Skip to content
7 reacties
3524 weergaves

verkrachting van me stiefbroer (denk ik weet niet)

oke dit is eigenlijk een 3 maanden (ongeveer) gebeurd toen ik 15 was en ik praat er nooit     3 maanden geleden was ik bij een feestje van me moeder en der nieuwe man en men stiefbroer is op dit moment 17 jaar maar veder dus eigelijk heb ik geen goede relatie met me moeder dus ik ging meteen naar men kamer daar en even later kwam me stiefbroer bij me komen om te kijken hoe alles ging en toen gingen we uren praten en we gingen gwn bij mij op bed liggen en toen begon heel raar te doen van hele tijd knuffelen en aan men billen te knijpen ik ging gewoon veder en deed als niks aan de hand was en hij wou men hele tijd zoenen zoals op men wang en zei ik doe normaal ofzo want eerst was het gewoon grappig en kwam iemand kloppen dus was het afgelopen ging hij naar zijn eigen kamer maar 3 dagen later moesten me ma weg met me stiefvader naar een tante in belgie slapen en ik ging niet mee en me stiefbroer ook niet en in de avond toen ze weg waren gingen spelletjes van doen durf of waarheid en eeerts waren het normale opdrachten maar ze gingen toen van meer zoenen en toen vroeg me stiefbroer als ik hem wou aftrekken en ik zij eerst nee en zo maar hij ging hele tijd verder en ging het toen en later moest hij mij vingeren maar hij wou toen seks hebben maar ik zei nee hij begon toen boos te worden en begon me gwn te duwen tegen de muur en begon toen zich uitkleden en probeerden me ook uit te kleden en begon me pijn te doen en me vingeren heel pinlijk en druk en begon zijn lul in men vagina te oden eerst deed het pijn maar later voelde lekker en begon mee te doen en begon te kreunen en hij kwam in me maar klaar en ik begon hem te pijpen en hij voelde het lekker ik zei ja en zei wil je het nog een keer wilde en ik zei mischien en paar dagen later deden we het weer tot ik weer naar men vader ging heb ik hem niet gezien ik heb spijt want het was wel men eerste keer     wat moet ik doen ??? en pleass geen haat

16 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Goede beslissing ben blij dat het goed afgelopen is

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier
    bedank voor de reactie's maar ik heb besloten geen aangiften te doen maar gwn niet meer naar men moeder gaan en zij komt gwn naar mij en men vaders huis en heb dit ook met men vader besproken
    en we samen op besloten dat ik niet meer naar men moeder gaat ik denk dat het gwn het beste voor me is .

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j 18 Dat jij niet genoeg ervaring hebt om de complexe gevoelens die er tijdens sex Door een persoon heen gaan tr begrijpen is uit je bericht meer dan duidelijk. En Door de term "fake news" te gebruiken laat je aleen maar zien dat je eigenlijk gewoon wilt dat dit meisje ge woon haar mond houd. Ik persoonlijk zou ff nadenken voor dat je zomaar dingen andwoord die mensen erg verdriet kunnen doen. @ topic starter Ben erg benieuwd hoe het is afgelopen en wat je hebt besloten

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 22 Ik vind het tof dat je begaan bent met misbruikslachtoffers, maar oordeel alsjeblieft niet te snel over de (on)waarheid van dit verhaal. Het klassieke beeld van een verkrachting is dat van een man die zich met geweld opdringt aan een vrouw, die daar duidelijk tegen protesteert, maar lang niet alle gevallen van verkrachting en seksueel misbruik voldoen aan dat beeld. Veel slachtoffers twijfelen zelfs of ze wat met hen gebeurd is wel verkrachting mogen noemen, bijvoorbeeld omdat ze het deels ook lekker vonden of omdat ze zich niet duidelijk verzet hebben. Maar dat wil niet zeggen dat het nepverhalen zijn of dat die mensen niet echt verkracht zijn, want iemand heeft nog steeds seks met hen gehad tegen hun wil en dat is gewoon fout.

    Natuurlijk weet je op internet nooit of een verhaal echt is, maar een ongelovige reactie kan TS ook onbedoeld aan zichzelf doen twijfelen als het verhaal wél echt is. Dus vaak is het beter om zo'n reactie niet te plaatsen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit is fake nieuws mensen... Een meisje dat gedwongen wordt tot seks gaat het echt niet ineens lekker vinden, stop met dit soort leugens het is een schande voor mensen die echt zoiets meemaken.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 18 heeft gelijk: hij had je echt niet mogen dwingen. Dat maakt het verkrachting, ook al vond je het uiteindelijk fijn. Je mag dit dus zeker bij je ouders melden. Als je hier toch mee door wilt gaan, dan ben je daar ook vrij in, maar vraag je dan wel af of je er genoeg op kunt vertrouwen dat hij niet nog eens te ver zal gaan. 'Nee' hoort bij seks gewoon 'nee' te betekenen en dat hoort een goede (seks)partner te respecteren.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het zelf lekker vond en meer wilt doen met hem is er niet echt een probleem, maa dat i je eerst gedwongen heeft vind ik niet echt kunnen. Als je er mee door wilt gaan zorg dan dat je het zelf ook wilt en niet omdat hij je dwingt. Als i je dwingt direct tegen je ouders zeggen. Wat de eerste keer betreft er zijn nog veel meer jongens geloof me. Laat je weten wat je doet? Groet, A

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten