Skip to content
11 reacties
7343 weergaves

sportcoach die me bepotelt

na de zwemtraining worden we allemaal gemasseerd door de sportcoach die student kine is. iedereen vind dat leuk maar bij mij gaat ie toch wel ver: hij vroeg me (en ik ben blijkbaar de enige) om mn zwemshort ook uit te doen en hij bekeek me ook wat vreemd. toen ik wat stijf werd (niet omdat ik gay zou zijn, maar gewoon uit spanning) legde hij mn pik opzij, zodat ik nog stijver werd. hij graaide met zn hand door mn ballen en toen kreeg ik het helemaal. stiekem vond ik t wel geil. is dit sex ?

15 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Hallo Jongen20, toch zalig als die jongen je masseerde en je volledig kon laten genieten. Hoe is het uiteindelijk gestopt? Of zie je hem soms nog? Ik heb me ook enkele keren laten masseren door een man. Hij zei er vooraf bij dat ik moest genieten van de massage en dat het krijgen van een erectie de normaalste zaak is. Meer dan de helft van de mannen die bij hem voor een massage gingen kregen wel ergens tijdens de massage een erectie.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik met 14 met Karate begon, had ik vaak spierpijn tussen mijn benen. Een bruine band van 19 (ook student kine) bood me dan bij hem thuis massage aan, en dat vond ik aardig van hem. Moest me dan wel helemaal uitkleden: hij zei dat dat gewoon was. Vond ik wel een beetje genant, maar legde me dan toch naakt op zijn massagebank.
    Toen hij tussen mijn benen masseerde, wreef hij af en toe met zijn handrug tegen mijn zak, zodat ik onvrijwillig een stijve kreeg. Schaamde me wel een beetje, maar vond het ook wel een lekker gevoel.
    Na een paar keer, toen ik weer bij de massage een stijve kreeg (was intussen al 15), trok hij op eens mijn voorhuid terug, en omdat ik al tamelijk opgewonden was, begon ik automatisch meteen te spuiten. Hij zei dat dat bij jongens wel vaker gebeurde, maar ik vond het op dat moment wel erg genant.
    Ben daarna toch vaker voor massages naar hem thuis gegaan, en elke keer trok hij van mijn stijve mijn voorhuid terug, maar ik spoot niet meer meteen. Was daarbij wel zo opgewonden dat mijn pik begon, voorvocht te druipen, waarmee hij dan mijn eikel masseerde tot ik spoot. Dat vond ik aan de ene kant wel naar, maar aan de andere kant genoot ik de massages, en ook de orgasmes waren echt lekker.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben die j14, inmiddels dus 15, met de buurjongen die sportmassage doet.
    Naar aanleiding van j20 hierboven heb ik hem gevraagd of het vaak voorkomt dat een jongen een stijve krijgt van massage. Hij zegt dat het vaak voorkomt, als ik wil kan hij eenhanddoek over me heen leggen of alleen mijn rug of benen doen of zo. Hij vroeg of ik er een probleem mee heb, maar dat heb ik dus niet. Ik zei dat hij heel lekker masseert, als ik na het sporten met pijnlijke spieren bij hem kom ga ik altijd ontspannen weer weg.
    Dat vond hij fijn om te horen, hij zei dat het net zo moeilijk te voorkomen is voor een masseur om niet soms een piemel of ballen aan te raken als het voor degene is die gemasseerd wordt om geen erectie te krijgen.

    Het is dus niets om je voor te schamen, j16, als het kneden en zo prettig is kun je hem zijn gang laten gaan, en anders laat je alleen je schouders doen of stop je er mee.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 16 Als je er geen behoefte aan hebt, mag je gewoon nee zeggen. Mensen mogen sowieso niet zonder toestemming aan je geslachtsdelen komen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik lees nu deze ervaringen en moet toegeven dat t mij raakt. ook ik liet mij vorig jaar regelmatig masseren door mijn buurjongen die kinesiterapie volgt aan de unief en een proefpersoon nodig had. eerst was het gewoon wat kneden en stretchen van mijn spieren.maar na een tijd vroeg hij mij om me helemaal uit te kleden om mn bilspieren en mn liezen te behandelen. ik had wel vertrouwen in hem en hij toonde me ook de cursussen waarin (ik verstond niet alles) beschreven werd wat hij zou doen. de laatste keer begon hij ook wel vooral mijn ballen aan te raken, zodat ik een stijve kreeg. hij was heel vriendelijk en zei dat dit normaal was. toch vond ik t wat genant. sedertdien heb ik altijd een uitvlucht gezocht om niet meer te gaan. afgelopen week vroeg hij me weer. weet echt niet hoe ik moet reageren

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn buurjongen (is nu 22) heeft twee jaar geleden opleiding sportmassage gedaan. Die oefende met verschillende mensen, ook met mij wel vaak.
    Meestal mocht ik in het begin mijn onderbroek aanhouden, alshij mijn rug onderaan ging masseren trok hij mijn broekje naar beeneden. Als ik dan omdraaide om mijn benen te masseren was het makkelijker met mijn onderbroek helemaal uit. Hij masseert trouwens heel goed, ik val zowat in slaap zo ontspant hij me. Hij raakt soms mijn piemel of mijn ballen, en net als bij die jongen die dit onderwerp starte moet hij soms mijn piemel opzij duwen. Hij is nu klaar met die opleiding maar ik wordt nog regelmatig gemasseerd gelukkig, hij heeft dan oefening en ik ontspan me.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat ook meegemaakt nu nog steeds onze trainer masseert ons ook en ik en andere jongens moesten ook naakt zijn hij masseert je overal heel goed ik kwam er van klaar

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • dit gaat echt te ver. het is geen sex, maar wel strafbaar.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Die coach gaat absoluut te ver. Of jij het nou fijn vindt of niet, hij hoort niet aan de geslachtsdelen van een minderjarige te zitten. Dat is streng verboden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is niet toegestaan. Melden aan de leiding.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • die sportcoach gaat echt te ver. maar je uitleg is wel wat dubbelzinnig en je vraag ook. je bent de enige denk je? en je vond t toch ook wel 'stiekem' geil? je vond t dus wel spannend. wat is dan het probleem?

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten