Skip to content
24 reacties
8928 weergaves

Misbruikt door vader.

Ik word al een paar jaar misbruikt door mijn vader. Sinds ik 11 ben hij zit steeds aan mijn borsten en vingert heel vaak. We hebben ook vaak seks mijn moeder weet er niets van en het word alleen maar erger door de Corona omdat ik nu de hele dag bij hem ben ook heeft hij mijn zusje wel eens gevingerd ik werd toen heel boos maar hij sloeg me mijn moeder heeft niks in de gaten ze heeft een hele drukke baan en zit de hele dag op zolder. Weet iemand wat ik kan doen.

14 jaar
4 jaren geleden

24 Reacties

  • Praat je tegen je vader wanneer hij dit doet? Bijvoorbeeld door te zeggen: "Hoe kun je me dit aandoen?"'

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • niet boos worden zoek hulp voor u en zusje Die mensen kunnen u helpen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j16, dit topic is meer da 6 maanden oud, zou het meisje wel eens willen vragen hoe het gelopen is, heb je aangifte gedaan, is er rust gekomen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ga naar de politie

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hopelijk gaat het nu beter meid. Succes verder topper!!!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • verschrikkelijk. ik hoop dat het nu beter met je gaat.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • zeg dat je het niet leuk vind en als hij niet stopt naar de politie!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is heel erg. GA NAAR DE POLITIE EN AARZEL NIET!!!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • omg wat erg dat je dit moest meemaken!! gelukkig he je hulp gezocht dat vind ik heel dapper van je ik ben trots op je!!!

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Aangifte anders gaat niemand je helpen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat erg dat je dit moet meemaken. Zoek alsjeblieft hulp. Ga naar de politie, of iemand die je vertrouwt. Als je dit niet doet, zal het nog langer doorgaan. Je kunt het!

    26 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe gaat het nu met je??

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Lieve schat het komt goed zet je er over heen en als dat niet lukt zeg dan gewoon tegen je moeder of ga naar de politie want dit is niet goed dit is ook gebeurd en die heeft zelfmoord gepleegd als er iets is zeg het gewoon tegen iemand veel sterkte

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik reageer vol afschuw en toch ook vol bewondering over jouw lef. Als je vader lastig blijft doen en ook jouw moeder gaat mishandelen, want dat kan, laat het er dan ook niet bij zitten. Veel sterkte en wijsheid gewenst.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Veel sterkte ermee

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi de schrijver weer Ik wilde nog even een aanvulling doen op mijn reactie zodat jullie het miss beter begrijpen. Ik heb het tegen mijn mentor gezegd omdat hij al langer het gevoel had dat er iets niet lekker zat en we altijd goede gesprekken hebben en ik alles bij hem kwijt kan wat ik ook altijd deed behalve dit dan wat ik nu toch heb verteld. We hebben vaak video gebeld en toen op een keer dus afgesproken op school omdat ik zei dat ik hem wilde spreken tegen mijn ouders heb ik gezegd dat hij alle kinderen van de klas wilde spreken over hoe het thuis werken gaat en dat hij dat het liefst live doet gelukkig geloofde ze dat.     Bericht van de moderator Wat goed dat je dit aan je mentor hebt verteld en aangifte gaat doen. Heel veel sterkte met alles.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ik ben de schrijver Ik heb het er met mijn mentor over gehad dat vond ik wel heel moeilijk maar hij begreep me gelukkig. we gaan het samen aan mijn moeder vertellen en aangifte doen maar eerst aan mijn moeder vertellen en zorgen dat ik niet meer bij hem thuis ben Dus ik mag bij een vriendin slapen die er ook van weet. Bedankt voor alle reacties.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Bericht van de moderator   Meisje 14, je reageert niet. Het zou fijn zijn om te horen dat je met Veilig Thuis contact hebt opgenomen. Je zult toch echt hulp moeten zoeken, is het niet voor jezelf, doe het dan voor je zus.     Je mag elke dag, 24 uur per dag, Veilig Thuis bellen. Het nummer is 0800-2000. Voor een luisterend oor, voor advies en voor hulp. Dit kan ook anoniem. Bij direct gevaar bel je 112.   Je kunt ook naar een apotheek gaan en het codewoord 'Masker 19' zeggen.   Alle apotheken in Nederland ondernemen actie als iemand het codewoord noemt. Als je alleen bent, dan nodigt de apotheker je uit om in een aparte ruimte samen Veilig Thuis te bellen. Ben je samen met iemand anders, dan neemt de apotheker zelf contact op met Veilig Thuis. Zie ook dit bericht.   https://vng.nl/nieuws/huiselijk-geweld-met-codewoord-melden-bij-apotheek   Je mag mij ook je gegevens mailen: info@jongin.nl, dan zal ik Veilig Thuis voor je bellen. Ook jongeren die zich zorgen om je maken kunnen me hier bereiken.  

    25 jaar
    4 jaren geleden
  • Bel naar de kindertelefoon! Echt vreselijk dat je dit mee maakt, kan je niet naar zolder om het te zeggen tegen je moeder? Dat zou misschien ook helpen

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Hee, ik kan begrijpen dat de stap van het maken van een goede beslissing erg moeilijk is maar je moet het toch doen. Bel de hulplijn, die kunnen jou denk het best helpen. Omdat het een onbekend iemand is, is het denk makkelijker want de stap om het je moeder te vertellen is heel moeilijk. Durf je niet te bellen? Vraag dan een vriendin of zij voor jou wilt bellen. Blijf er zeker niet mee lopen!

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten