Skip to content
15 reacties
3670 weergaves

Dom geweest

Ik ben met een jongen naar bed geweest , ouders weten dit niet. Maar nu is mijn broer (16) er achter gekomen. Hoe weet ik niet hij ken die jongen niet. Nu wil hij sex met mij,anders verteld hij het tegen onze ouders. Ik heb het gedaan omdat ik bang was dat hij het zal vertellen.. Nu wil hij vaker sex met mij. Is dit strafbaar,kan ik het beter zelf tegen mijn ouders vertellen dat ik sex heb gehad.

14 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • @j18 het is verkrachting. Ze was onder invloed van bangmakerij en chantage. Rare kwezel ben jij

    Meisje, heb je al gepraat met je ouders? Laat iets weten .

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 18: lekker zo, aan de ene kant zeg je dat broerlief ts niet mag chanteren, aan de andere kant geef je aan dat als ts erover deelt met haar ouders dat broerlief dan voorgoed beschadigd is. Maar met 'voorgoed beschadigd' heb jij, ts, niks van doen. Eigenlijk is het heel simpel ts: jij laat je verder niet meer chanteren en weigert verder seks met je broer, gewoon omdat je dat niet wilt, punt. Gaat broer er toch toe over om over jou, ts, te gaan kleppen tegen je ouders, dan zal hij het weten ook. Want als je ouders dan toch al weten van wat je gedaan hebt, dan mogen ze ook weten dat je broer je er grof mee chanteerde. Dus ts, vanaf nu weiger je seks met je broer!!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet niet hoe oud je bent en dat doet er ook niet echt toe. Het was schijnbaar vrijwillig en als die ander tenminste niet ruim meerderjarig is hoef ik daar geen mening die afwijzend is over te hebben. Jouw broer met zijn 16 jaar die stijf staat van de hormonen waar hij geen raad mee weet ziet jouw steeds meer vrouw worden en waarschijnlijk heeft hij al heel wat van zijn zaad verschoten met in zijn fantasie dat hij met jou bezig was. Hij gaat nu echter veel te ver, chantage is nooit goed maar dat inzetten voor seks met een jonger zusje kan gewoon niet. Hoe groot je dit wil maken heb je zelf in de hand. Vertel je het je ouders dan begint zijn weg vol schaamte die hij niet gauw te boven zal komen en die waarschijnlijk voorgoed schade aan hem maar ook aan jou oplevert. Hij zal zich waarschijnlijk de rest van zijn leven schamen en je nooit meer echt oprecht in de ogen kunnen kijken, die broer ben je dan waarschijnlijk voorgoed kwijt. Naar je ouders gaan zou ik als laatste optie achter de hand houden. Eigenlijk is wat hij doet beschamender dan dat wat hij doet, dat is je wapen. Maak hem maar goed duidelijk dat als hij ook nog maar 1 keer iets in die richting zegt of doet jij het aan je ouders gaat vertellen. Zorg wel dat hij heel goed weet dat je dit ook echt zal doen, maar een begin door tijdens een maaltijd ofzo over iets te beginnen waarvan hij denkt dat het over dat onderwerp gaat maar verander je verhaalte dan in iets wat een ander overkwam. Moet je maar eens goed op ieders reactie letten. Je ouders zullen openlijk het chanteren veroordelen van die broer van dat verzonnen vriendinnetje van je en het opnemen voor het meisje. Dan weet hij meteen wat hem te wachten staat als je het echt verteld. Ik denk zelfs dat hij zich doodschrikt als je er over begint, denkend dat het over hem gaat. Ben wel benieuwd hoe cool hij dan nog blijft. Over een paar jaar als de hormonenstorm wat gezakt is en het tussen jullie 2 is gebleven dan zal hij waarschijnlijk nog wel een keer er op terug komen en zijn excuses aanbieden. In dat geval heb je nog een broer die jij recht aankunt kijken en hij jou. Uiteraard ken ik jouw gezin niet en je broer maar ik zou denken dat jij de wapens in handen hebt.
    Gebruik ze met zorg en misbruik ze niet. Jongens van 16 zijn instaat tot bijna alles om maar die seksuele drang ten uitvoer te brengen, ik weet nog wel wat voor bochten ik me in wrong om het te krijgen in die jaren.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je broer moet de gevangenis is én gecastreerd worden!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent niet dom geweest vind ik. Je werd gedwongen om het met je broer te doen en hij heeft je dus misbruikt en dus ook verkracht omdat jij het niet wilde. Je kan het beter tegen je ouders zeggen dat je het met die andere jongen gedaan hebt. Dan heeft je broer niks meer te zeggen. En dan kan jij hem ook waarschuwen dat hij jou niet meer mag misbruiken omdat jij het dan ook tegen je ouders zegt. Hij kan heel erg in de problemen raken als dit uitkomt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, Als de andere jongen hiermee instemde denk ik niet dat je zo dom bent geweest hoor. Als je lichaam (en jijzelf) het graag willen, moet je je gewoon laten gaan. Je ouders denken hier misschien wat anders over, maar dat komt wel goed. Ik zou het persoonlijk toch tegen je ouders vertellen, en al zeker na wat je broer heeft gedaan. Dat is trouwens echt niet oké van hem. Vertel dat er zeker bij.. Het gaat inderdaad wel wat moeilijk zijn voor je om dit op te biechten aan je ouders. Het zal echter opluchten om er met iemand die je vertrouwde over te hebben gesproken en ik ben er zeker van dat ze je gaan ondersteunen. You got this. ?? Veel succes alvast, meid!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het je echte broer is, geen stiefbroer, dan is het strafbaar. Dat is gewoon incest. Hoe het leeftindtechnusch gezien is als het je stiefbroer is weet ik niet, volgens mij mag dat. Alleen chanteert hij je. Ik zou het zeggen tegen mijn ouders

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyy lastige situatie. Toch zou ik open kaart spelen richting je ouders want wat je broer doet kan echt niet. Hoe moeilijk het ook is je moet het je ouders vertellen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • watg een hufter, die broer van je, je zo te chanteren. Ja, als je het aandurftis het zeker goed om dit aan je ouders te vertellen, dat je broer je neukt terwijl jij zei dat niet te willen. Ja, er is een kans dat er meer openbaar zal worden, maar alles hangt af van hoe je ouders reageren. maar al zóu bekend worden dat je hebt gevreeën met een jongen, kom op, je bent gewoon een meid met ook seksuele gevoelens. Je broer is sowieso zó fout bezig, dat moet écht stoppen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Seks met die jongen is niet strafbaar zolang jullie ongeveer even oud zijn en allebei instemmen. Seks met je broer mag niet dit is namelijk incest. Vertel het aan een goede vriendin of een ander iemand die je vertrouwt! Je broer zit fout niet jij!

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja meisje, Vertel het tegen je ouders dat je seks hebt gehad. Je zou ook tegen je broer kunnen zeggen dat als hij doorgaat seks van je te eisen dat jij vertelt wat hij heeft gedaan. Een beetje vader slaat hem dan het hele huis door en voor de rest van zijn leven is hij een viezerik die zijn zus tot seks dwingt.
    Jij bent nog erg jong, maar meisjes van veertien die seks hebben dat gebeurt. Op een dag is het gewoon zo ver. Je ouders vinden dat misschien minder leuk, maar ze zijn zelf ook jong geweest. Gebruik je de pil?

    Het is goed als jij over dit soort dingen praat met je ouders en de nodige maatregelen neemt om ongewenste gevolgen te voorkomen. Geef ook niet te gemakkelijk toe.
    Van seks met je broer kun je ook zwanger worden. Ik denk niet dat het strafbaar is wat je broer gedaan heeft als het om de seks gaat. Het heet incest. Je mag niet trouwen met je broer, dat wel. Jou dwingen door je te chanteren is wel strafbaar. Dat zou je als verkrachting kunnen zien.

    Je hebt jezelf in een moeilijke positie gebracht. Los het op door het beste wat je kan doen, praten met je ouders, en laat je broer weten wat voor verachtelijk ventje hij is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is inderdaad strafbaar omdat je nog geen 16 bent ook omdat jij dat ook niet wil. Ik denk dat je het inderdaad beter tegen je ouders kan zeggen. Sterkte

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeg dan gewoon tegen je ouders dat seks het gehad. Wat je broer doet is echt strafbaar.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je broer is een lul. En chantage is idd strafbaar.
    Maar waarom zou jij nog geen seks met een andere jongen mogen hebben. Dat kan al best op jouw leeftijd. Zolang je niet met iedereen het bed in duikt en goede bescherming gebruikt, zullen je ouders dat heus wel snappen (ook al zijn ze wellicht niet blij).

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ofwel heb jij echt een rare fantasie... En moest het waar zijn is dit idd strafbaar.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten