Skip to content
40 reacties
4728 weergaves

Betast op een volle tram

Tijdens de zomer had ik een rare ervaring. Na afloop van een concert stond ik op een overvolle tram. Ik kon nauwelijks bewegen. Opeens voelde ik dat ik werd betast door een bejaarde man die vlak voor me stond. En ik kon niet zo direct ergens anders gaan staan. Ik duwde zijn hand wel weg, maar die kwam telkens terug. Intussen had ik een stijve gekregen, en omdat ik geen onderbroek aanhad, kon hij die duidelijk voelen. En dan voor ik het besefte zat hij met zijn hand in mijn broek mijn piemel af te trekken. Ik vond het gênant, maar ook wel lekker tegelijk. Zoiets was mij nog nooit overkomen. Maar niemand merkte iets. Na afloop stopte hij nog een papiertje in mijn hand met zijn telefoonnummer. Ik denk dus dat hij dat wel meer heeft gedaan.

16 jaar
6 jaren geleden

40 Reacties

  • En?
    hoe is het gegaan?
    jongen 16

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 16
    laat je niet gek maken door jongen 17
    Doe wat jij wil als je maar op past
    dat je geen problemen krijgt
    grt P

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • TS. Ik bepaal zelf wat ik wil. Ik heb dus een afspraak gemaakt om samen naar de cinema te gaan. Waarom niet ? Hij betaalt. We zullen zien hoe hij zich gedraagt. Ik laat ook nog weten of ik het heb overleefd.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 16 ik gaf jou een mening, maar als jij er anders over denkt, dan is dat jouw beslissing.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • TS. Jongen 17, als jij eindeloos wil blijven doorzeuren en daar gelukkig van wordt, dan doe je maar. Ik heb geen zin op dit gezever nog verder te reageren. Ik heb met die man gepraat en jij niet. Jij maakt er liever een crimineel van, terwijl iedereen wel eens iets fout doet. En leren doe je met schade en met schande : die man, ik, jij en de rest van de wereld ! O ja, en ik weet ook al hoe ik zonder gevaar de straat moet oversteken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 16, waar slaat dit op, stel me helemaal niet op als een soort van psysholoog, je zegt zelf in je topic dat je een rare ervaring hebt gehad met een oudere man in een tram. En die nog weer contact met je wil. Meerderen en ik hebben hierop gereageerd van wat wij er van vonden. Nu dat was allereerst het grote leeftijdsverschil en nogmaals normaal was dit niet. Het is niet gelijkwaardig en daarbij je kent hem niet, dus is het logisch dat men zegt, oppassen , niet iedereen is te vertrouwen.Ik geef je raad of advies en ik verbied niets, mijn advies was kappen met die man, maar als jij dit anders ziet en je eigen gang wil gaan, nu dan is dit jouw verantwoording.Maar nogmaals zou er nog eens goed over na denken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • TS. Nou jongen 17 heb ik er wel een beetje genoeg van, dat je mij als een afgestudeerde psycholoog de les wil spellen, terwijl je nauwelijks een jaar ouder bent. Nu zou ik ineens een probleem hebben ? Denk je soms dat ik pillen slik of nachtmerries heb ?

    Ik bepaal inderdaad zelf waar ik zin in heb. En als ik nog eens geil ben, bel ik die man gewoon op en dan mag hij in de cinema zoveel aan mij zitten als hij zelf wil !

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt genoeg adviezen gehad, ik o.a kappen met die man, maar uit eindelijk beslis je zelf wat je wilt. Dan er komen allerlei vragen naar boven over zijn eenzaamheid na het overlijden van zijn vrouw. Heeft hij wel of geen kinderen, hobby's, hij kan zich aan sluiten bij een vereniging. Dan merk bij jou ook twijfels, alsof je een passend antwoord of bevestiging zoekt. Heel goed, eigenlijk is zoiets voor een deskundig persoon, iemand die er voor gestudeerd heeft en op afstand raad kan geven. Heb nog wel een tip, je kunt altijd anoniem en gratis met de jongeren en kindertelefoon bellen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als TS wil ik nog iets toevoegen. Ik heb niets gevraagd over de reden waarom hij met mij eens naar de cinema wil. En ja, als ik afspreek, denk ik dat hij nog wel iets zal willen proberen. Maar daar beslis ik zelf of ik dan blijf zitten of niet.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17. Ja ik begrijp je reactie wel. Ik heb hem vragen gesteld en hij heeft geantwoord. Meer dan ik hier kan zeggen. Ik vind hem niet zielig of zo. De omstandigheden op die tram hebben hem hiertoe verleid zegt hij. Dat is geen excuus, maar hij weet ook wel dat dit niet ok was. Het was ook voor hem de eerste keer en het zal niet meer gebeuren. Ik heb hem ook gezegd dat ik toen geschokt was, want nooit eerder had iemand zoiets bij mij gedaan. Maar er zijn ergere dingen dan dat, dus til ik er niet zwaar aan. Nu kan ik het zelfs zien als een avontuur. En het klinkt misschien raar, maar ik vond het wel lekker. Of ik nog met hem ga afspreken weet ik nog niet. Hij heeft wel beloofd dat hij mij met rust wil laten en dat ik zelf moet beslissen of ik hem nog wil ontmoeten.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je geen vrouw meer hebt en je eenzaam voelt ga je maar jonge jongens betasten in een tram? Dit is toch te zot voor woorden en abnormaal, hoe vriendelijk hij dan ook mag praten, nogmaals laat hij zich aan sluiten bij een vereniging van leeftijdgenoten en nogmaals, kappen met die man, voor hem en voor jou het beste.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Laat je nog iets weten, als het tot een nieuwe afspraak zou komen ?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb bewondering en respect voor de manier waarop je met de hele situatie bent omgegaan. Je hebt het in je voordeel gekeerd en hem waarschijnlijk duidelijk gemaakt wat kan en niet kan. Hij zal er ook wel over nagedacht hebben en beseffen, dat jij aan zet bent en dat hij steeds jouw toestemming moet krijgen voor mogelijke seksuele handelingen in de toekomst.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Met TS
    Die man valt best mee als je ermee praat. Hij heeft mij een en ander uitgelegd. Hij heeft geen vrouw meer en voelt zich soms eenzaam. Ik wil geen relatie met hem en ik zal ook nooit bij hem thuis gaan. En als ik in de cinema ben kan ik altijd nee zeggen, maar dat pleziertje wil ik hem wel gunnen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • En dan in het donker in de cinema met zijn hand in je broek zeker. Vind het nog steeds maar een vies mannetje.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier nog eens. De afspraak was ok. Hij heeft op het eind gevraagd of ik zin had met hem eens naar de cinema te gaan. Ik zal erover nadenken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • En hoe is het gegaan

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is waar. Je hoeft het niet te doen, Vertel je nog wel hier hoe het gegaan is? Ik ben benieuwd en misschien de rest ook wel.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is denk ik wel goed om iemand te laten weten waar je heen gaat, mocht er toch iets gebeuren.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • En hoe is het gegaan?

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten