis in je mond gaat me te ver. Dan bespreek een weddenschap van te voren af dan krijg je niet de kans dat het te intiem wordt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • het is normaal om wat te experimenteren, hetero of homo ze doen het allemaal. En als er ééntje homo is , so what? ook geen probleem toch.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • die 3de jongen is volgens mij juist de homo. aangezien hij zeurt dat hij jouw lul in zijn mond wil

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Vind dit wel een aparte weddenschap Je kan natuurlijk ook zo'n spannende weddenschap en dan van te voren bepalen wat de tegendaad zal worden waardoor je waarschijnlijk niet zoiets betastends krijgt Ik had bijvoorbeeld ook eens op voetbalkamp een weddenschap gehad (gelukkig had ik niet verloren), maar we waren op een camping en de volgende ochtend gingen we met zijn vijfen douche (gewoon in hokjes) en verliezer moest toen met alleen zijn handdoek om eruit (was gewoon nog in zo'n toiletgebouwtje) en toen wachtte we zegmaar op een moment dat er meer bezoekers kwamen en toen trokken we zijn handdoek van hem af (hij had alleen het pech dat er toen precies een groep aan kwam van 6 mannen tegelijk)

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Rare weddenschap, soort uitdagen, wel herkenbaar voor mij,ook weleens de dupe geweest omdat ik niet al te lenig ben,en vooral gebeurd dit altijd van huis,vreemde omgeving.Geen of weinig toezicht, in een groep,ja en dan wie een weddenschap verliest of de minste punten behaald ja die wordt dan uitgedaagd,en altijd grote lol want meestal betreft het een blote opdracht.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik snap de hilariteit wel van die anderen op het moment dat je klaarkwam. Ik zou daar ook enorm om gelachen hebben als het bij een ander gebeurde en ik zou daar getuige van zijn. Het feit dat je snel klaarkwam heeft niks met homo zijn te maken, dat is gewoon een hele normale lichamelijke reactie, zeker op jouw leeftijd.

    Ik snap best dat dit voorval nog weleens ter sprake zal komen. Maar voel je niet opeens homo ofzo en beschouw het ook niet als pesten.. Voor zover je dit al als homogedrag kunt beschouwen waren het dan vooral de vrienden van je die homo waren : zij wilden blijkbaar graag jouw pik in hun mond nemen. Het feit dat die 3e jongen nu alsnog wil zegt meer over hem dan over jou.

    Maar til er gewoon niet te zwaar aan. Iedereen heeft weleens iets geks meegemaakt op seksueel gebied in zijn jeugd, maar daar moet je niet te moeilijk over doen. Het was gewoon een melige bui van jullie allemaal met een verrassend einde. Zeker voor die 2e jongen haha.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Niets van aantrekken van dat pesten , hij probeert je gewoon een beetje uit de tent te lokken, maar weet heus wel dat je geen homo bent,door spanning gebeurd zoiets ook als je het niet wilt maar zie dat geheel meer als uitdagen zovan hoe ver durf je te gaan,beetje meligheid tussen jongens onder elkaar, daarbij hun kwamen met het idee en jij niet,en dat zou ik hem ook wel vertellen, en dan niet meer reageren,dan houdt hij vanzelf wel op,hij wou toch ook mee doen, nu dan.Maar gewoon de volgende keer eerst afspraken maken en laat je tot niets dwingen wat je niet wil.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat die 2e jongen bij jou heeft gedaan was niet correct. Hij vindt jou blijkbaar heel leuk, maar dat was niet de afspraak. En de reden dat je daarna zo snel klaarkomt is, dat op jouw leeftijd je piemel supergevoelig is en dus normaal reageert in zo 'n situatie. Al dan niet homo zijn heeft daar dus niets mee te maken.

    Wat ik zou doen ? Zeggen dat wat de 2e jongen heeft gedaan tegen de afspraak was en dat daardoor de afspraak op zich niet meer geldig is. Als men een overeenkomst sluit, moeten alle partijen de regels respecteren, anders is de overeenkomst ongeldig.

    Maar ook : denk in het vervolg eerst goed na en stel eventueel vooraf enkele vragen, vooraleer je instemt met gelijk welk voorstel.




    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten