Skip to content
15 reacties
4718 weergaves

M’n broer heeft me gefingert en ik ben 11

Ik kwam bij mijn broer in bed liggen en toen ging hij aan me zottebol zei dat ie moest stoppen maar hij ging door en toen ging hij met ze finger in mijne Ik ben nu heel bang voor mijn broer en ik durf niet maar naar mijn kamer HELP ALSJEBLIEFT

11 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Goed dat je het verteld hebt. Wat bedoel je met de vraagtekens?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dapper dat je het verteld hebt. Ik ben blij voor je dat het goed is afgelopen!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit ben ik weer... ik heb het verteld ?? M’n ouders hebben hem gestopt en gestraft en het is weer goed ??

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • wat erg voor je maar je moet het aan je ouders zeggen ik snap dat je het mischien niet durft maar wie weet gaat hij door of zo en je bent ook nog best jong

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • M19 ik ben serieus. Hier worden zoveel “nep” verhaaltjes/berichten geplaatst nogmaals het is mijn mening

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet zo goed wat er allemaal is gebeurt en het wordt ook best onduidelijk beschreven. Maar ik begrijp dat er dingen zijn gebeurt die jij niet wilde dus het is het beste om toch aan je ouders te vertellen ookal wil je het niet. Of misschien proberen met je broer in gesprek te gaan. Er zijn ook telefoonlijnen waar je mee kunt bellen. Ik verplicht je niks maar ik zou als ik jou was het wel aan iemand vertellen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 12 Je mag denken wat je wilt, maar je kunt op een anoniem forum als dit nooit zeker weten of een bericht echt is of niet. En als dit bericht echt is, dan kan het heel kwetsend zijn voor TS als je haar niet serieus neemt. Dus ook als je twijfelt aan een bericht op dit forum, is het gewoonlijk beter om dat voor je te houden, om te vermijden dat je iemand onbedoeld pijn doet. Reageer liever of niet of serieus.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan TS
    Hoe is het nu met je? Heb je al wat verteld?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet het echt aan je ouders vertellen en zeker ook dat hij je bedreigd heeft, dat vooral. Als je durft kan je het vertellen waar hij bij i en zeg ook dat je bang voor hem bent.
    Als je het voor je houdt kan hij het nog een keer proberen. Je kan er later in je leven veel last van krijgen, terwijl als je het nu gaat vertellen, je begrip voor je angst en je verdriet zult krijgen.
    Hou je ons op de hoogte? Sterkte hè!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Als hij dreigt u te snijden zal je moeten zorgen dat je elders kan verblijven waar uw broer niet van op de hoogte is terwijl je uw ouders of de politie inlicht. Dit klinkt misschien drastisch, maar het zal eindigen met of jij die thuis weg gaat of uw broer die naar een instelling gaat. Je kan ook een kindertelefoon bellen en die mensen vragen hoe je het best aan boord legt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Fake verhaaltje. Als waar is zou je het beter omschrijven. Je vraagt gewoon om aandacht. Maar dat is mijn mening

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Nogmaals zeg ik dat je het toch moet vertellen. Als dit niet nu stopt, gaat hij straks veel verder en wordt je misschien nog verkracht ook. Zeg het ook van die bedreigingen.
    Echt doen hoe moeilijk het ook voor je is.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wil het aan mijn ouders vertellen maar hij heeft me inderdaad bedrijgt dat hij me gaat snijden met een mes... En ik weet dat hij het echt doet want hij heeft dat eerder gedaan

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is sexueel misbruik. Dit mag nooit meer gebeuren, dus vertel dit aan je ouders. Hoe oud is je broer? Hij weet vast wel dat dit niet mag. Heeft hij je nog bedreigt dat je niks mag doorvertellen?
    Dit moet je gewoon tegen iemand zeggen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Zeg het maar best aan je ouders.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten