Skip to content
6 reacties
3561 weergaves

genante situatie op rockfestival

we zijn naar rockfestival geweest en er twee nachten gebleven. we waren met drie vrienden en hadden twee tentjes. ik lag eerste nacht alleen. we sliepen naast een groepje van een andere school. laatste nacht vroeg iemand in mijn tent te mogen slapen omdat zijn vriend wou sexen en privacy wou. voor mij was dat geen probleem, maar s nachts werd die wel heel handtastelijk. omdat ik wat gedronken had liet ik me doen en voor ik het wist was ik helemaal naakt en begon die mij te pijpen. ik vond t eerst awkward, maar nadien toch geil. ben klaargekomen in zijn mond. dag nadien niets meer over gezegd. wie maakte ook nog zo iets mee?

17 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • op tomorrowland gebeuren die dingen wel meer. wij waren met onze jeugdclub een weekendje op de camping. door de alcohol was iedereen wel wat licht toen we gingen slapen; dan wordt er wel wat gefriemeld en gefrutseld en heb ik geneukt met een meisje terwijl er anderen bij waren. heel spannend. ook om anderen te zien sexen

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ach zo ? Donald Trump leest mee ?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Is een fake verhaal

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Van huis, geen controle, en alcohol maakt remmingen los, herkenbaar, en dat gebeurde ook bij die jongen. Dat hij de volgende dag niets zei was omdat hij weer tot bezinning kwam en zich schaamde denk ik. Dan wil je het zo snel mogelijk vergeten, zelf na een avondje stappen met een vriend en het lukte die avond niet echt met de meisjes,waren we zo flauw, zei die vriend , ach we hebben geen meiden nodig, ook op vakantie. Beetje melig waren we alle twee en voor we het wisten, kleren uit, strelen en elkaar trekken,best lekker, en daarna nooit meer over gepraat, stom eigenlijk.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • hij was evenoud als ik. het kwam me oprecht over dat hij bij zijn vriend niet wou blijven om hem wat sex te gunnen. ja ik heb er uiteindelijk van genoten, maar toch wel raar niet?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe oud was die jongen ? Ik denk dat hij voordien al een oogje op je had en met een excuus de kans zag om in jouw tent te komen liggen. Maar goed, je hebt ervan genoten.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten