Skip to content
14 reacties
16959 weergaves

Moeder wou me pijpen

Mijn mama is nu al een paar jaar singel nadat mijn vader haar verlaten heeft voor een andere vrouw, onlangs kwam ik terug van een feestje en mijn moeder was me aan het opwachten thuis. Ze had al wat gedronken en begon me te betasten, dit voelde wel goed en toen ze mijn broek probeerde af te doen liet ik dit toe... Ze heeft me hierna gepijpt en ik kwam klaar in haar mond. Op het moment zelf kon ik mezelf niet inhouden maar nu voel ik me hier heel rot over.. wat moet ik doen?

16 jaar
6 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik zou echt naar de huisarts gaan, dat is het beste dat je kan doen. In ieder geval sterkte.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe is het inmiddels met je?

    Of je het aan de politie wilt melden of niet is uiteindelijk aan jou, maar het mag zeker wel. Wat de jongens van 17 en 20 hierboven zeggen, lijkt me best een goed idee: het met je huisarts bespreken.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet snitchen anders krijg je gezeik van allemaal instanties of krijg je uhp man

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Als moeder je 16 jarige zoon pijpen is iets dat in de meeste gevallen niet door de beugel kan. Je moeder heeft met haar natuurlijk overwicht jou overrompeld, waardoor dit tegen je zin kon gebeuren.

    Ik ben het met jongen 17 eens dat het verstandig is om er eerst met je huisarts over te praten. Hij kan meedenken over de beste oplossing. Jouw huisarts heeft bovendien zwijgplicht en mag dus niets doorvertellen aan je moeder.

    Je zou daarnaast ook eens kunnen kijken naar:
    https://www.sense.info/over-je-grens/seks-tegen-je-zin

    Veel sterkte!


    20 jaar
    6 jaren geleden
  • praat eens met je huisarts.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje 20

    Waarom doe je zo, het is zeker waar dat procentueel vaker mannen zijn die dit doen, maar omgedraaid komt ook voor en juist door dit soort reacties voelt de jongen zich helemaal niet serieus genomen. Heel erg.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het valt onder incest en is dus ook strafbaar.Omdat dit in allerlei vormen plaats vindt, is het pijpen door zijn moeder, niet eens de ernstigste vorm. Het verdiend aanbeveling om daar met je moeder over te praten. Lukt dat niet dan is het aan jouw , om de verleiding te weerstaan, en het af te wijzen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hier geloof ik niks van. Een moeder die haar eigen zoon afzuigt dat bestaat niet.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat had je moeder niet moeten doen, ook al sputterde jij niet tegen omdat je het lekker vond.
    Maar jij hoeft je zelf niet schuldig te vinden of zo, volgens mij heeft elke jongen wel zoiets dat hij het lekker vindt als iemand hem opgeilt, en dan komt er een moment dat je niet meer kunt stoppen ook al zou je dat willen.
    Praat er maar eens over met je moeder, misschien schaamt ze zich wel zo dat ze er zelf niet over durft te beginnen. Of ze vindt het normaal, dan kun jij gewoon zeggen dat je het niet nog eens wilt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Het verhaal is misschien niet heel geloofwaardig, maar ook weer niet onmogelijk. En als het waar is, zit je in een lastig parket, want je eigen moeder klaag je ook niet zomaar even aan voor misbruik.Maar het was wel nogal verkeerd van je moeder, ook al gebeurde het in een dronken bui, en omdat ze misschien al lang droog stond. Wacht een geschikt moment af en vertel haar in alle openheid dat je er niet blij mee bent dat je je toen hebt laten meeslepen, en vertel dat je het ook nooit meer wil. Ik schat zo in dat ook je moeder er onzettend spijt van heeft .

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet niet of ik je verhaal wel kan geloven? Een vrouw kan ten alle tijden een man scoren!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moeder heeft hier echt iets verkeerds gedaan. Ze heeft in principe gezag over jou en daar heeft ze zo eigenlijk misbruik van gemaakt. Heb je er al met haar over gepraat?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Vervelend, maar je had het niet mogen laten gebeuren. Wat vindt je moeder er zelf van ? Heb je er met haar al over gesproken ? Toch even duidelijk stellen, dat dronken zijn geen excuus mag zijn voor om het even wat.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dat dit niet kan.   ook al vond je t op dat moment ook geil of zo.   zeg het haar dat t niet kan

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten