Skip to content
13 reacties
5698 weergaves

scouting weekeind betast

Vorige week hadden we een weekeind van onze scoutsgroep van 11tot 15j waar ik bij zit met ook een overnachting op ons clubhuis. per ruimte stonden er 3 stapelbedden en we sliepen dus met zijn 6en op een kamertje. plotseling werd ik midden in de nacht wakker omdat er aan mijn piemel gerommeld ik weet niet of mijn ervaring hier thuis hoort maar weet niet waar ik hem anders moet gaan plaatse. werd. ikk merkte dat ik een stijve had gekregen en dat mijn onderbroek bij mijn knieen zat. omdat ik nogal slaperig was en verbaasd van wat er nu gebeurde reageerde ik niet echt en verdraaide me wat. toch wist diegene steeds weer mijn piemel te vinden en ging steeds verder met trekken. het was aardedonker maar in een schim kon ik toch een van de jongens van de leiding ontdekken maar kon niet zien wie, het was in ieder geval een van de jongsten van rond de 20. op een gegeven moment werd het toch zo lekker dat ik moest gaan komen en kon het gewoon niet meer tegenhouden en liet het dan maar gebeuren. hij stopte nu en smeerde mijn spul wat bij elkaar en rook eraan wat ik pas echt smering vond om te zien, ik bleef namelijk voorzichtig kijken met spleetogen naar wat er gebeurde. hij streelde me nog even en ging naar het bed naast me waar S boven lag maar die was nog maar 12 maar die heeft hij toen ook betast en met zijn stijve gespeeld maar denk niet dat hij hem ook heeft laten klaarkomen want ik denk dat hij dat nog niet zou kunnen en kon dat ook niet heel goed zien. het rare is dat ik op dat moment niet kon ingrijpen omdat ik niet drufde. daarna ging hij onze kamer uit en waarom hij de rest op onze kamer met rust liet is mij een raadsel. Bij mij maakt het me niet zoveel uit dat hij nu mijn piemel heeft gezien omdat ik helemaal niet preuts ben of zo maar wat mij wel hoog zit is dat hij mijn heeft zien en voelen klaarkomen wat ik wel erg prive vindt. Het probleem is ook dat ik niet precies en zeker weet wie het van onze leiding is geweest. ik heb de volgende morgen aan S gevraagd of hij lekker geslapen had en of hij nog wakker was geworden of iets anders had gemerkt had. maar hij reageerde normaal en dat hij gewoon lekker had geslapen. ik was dus kennelijk de enige die wat gezien had op onze kamer, misschien is hij ook nog wel op andere kamers geweest maar hoe kom ik daar achter? ik wordt nu door de leiding niet anders aangekeken of behandeld dus ik heb werkellijk geen idee. Zal ik toch nog een paar andere jongens voorzichtig gaan polsen of wachten op een volgend weekend en dan proberen te filmen of zo?

14 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Fijn dat er geen ongewenst bezoek kwam dit keer ts 14.
    dit hoort een leidinggevende niet te doen, verboden zelfs, maar blijf allert dat dit niet weer gebeurd.Voor veel jongens herkenbaar op jouw leeftijd om samen een beetje te praten onder elkaar op een slaapzaal over dingen waar je anders niet over praat, zoals piemelbeleving zoals mijn vrienden en ik het noemen, maar dit is normaal met leeftijdgenoten, geniet van je scouting en laat nog eens horen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben de ts. bedankt voor al jullie reacties.
    afgelopen weekend hadden we dus weer een slaapweekend maar dan op ons gewone clubgebouw. nu lag ik met nog 3 andere jongens van mijn leeftdijd en wat jonger op de kamer. Leiding sliep in een heel ander deel van het gebouw, maar voor de zekerheid ben ik toch maar op mijn buik gaan slapen. Wel had ik mijn telefoon klaar liggen onder mijn kusssen voor het geval dat maar er is verder niks gebeurt. tenminste ik heb nik s gemerkt.
    het was trouwens wel leuk om met de andere 3 jongens wat te kletsen over het hebben van een stijve enzo. en ik merkte dat ik daar toch best wl wat opgewonden van werd.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • hoe ist nou afgelopen?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit verhaal bevat zoveel strijdigheden en dingen die niet kunnen kloppen dat er sterk twijfel of het wel waar is.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14 hoeft zichzelf niets te verwijten, een leidinggevende mag dit gewoon niet doen. Zelf als scout dit nooit mee gemaakt, bij ons strengere regels ten opzichte van afstand houden. Leiding gaat nooit samen douchen, slapen apart, ook al zal er niets gebeuren toch willen wij het risico niet lopen op eventuele praatjes of verdenkingen, gewoon controle houden ter bescherming van iedereen. Dan TS zou dit toch melden aan je hop, desnoods zeg je erbij anoniem maar dan kan er toezicht worden gehouden en kan de eventuele dader gesnapt worden, dit mag gewoon niet gebeuren.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 20 Zwijgen is niet hetzelfde als instemmen. TS zegt dat hij niet durfde in te grijpen, en dat is niet gek: jezelf gedeisd houden is één van de instinctieve reacties die je hersenen op gevaarlijke situaties kunnen hebben. Dus zeg alsjeblieft niet dat TS het stiekem wel gewild zou hebben - hoewel je het niet verkeerd zult bedoelen, geef je zo eigenlijk het slachtoffer de schuld.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • gast het is niet ok en dat gebeurt overal hoor maar met zes op de kamer en niemand die iets merkte ? raar, het feit dat jij het toeliet is dus gebeurt met jouw toestemming, je zal nergens gelijk krijgen want jij hebt die zelf niet weggeduwd laat staan actie ondernomen, mischien ben jij gay en liet je het daarom toe , op kampen gebeuren dit soort zaken net als op internaten omdat jongens in de nacht spontane erecties krijgen, waren er geen teken dat hij op jouw viel of dat je iets zei, of zo , kort slipje waar alles zichtbaar in verpakt was ? MISSCHIEN KAN JE ONDER VIER OGEN HET UITSPREKEN ALS JE WEET WIE voor de rest opletten want je bent ook minderjarig en dat feit is strafbaar

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • hoe zou je dan willen filmen, want dat lijkt me eigenlijk bijna niet te doen. Als je ineens begint te filmen als hij al bezig is, dan schrikt hij vast en stopt gelijk. De kans dat er echt iets duidelijks op de beelden staat is dan best wel klein. Hij kan allerlei smoesjes verzinnen, waarom hij toevallig bij je bed stond (dat je aan het dromen was ofzo en dat je riep in je slaap en dat hij ging kijken) en verder alles ontkennen. Als je onder je dekbed filmt, dan zie je misschien een hand en jouw piemel. Maar dan moet je wel je lampje aan doen om te filmen en dat gaat hij vast zien zodra hij met zijn hand onder jouw dekens gaat. Als je wel iets hebt kunnen filmen, dan heb je misschien wel bewijs, maar dan moet je dat ook aan anderen laten zien. Bovendien moet je hem dan eerst zijn gang laten gaan, voordat je bewijs op film hebt. Dat lijkt me ook niet echt fijn voor jou om je dan eerst nog een keertje aan te laten raken. Daar moet je wel rekening mee houden. Ik hoop eigenlijk, dat het nooit meer gebeurt, niet bij jou en ook niet bij anderen. Maar ja, das misschien hopen tegen beter weten in. Sterkte iig. Vertel het iemand die je vertrouwt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo, ik zit zelf ook op scouting en dit is absoluut niet okee. Mijn advies is niet om te gaan filmen maar om het tegen iemand te zeggen die stappen kan ondernemen. Het verhaal vertellen aan je ouders en als je het daarmee niet wil bespreken het vertellen aan iemand uit bijvoorbeeld jullie scoutingbestuur. Je weet dan misschien niet wie het was maar dan kunnen die in ieder geval stappen ondernemen naar de mogelijke daders. Filmen kan in ieder geval ook heel verkeerd uitpakken voor jezelf... succes!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ts hier, bedankt voor jullie reacties.
    het eerstvolgende weekend ga ik inderdaad maar is proberen te filmen met mijne mobiel als er dan tenminste wel wat gebeurt natuurlijk. ik laat het wle weten.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik had min of meer een zelfde ervaring als jij afgelopen zomer toen we op tentenkamp waren in de ardennen.
    we sliepen in één grote tent met 10 waarvan 2 leiders. 's nachts exact t zelfde gebeuren. ik heb wel gezien wie de leider was en bent het daags nadien aan de hoofdleider gaan vertellen. hij nam het serieus en riep de leider op t matje. hij mocht niet meer in onze tent slapen. ik was niet de enige die nacht die werd bepoteld. ik was wel de enige die klaar was gekomen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat die jongen van de leiding gedaan heeft is streng verboden. Heftig dat dit jou en je groepsgenoot overkomen is! In jouw geval zou ik dit aan je ouders vertellen en dan met hen bespreken wat je het beste kunt doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • wachten tot volgend weekend denk ik als je het nu vraagt en niemand bekend maak je je ook zelf belachelijk dus gwn filmen volgende keer slim idee van u
    als er niets gebeurt volgende keer ja dan heb je wel een probleem want je kan geen oude koeien uit de gracht halen

    13 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten