Skip to content
6 reacties
3467 weergaves

BEVEILIGER zat aan me na diefstal!!!

Ik was gisteren bij de #####vat en had geen geld bij me voor condooms. Ik zou later sex hebben met mijn vriendin. Ik had een pakje weg gerits uit het condoomrekje bij de kassa. Wou snel weg maar het alarm ging af. Ik had niet gezien dat om de hoek in het winkelcentrum een beveiliger stond. Hij greep me vast met waar gaan we naar toe?? Hij zei tegen dat meisje aan de kassa dat hij me neem nam om te gaan visiteren. Ik wist niet wat visiteren was maar ik was erbij. Ik had angst voor hem hij was een grote bodybuilder. Hij hield me ook eerst in de houtgreep deed heel zeer. Binnen in dat hok schreeuwde ie alles uit . Ik dacht dat het een grapje was. Hij keek zo gemeen ik had nu het laatste de sokken uit alleen mijn boxer aan. Zei ie wat gaan we met de condooms doen jongen? Effe kijken welke je gestolen had zo zo die blauwe waar XL op staat. Heb je zo'n grote piemel jongen. Ik schaamde me rot met die vraag. Hij schreeuwde weer mijn geduld is, op ik zei alles uit. Je gaat strippen mischien heb je daar ook nog in je onderbroek wat verstopt. Regels zijn regels anders had je niet moeten jattrn. Laat je grote lul maar zien geloof er niks van lk lachte hij mij uit. Je hebt het verkeerde pakje. Ik zei weer doe ik niet. Tienr kwam hij super dicht naast me staan en trok mijn boxer uit. Ik was naakt en hij pakte zijn GSM en maakte een foto. Zo zo zei ie slap is die al lang . Hij beloofde mij als ik meewerk en gewillig ben mag je gaan. Maar anders roep ik de politie. Ik was zo bang hij gaf me een klap in het gezicht. Ik wil dat je een condoom nu aantrekt. Doe wat ik zeg en ga je piemel stijf trekken. Ik raakte niet opgewonden dus het lukte niet. Hij pakte zijn telefoon en liet me porno kijken. Mijn pik werd direct stijf eigenlijk wou ik niet opgewonden raken. O la la was ie aan het zeggen...niet verwacht toch een xl formaat lul. Hij maakte weer een paar fotos van mijn erectie. Hij stond nu super dicht tegen me aan in mijn nek te hijgen. Ik ga je die condoom omdoen en ik voelde zijn hand het rubbertje afrollen. Er zit een zaadreservoir en de condoom ga je volspuiten. Ik wou zo snel weg van die macho man. Ik begon me als een gek te handkarren. In 3 minuten was ik klaargekomen en hij filmde het. Hij geilde op me weet niet of hij homo was. Hij zat mijn sperma in het condoom smakelijk eruit te likken. Super smerig vond ik dat die spoort niet. Ik kon gaan maar moest zwijgen want anders zou ie naakt fotos online zetten. En weet mij te vinden had mijn idkaart copie van gemaakt. Die bewaker had me totaal vernederd ik weet niet wat ik moet doen. Had ik niet gestolen was dit niet gebeurd durf mijn ouders Niks te vertellen .

16 jaar
6 jaren geleden

6 Reacties

  • Sommige mensen beweren hier anders. Maar nee, dit mag een beveiliger niet doen. Dus met dit verhaal naar de politie, de winkel of je ouders gaan. Al klinkt dit eerder als een verhaal wat je opschreef in een geile bui.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 19 Ja, de maatregelen die jij beschrijft kan ik me voorstellen als er een verdenking van drugs is. Maar daar was bij TS geen sprake van. Bovendien dwong de beveiliger TS om zich af te trekken tot hij klaarkwam en werden daar foto's van gemaakt; ten slotte chanteerde hij TS. Dat is buitenproportioneel en illegaal; ik beschouw het als ernstig machtsmisbruik.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Bewakers of politie mogen je naakt visiteren. Dus vind ik dit echt niet vreemd @meisjes16-17. Hoe ik dat weet? Ik was op een hardcore party assistent beveiliging. Als er pilletjes of drugs verkocht werd en iemand was betrapt moest ik erbij zijn. De gehuurde beveiligsmannen van #####garde mogen visiteren. In het geval op verdenking van drugs is het protocol naakt. Er kwam een groepje van 5 man tussen 16 en 23 jaar de zwarte tent binnen. Allemaal vrienden van elkaar en twee waren op heterdaad betrapt. De beveiliging doet het voorwerk bewijslast voor de politie. Ze moesten al hun kleding uit doen en strippen. Ondertussen werden fotos gemaakt. Ze moesten bukken en met een zaklamp werd in hun anus gegekeken. Sommige verstoppen daar pilletjes. Als een beveiliger iets ziet mag die met een handschoen zijn vingers tussen de billen erin gaan voelen. Dat kan onprettig aanvoelen. Bij jongens die een voorhuid hebben moeten ze die zelf terugtrekken. Er word zelfs pilletjes of in de voorhuid verstopt of in de pisbuis. De beveiligers mogen een penis van een verdachte man aanraken. Bij pilletjes in de pisbuis verstopt masseert een beveiliger de penis met een handschoen. Zodra die stijf begint te worden duw je zo de pilletjes snel makkelijk eruit. Het politie busje komt bij aantreffen drugs en ze worden meegenomen. Ik heb alles in een document samengevat de stripsearch. Bij die jongen van de gestolen condooms denk ik dat die beveilingsman hem wou vernederen ter plekke. Dat ie uit schrik nooit meer gekke strafbare dingen gaat doen als diefstal in een winkel. Wel grappig hoe hij die jongen dan zo domineerde tot het uiterste. Hij deed alles wat ie wou een soort machtspositie.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ten eerste, nooit stelen. Ten tweede, was het wel een beveiliger? Was er op zijn jas/uniform een ''zilveren'' V zichtbaar? Ten deede, weet je 100% zeker dat hij foto's/filmpjes van jou/je geslacht heeft gemaakt? Heeft hij ze laten zien aan jou? Ten vierde, als beveiliger wordt hij eerder geloofd dan jij die iets gestolen heeft, en kan je zelfs een proces verbaal/bekeuring krijgen. Ik denk persoonlijk dat dit een ''FAKE'' verhaal is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het beste kun je dit denk ik toch met je ouders delen. Misschien worden ze even boos omdat je iets wilde stelen, maar ze zullen het er echt niet mee eens zijn dat die man je misbruikt heeft en het is toch beter dan er mee rond blijven lopen. Verder kun je volgens mij het beste toch naar de politie gaan. Vertel dan vooral ook dat er bewijs is (de foto's die die beveiliger gemaakt heeft) en dat hij gedreigd heeft de foto's online te plaatsen als je erover zou praten. Ik verwacht dat de politie dan wel weet hoe ze hier verstandig mee om kunnen gaan zonder jou in gevaar te brengen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Is dit echt gebeurd of dacht je schrijf eens een fantasie verhaal.?

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten