Skip to content
5 reacties
2537 weergaves

LO leerkracht bekijkt ons raar aan

Toen ik dus 2j geleden op een ander school zat was er een leerkracht die ons LO les gaf maar hij gaf altijd zo van die raare opdrachten (meisjes sport) niks met jongens sport temaken dus ik vroeg aan hem om wat vechtsport te geven of wat mannelijkere sport maar dat is ook niet echt gekomen dus hij zei tegen ons (we waren allemaal met jongens in de klas) dus hij vroeg van dat wij op onze buik moesten liggen en met ons gezicht naar hem moesten kijken en moesten zogezecht pompen hij geilde op onze kont we zagen dus ook dat hij naar onze kont begon te staren dit vonden we vies we hadden toen ook niks gezecht en als ik had gevraagt om een ander opdracht te geven gaf hij ons van die spring opdrachten waar je alles ziet bewegen of zogezecht yoga oefeningen maar wij denken dus dat hij dat gewoon deed om naar onze lichaam te kijken dus mijn vraag is wat vinden jullie hiervan? Wat zouden jullie doen in zo een situatie? Grts TS

17 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Jongen 17 denk toch dat je voorzichtig moet zijn om iemand zomaar van iets te beschuldigen waarvoor geen enkel echt bewijs bestaat.
    Je zegt die leraar kijkt ons raar aan, ja, een gymleraar moet nu eenmaal kijken bij bepaalde oefeningen of opdrachten dat er geen blessures ontstaan, hij is wel verantwoordelijk voor veiligheid. Dan jij vroeg om een manlijke vechtsport, nu, op scholen worden nu eenmaal geen vecht sporten gegeven, voor judo of karate moet je dit zoeken buiten de school om. Je zegt , dat jullie niets hebben gezegd omdat hij anders rare opdrachten geeft waarvan alles beweegt. Nu, bij meisjes beweegt er meer dan bij jongens, maar dit is normaal bij gym. Daarbij bij goede sportkleding beweegt er echt niet zoveel. Zelf heb ik bij gym op school nog nooit hier over gedacht, wij hebben ook de ringen en de springbok, en duikelen soms, en onze gymleraar houdt alles ook scherp in de gaten, maar echt niet om ons te bekijken, en dat gevoel hebben wij ook niet. Als ik jouw topic lees dan heb ik nog niet het gevoel dat er daadwerkelijk iets abnormaals aan de hand was, en dat het een gewone gymles was met een normale gymleraar.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou met vrienden naar de directie stappen. Ik zie dat anderen dat niet echt vreemd vinden, maar ik heb ook een sportlerares die mij soms ook bepaalde dingen duwt of trekt zodat ik in de juiste positie zit maar het lijkt me wel redelijk duidelijk dat jouw leraar niet echt normaal is.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat die seksuele gedachte meer in jouw eigen hoofd zit. Als die leraar een opdracht geeft voor een oefening moet hij kijken naar de lichaamshouding anders voer je de oefening verkeerd uit en krijg je blessures. Alsof jullie allemaal van die goddelijke lichamen hebben...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat hij die opdracht gaf en je zei dat hij naar jullie kont staarde vind ik al heel apart. Je zei ook dat het 2 jaar geleden gebeurde heb je nog contact met die docent krijg je les van hem of zie je hem nog tegen? Ik zou zeggen stel je zou weer zo’n opdracht krijgen ik zou dan zeggen dat dit nergens Op slaat en een andere opdracht mag doen. Als hij ook fysiek wordt en bepaalde opmerkingen erbij maakt dan meteen naar de schoolleiding gaan!! Liever met z’n allen want samen ben je sterker :)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha, klinkt bekend. Wij hadden ook zo'n gymleraar en net dezelfde oefeningen. Als je kont te ver uitstak, kwam hij naast je hurken en duwde je kont in de goede houding. Maar hij was wel getrouwd met een knappe vrouw en 3 kids. Dus denk ik niet dat je hier teveel moet achter zoeken.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten