Skip to content
5 reacties
6793 weergaves

Broertje aangerand door broer

Hoi, mijn gezin bestaat uit mijn grotere broer (16), mijn broertje (7), mijn moeder en ik. Mijn broertje moest naar bed. Zoals altijd blijft hij smoesjes vertellen om nog niet naar bed te hoeven. (Ik moet plassen, mijn lievelingsknuffel is kwijt, e.t.c) maar nu vertelde hij iets anders... "(Naam broer)heeft mijn piemel in zijn mond gedaan!" Ik en mijn moeder schrokken echt. Mijn moeder vroeg meteen of dat waar was, mijn broer ontkende. Mijn moeder wilde het er later over hebben. (Mijn broertje lag nu te slapen) mijn moeder vroeg aan mijn broer nogmaals of het klopte. Hij bleef heel lang ontkennen, maar gaf toen toe mijn broertje 1× gepijpt te hebben. Mijn moeder legde aan ons uit hoe erg dat is en mijn broer beloofde het nooit meer te doen. 1 week later betrapte ik mijn broer, hij zou mijn broertje in bed leggen, maar was hem weer aan het pijpen! Ik heb toen met mijn broer gepraat, hij wilde het er niet over hebben en vertelde dat hij het echt niet meer zou doen. Ik ben nu echt aan het nadenken wat ik moet doen, en hoe ik mijn broer laat stoppen... help?!

15 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • Je broer had aan je moeder beloofd het niet nog eens te doen, en je hebt hem op zijn leugen betrapt.

    Je bent hem niets verschuldigd. Vertel je moeder wat je hebt gezien. Hij moet straf krijgen, of hulp om zijn seksuele gevoelens in bedwang te krijgen. Je weet dat hij dat niet alleen kan.

    Vertel je moeder wat je hebt gezien.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn broer is nu 17 en is bijna niet meer thuis, hij is nu aan het studeren en verblijft in het appartement van onze opa en oma nu ze op vakantie zijn. Er is niks meer gebeurd trouwens.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hoe is het nu met je broertje?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me erg heftig om dit mee te maken. Ik zou in ieder geval aan je moeder vertellen dat je dit gezien hebt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind dat je eens een zeer grondig gesprek moet hebben met je moeder. dit spoort echt niet! je kleine broer kan hier blijvend gevolgen van hebben in zijn psyche. mss zelf kontakt nemen met VK (belgie, weet niet of je van belgie bent).

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten