Skip to content
3 reacties
1871 weergaves

Ik werd zwanger op mijn 13de en ben het nu weer wat moet ik doen? deel 2

Ik werd verkracht ik voelde hem op een neer gaan ik voelde zijn adem en liever wil ik er niet langer over na denken als ik dit ooit door zou vertellen zou die me vermoorden dus ik hield mijn mond. Hij wou vaker seks en ik schaamde me dus zei niks ik wou niks want niet alleen de angst dat die me zou vermoorden maar de angst dat mensen me niet meer wouden zien hierdoor. Dit zorgden ervoor dat ik in aanraking kwam met drank en roken de verslavingen waar ik nu soms nog steeds last van heb, Toen ik 1 maand dertien was was het mis ik was al 2 weken overtijd (later ongesteld geworden) ik wachtte toch maar even af maar naar 4 weken geen resultaat kocht ik een test en ja ik was zwanger ik stortte in ik was zwanger van mij 29 jarige docent, ik begon te huilen maar hield mijn mond uiteindelijk heb ik het aan het ziekenhuis gevraagd hoe dit werkte en ik kon het laten weghalen maar moest mijn ouders (dus mijn moeder) vertellen dat ik zwanger was omdat ik 13 was, mijn moeder was boos maar we lieten het weghalen na nog 1 jaar misbruik van mijn docent was ik zo zwak ik was in een wereld terecht gekomen waar ik nooit wou zijn. Niet alleen had ik seks meer met mijn docent ook met vreemde mannen die hem betaalde dat was het laatste halfjaar van zijn misbruik ik begon hierdoor met drugs ik zat nu dus aan drank en drugs maar het ergste misbruik en ik kon het bij niemand kwijt. Ik kwam eindelijk na 2 jaar misbruik er voor uit dat ik werd misbruikt helaas is hij niet opgepakt hij gevlucht het laatste spoor leid naar italië en sindsdien niks meer. Je zal zeggen dat het dan was eindelijk was ik af van ellende en gelukkig geen SOA. Ik heb 2 jaar in een afkick kliniek gezeten en ik was er net een halfjaar uit en toen gebeurde er iets wat weer alles overhoop heeft gehaald, ik ging werken want gelukkig werd ik aangenomen en daar waren meer collega's eentje werd ik verliefd op en heb ik een relatie mee gekregen hij heeft mij mishandeld en dat deed en doet me nog steeds veel pijn het feit dat ik nooit van alle ellende af zou komen. Hij is verhuisd en ik heb hem overal geblokkeerd ik heb zelf naar therapie gezocht want mijn moeder was te druk met zichzelf. Toen ik weer 3 weken niet ongesteld was geworden kreeg ik de schrik van mijn leven, niet weer he ik was weer zwanger maar ik kon het niet nog een laten weghalen ik was nu 16 over een halfjaar 17 en ik heb het niet weggehaald en ben al bevallen het is een meisje.   Ik had niet echt een vraag maar wou laten weten dat je altijd bij iemand terecht kan je staat er nooit alleen voor en ik geef je een tip tiener moeder is niet het beste dus wacht nog maar even. Maar als je het bent of je bent nog zwanger hoe moeilijk het soms ook is je vind altijd een weg naar geluk.  

17 jaar
6 jaren geleden

3 Reacties

  • komt wel goed, is het nu allemaal wel goed met je kindje ?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • wat heftig sterkte

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat heftig dat je dit alles hebt meegemaakt. Dapper dat je het durft te delen. Ik wens je heel veel succes met je dochter en heel veel sterkte met het verwerken van alle gebeurtenissen.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten