Skip to content
119 reacties
2076 weergaves

Dood willen na seksuele intimidatie/misnruik

Nou dit is mijn verhaal Ik ben al bijna 2 jaar geleden seksueel geïntimideerd door een docent destijds mijn mentor op school ik heb er nog ontzettend veel last van flashbacks en dat iedereen me de schuld gaf ook Mn ouders die verklaren mij als gek ik weet ecgt niet wat ik moet paar maanden geleden had ik zelfmoord pogingen gedaan waar nogsteeds littekens zitten als ik daar aam terug denk dan ik ga ik kapot en moet dan zo hard gaan huilen en schreeuwen ik weet echt niet wat ik moet doen iedereen die het weet verklaard me als gek en ze zeggen dat ik alles verdik in wat er gebeurd is Ik weet echt niet hoe ik verder moet tijdens deze mailtje te schrijven huil ik zelf ?? Tips aub

16 jaar
6 jaren geleden

119 Reacties

  • Misschien is het makkelijker voor je om het eerst ergens op te schrijven? (In je telefoon bijvoorbeeld).

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, ik snap wel dat het eng is om erover te praten. Het is alsof je het weer een beetje opnieuw beleeft. Wel leer je bij therapie om minder bang te worden van die gedachten, zodat je ze kunt verwerken. Het kan inderdaad zeker lastig zijn om te praten over wat er is gebeurd, maar naderhand zul je je er als het goed is juist beter over voelen, niet slechter.

    Weet in ieder geval dat je altijd weer contact op kunt nemen met je psycholoog als je hulp nodig hebt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had EHDR therapie Ze vroeg aan me wat dir leraar zei en deed bij me ik zei sorry ik kan dat echt niet in Mn woorden krijgen ik kan het niet toen zei ze jaa maar het mket toch komen om verder te gaan. Wat jk wel begrijp. Ik vind het nog echt zo erg lastig om erover te praten met iemand face to face over wat er gebeurd is Ik heb het dus nu stopgezet ik had der een dag later een mailtje geschreven dat ik dit wil rusten en later wannneer ik er klaar voor ben terug komen omdat ik er nu nog miet klaar voor ben. Ze had toen een mailtje terug geschreven dat ze het goed vond en ze zei wnr ik er wel klaar voor ben weer terug mag komen wnr jk wil.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja hoe is het gegaan?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe is je gesprek gegaan donderdag?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Goed dat je het er met je psycholoog over wilt gaan hebben. Veel succes donderdag!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb heel vaak gehoord van mensen dar ik me aanstel over die leraar wat echt niet zo is! Alles wat ik zeg is echt waar en niet aangedikt ofzo somigge willen dat niet geloven.dat kan mij laatste tijd echt niks boeien alleen blijft de andere dingen nog er in me zitten waar k ecgt enorm last van heb! Ik ga dat bespreken met Mn pyscholoog ik heb haar trouwens donderdag weer

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb niet dezelfde ervaringen als jij, maar ik heb wel last gehad van een depressie en een dwangstoornis, en ik ben in het verleden gepest. Ik heb toen veel hulp gehad van een psycholoog (daarom raadde ik het jou ook aan). Daarnaast hielp het om leuke dingen te blijven doen en zo wat afleiding te zoeken (muziek luisteren bijvoorbeeld, of iets lezen als je dat leuk vindt): zo kon ik beter met mijn problemen omgaan. Bidden, zoals jongen 17 zei, vond ik ook prettig. Die dingen hielpen me allebei om vol te houden wanneer het moeilijk was en hebben me zo door moeilijke tijden heen geholpen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 20 heb jij in het leven ook ellende meegemaakt zoja hoe ging je ermee om?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dankjewel meisje 20, Mijn Hoop is echt dat ik een leuke jongen tegenkom waarmee ik ga trouwen en gelukkig mee kan zijn! Ik hoop dat het zal komen. En deze tijd ff uit me hooft kan zetten! Ik vraag God om me te helpen met me leven

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik leef met je mee, TS, en ik wens je ook een gelukkig leven toe. Je hebt helaas veel heftige dingen meegemaakt. Ik geloof echt dat er betere tijden zullen komen, dat je door deze moeilijke tijd heen kunt komen. Ik vind je een heel sterk persoon.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb tot nu toe echt veel meegemaakt ik wil ook eens een gelukkig leven leiden

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik begrijp heel goed dat je bang bent! Ik bedoel juist dat je dingen kunt doen om jezelf te beschermen, namelijk je psycholoog op de hoogte houden (die kan je mogelijk zelfs nog andere tips geven om veilig te blijven) en, als het nodig is, op tijd de politie inschakelen. Hopelijk geeft dat je wat meer rust, ook al begrijp ik heel goed dat je je zorgen maakt.

    Als je last hebt van je angst, mail dan gerust met je psycholoog! Ik denk namelijk echt dat het kan helpen om er met haar over te praten. Zij weet denk ik beter dan ik wat je tegen die leraar kunt doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet je wat het is mijn informatie gaat hij opslaan om zijn hooft! Hij kan me dan pakken wanneer hij wil daar zit ik mee en hij vraagt nooit zomaar naar welke school ik ga. En dat was ook toevallig na dat hij zei of ik hem iets aan wou doen en ik antwoordde “nee zo ben ik niet” daarna zei hij naar welke wchool k ga! Begrijp je me meisje 20? Dat geeft me echt angst. Ik heb deze nacht echt slecht geslapen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Voel je niet slecht over jezelf dat je antwoord hebt gegeven: het is echt niet raar dat je dat hebt gedaan, want je was bang voor hem. Ik weet niet of hij inderdaad iets wil doen met die informatie, maar als hij je inderdaad ooit zou gaan stalken, dan weet je nu waar je hulp kunt zoeken. Dus ik denk echt dat het dan goed komt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jaa klopt ik sta er niet alleen voor maar ben en blijf tich altijd bang voor hem hij vroeg waar me school zat als ik Mn opleiding ga doen! Ik Zei perongeluk de straat naam k ben echt dom echt dom nu kan hij me opzoeken wnr hij wilt hij weet dat k een hekel aan hem heb

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan goed dat hij gewoon probeerde een gesprek te voeren en er verder geen slechte bedoelingen mee had, maar ik snap dat je bang voor hem bent, want je weet niet wat hij denkt. Praat er met je psycholoog over volgende week of via de mail, en weet dat je bij haar of zelfs bij de politie altijd hulp kunt zoeken als hij echt iets zou (dreigen te) doen tegen je. Maak je niet te veel zorgen: nu je hulp hebt gezocht van je huisarts en je psycholoog, sta je er niet meer alleen voor!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Die leraar vroeg me of ik echt het opleiding onderwijs assistente zou doen k zei jaa toen vertelde hij overzich zelf etc en hij zei dat op de werkvloer niet altijd leuke mensen werken. Dus toen zei k “oohh” en hij hij zei weetje al naar welke school he gaat jk zei “jaa niveau 4” toen toen ik keek hij van dat bedoelde k niet dus toen zij k bedoel Je de niveau of de plek waar de achool ligt toen zei hij ik “bedoel waar de school ligt” toen werd k best bang omdat k vang dat hij me gaat komen opzoeken als k daar weg ben dus k Had toen gezegt bij *******laan k durfde geen nee te zeggen toen hij vroeg waar get ligt!!! K bem tegelijkertijd ook beetje bang......

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe is het nu met je, TS? Je klonk wat in paniek in je laatste bericht. Vind het echt naar voor je. Heb je misschien nog met je psycholoog kunnen mailen?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik raad je trouwens aan om hierover echt met je psycholoog te mailen, want die heeft zo veel meer ervaring dan ik. Ik kan je alleen vertellen wat ik in jouw situatie zou doen, maar dat hoeft niet altijd ook de beste keuze te zijn voor jou. Je psycholoog kan je daar juist wel mee helpen, en ik denk ook dat die meer ervaring heeft met mensen die seksueel misbruikt zijn dan ik. Ik wil je graag helpen, maar ik ben geen expert, en een psycholoog is dat wel, dus die kan je helpen op manieren die ik niet ken. Ik vind je namelijk een heel aardig iemand en je verdient veel betere hulp dan ik je kan geven.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten