Skip to content
39 reacties
2099 weergaves

Bang voor gestalkt te worden door die leraar

Hallo dit is mijn verhaal Ik Heb al eerder een forum overr die leraar maar k Wilde het verder vertellen Ik werd 2 jaar geleden seksuel geintimideerd door die leraar hij viel me lastig en had me een keer aangeraakt bij me borsten. Ik had het tegen de school gezegt en tegen meouders maar die geloofde me niet hij heeft me gechamteerd dat ik dit aan niemand meer zal mogen vertellen en hij me daarma ook met rust zal laten en als ik dat miet doe dan STUURd hij me van school. Ik ga nu naar mn laatste jaar 4e Klas dus die leraar vroeg welke opleiding ik wilde volgen en ik zei omderwijsassistente en hij vomd het echt geweldig en hij kan t niet uit zn hooft zettem hij Hij vroeg ook naar welke ROC mbo ik ga ik zei perongeluk de plaatsnaam en Hij was daar blij mee sindsdien vraagt hij ook steeds of ik nogsteeds die opleiding wil volgen en hij vraagt ook steeds of ik op die school kom werken ik zeg wel steeds ja alleen durf ik geen nee te zeggen omdat hij me Dan kan stalken. Wat moet ik doen ik Ben bang voor hem dat hij ke niet los kan laten en me gaat stalken aub geen Hulp heeft iemand tips wat k hieraan kan doen en of hij me echt wilt stalken.

16 jaar
5 jaren geleden

39 Reacties

  • Jongen 12 hahah goeie! Alleen weet niet of dat echt zou kunnen helaas..... al lijkt dat wel een goede leuke plan

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Alberto Stegeman bellen!!!

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Een andere site waar je nog hulp zou kunnen vragen is deze: https://www.hoezitdat.info/ Als je daar contact mee opneemt, maak dan ook vooral duidelijk wat je al allemaal geprobeerd hebt, zodat je niet weer hetzelfde advies krijgt als eerder. Je kunt hier ook chatten.      Je zei eerder dat je het nog steeds lastig vindt om te praten over wat er is gebeurd. Kun je zeggen waar het door komt dat dat moeilijk voor je is?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Slachtofferhulp heb ik ook al geprobeerd ze geven me Gwn de standaard advies? niet dat daar iets mis mee is maar het helpt Gwn niet! Ik ben zo verdrietig en moet dit m’n hele leven bijdragen En ik ga geen zelfmoord plegen maar het liefs wil ik Gwn dood ik kan niks meer..... door deze situatie ben ik erg agressief geworden en ik wordt steeds sneller verdrietig Mijn vraag is altijd Aan God en aan mezelf “hoe kan hij lekker zijn leven leiden en ik elke dag met pijn en verdriet lijd :(

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ah wat jammer. maar niet zelfmoord plegen alsjeblieft. echt vervelend dat het niet goed gaat. kusjes terug jongen 20

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat je ook zou kunnen proberen is contact opnemen met Slachtofferhulp. Dat is een instantie die mensen wil helpen die slachtoffer zijn van een misdrijf. Hier is hun contactpagina: https://www.slachtofferhulp.nl/contact/ (Zo te zien kun je ze zowel bellen als via internet bereiken.) Ik heb zelf geen ervaring met ze, maar naar ik begrijp kunnen ze je zowel emotionele hulp bieden als helpen met praktische dingen (bijvoorbeeld melding maken bij de politie, als je dat zou willen doen). Ook zie ik dat ze een lotgenotenforum hebben - misschien kan het je helpen om te praten met mensen die net zoiets hebben meegemaakt als jij?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet echt goed heb ff geen zin om contact te maken me de pyscholoog omdat ik er van overtuigd ben dat het echt niet gaat helpen! Ik ken mezelf. Ik wordt er ecgt moe van het is al bijna 3 jaar geleden dat het gebeurd is met die leraar ik wil hem het liefst slaan en stompen als ik hem zie! Ik wordt er echt gek van! Ik moet nu zelfs ook huilen ik huil Elke dag. Ik raak het zat! Echt zat. Hij wordt toch niet gestraft voor zijn daden en niemand doet wat het doet me oprecht veel pijn! Ik weet niet hoe ik het leven zo door moet gaan met de gebeurtenis! Ik moet nog naar het mbo en het blijft me Nogsteeds achtervolgen! IK WIL ALLESSS ERUIT SCHREEUWEN ALLEEN HET KAN NIET!!!! IK WIL HUILEN SCHREEUWEN MAAR HET KAN NIETTTT IK BEN HEM ZAT EN DE MENSEN DIE HET WETEN OOK ZAT EN MN OUDERS OOKK Ik heb elke Dag ruzie met ze liefst wil ik ze verlaten maar dat kan nog helaas niet!!!! Wat moet ik doen!!!!! Niks helpt en zeg aub niet eronder ga naar de pyscholoog want dat helpt niet geloof me ze heeft ook al EHMD therapie met me gedaan maar ik voelde er niks bij en erover praten is nogsteeds niet makkelijk!!! Ik wil dood dat is wat mn hoofd heletijd zegt mn cijfers op school gaan ookk niet super goed en ik moet mn examen gwn halen!! Dit is kort samengevat kusjes meisje 17

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • hoe gaat et nu?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • mee eens x20

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou je het misschien iets vinden om je psycholoog te laten zien wat je hier op het forum hebt geschreven? Dan kun je haar duidelijk maken wat je voelt zonder er meteen over te hoeven praten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het ecvt Gwn te lastig om er nogsteeds over te kunnen praten :( Ik wordt elke dag verdrietig na wat er allemaal is gebeurd

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat snap ik, neem rustig de tijd als je die nodig hebt. Maar bedenk ook dat je psycholoog er juist is zodat je je verhaal kwijt kunt en kunt verwerken wat er gebeurd is. Ze is er juist om je met je verdriet te helpen. Dus als je je zo verdrietig voelt, kan het juist goed zijn om wel een afspraak te maken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ze zei maak een afspraak via mail als ik weer kan. Maar heb ff geen zin in ik ben zo verdrietig ?? ik blijf maar aan alles denken van wat er gebeurd is met die leraar

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • oh jammer! wanneer herkansing?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik Ben niet naar de pyscholoog gegaam omdat ik ziek was/ben.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • De TS reageert niet. Of wel? Ze had beloofd dat ze zou laten weten hoe het ging bij de psycho.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • hoe is het gegaan bij de psygoloog?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja prima!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat snap ik, ze hebben je ook niet goed behandeld. Laat je weten hoe het 5 november bij de psycholoog is gegaan (als je dat wilt, natuurlijk)?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben nog altijd echt boos op m’n ouders en die leraar!

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten