Skip to content
2 reacties
1215 weergaves

Help ik weet niet wat ik moet doen

hallo ik ben K. en ik ben vorige maand op een feestje verkracht denk ik
maar ik weet bijna niks meer van wat er gebeurt is ik was heel dronken en toen mijn vriendinnen weg gingen kwam er een jonge uit me klas naar me toe ik vond hem wel leuk dus hij nam me mee naar boven ik weet niet welke kamer maar toen kwamen er nog 2 andere jongens ik weet niet meer wie maar ze begonnen me aan te raken en ze trokken me kleren uit
maar wat daarna gebeurt is weet ik niet
HELP wat moet ik doen

15 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Hallo K, ik denk dat het belangrijk voor je is om er achter te komen wat er gebeurt is. Dat je er zo mee zit kan een teken zijn dat er meer gebeurd is. Het kan zijn dat je echt te dronken was om het nog te herinneren, het kan ook zijn dat het door je hersens verdrongen wordt.
    Met de juiste hulp (o.a. EMDR)is het mogelijk om het duidelijk te krijgen en jou te helpen ervan te herstellen. Neem het serieus, anders blijf je er mee zitten.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is een heftig verhaal, TS! Zwaar voor je dat je dit hebt meegemaakt.

    Het kan helpen om dit eerst te vertellen aan een persoon of personen die je vertrouwt: je ouders bijvoorbeeld, of je mentor op school, of iemand anders. Zo iemand kan je emotioneel steunen en je helpen te bedenken wat je hierna kunt doen. Als je het (nog) niet durft te vertellen aan mensen die je kent, kun je ook bellen of chatten met de Kindertelefoon.

    Ten tweede mag je aangifte doen van wat er gebeurd is bij de politie. Wat die jongens hebben gedaan is tegen de wet.

    Verkracht worden is een schokkende gebeurtenis, dus het is niet vreemd als je het er in je hoofd erg moeilijk mee hebt. Maar je hoeft daar niet alleen mee rond te blijven lopen. Het kan veel helpen als je professionele hulp kunt krijgen bij het verwerken. Je kunt daarvoor een afspraak maken met je huisarts, die je kan doorverwijzen.

    Ik wens je heel veel sterkte. Laat het weten als ik je ergens mee kan helpen!

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten