Skip to content
6 reacties
6036 weergaves

kieteldood uit de hand gelopen

Met het introkamp van de 2e klas lag ik met 3 andere jongens uit mijn klas op een kamer die ook al met mij in de brugklas zaten dus die kende ik al best goed. toen we savonds in bed wat aan het lol trappen waren kwam er 1 op het idee om iemand van ons de kieteldood te geven. niemand stond daar op te wachten en deden dus steen papier schaar en ja ik was dus de pineut. ik moest gewoon in alleen mijn slip op mijn rug op bed gaan liggen en ze bonden mijn handen boven mijn hoofd aan het bed vast met een broeksriem en 2 andere jongens hielden ieder een been van me vast. ze legden nog een handdoek op mijn gezicht zodat ik niks zag en dat was eigen lijk wel superspannend en lag te wachten wat er zou gebeuren. eerst ging dat nog zachtjes alleen over mijn borst en ondeer mijn armen maar als snel begonnen ze mijn buik en benen te strelen. Vooral de binnenkant van mijn benen was niet te doen en lachte het uit en ik merkte dat ik ook een stijve begon te krijgen. kennelijk viel hun dat ook op want af en toe stoote ze hem aan. Met hun handen kwamen ze ook steeds bijna tegen mijn ballen aan en bleven daar steeds in de buurt bezig. Ik had al een paar keer stop gezegd, dat is prive, maar ze gingen dus gewoon door. ik kon alleen geen kant op en ik werd er echt zenuwachtig van. Kennelijk konden ze de spanning niet meer aan want mijn slip ging uit en begonnen nu met mijn pik en ballen te spelen. en even later werd ik gewoon langzaamaan afgetrokken. ik wilde natuurijk voorkomen dat ik ging klaarkomen en spartelde het uit maar ze waren zo sterk dat ik het niet meer kon stoppen en even later toch echt moest spuiten. dit vonden ze kennelijk prachtig en stopten nu. Eindelijk werd ik los gemaakt en het gevoel is heel dubbel. Aan de ene kant is het een grap en aan de andere kant is er iest gebeurt wat ik niet wilde. ik loop hier nog steeds mee en weet niet goed wat ik doen moet. ik ga nog wel met hun om maar we hebben eer niet over.

14 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Hey TS, het voorval is reeds een aantal weken geleden gebeurd. Heb je in tussentijd al wat ondernomen? Een gesprek met hun over hoe je je voelde na het uit de hand gelopen spel, of over hoe zij zich voelen? Laat even weten aub. Thx.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey TS, het voorval is reeds een aantal weken geleden gebeurd. Heb je in tussentijd al wat ondernomen? Een gesprek met hun over hoe je je voelde na het uit de hand gelopen spel, of over hoe zij zich voelen? Laat even weten aub. Thx.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 14, dit was denk ik niet helemaal de bedoeling. Maar je hoort dit vaker, maar meestal bij te veel drank. Dat was bij jullie niet zo aangezien jullie leeftijd. Maar ja, van huis, geen ouders met toezicht, helemaal op elkaar aan gewezen, jolige stemming. Vaak begint het met iemand uitdagen, of iets bedenken wie de pineut is zoals bij jou. En dan wil jij je niet laten kennen, doet mee, vind het in het begin ook nog wel spannend want je weet niet helemaal wat er gaat gebeuren. Maar die anderen hebben jou in hun macht, jij vind dit niet leuk meer en wilt stoppen, hun merken dit en krijgen leed vermaak en kennen geen grenzen meer. Denk dat ze zich nu schamen, en ook niet willen dat anderen dit weten, daarom praten ze er niet meer over. Het is wat mij betreft toch enig zins een uit de hand gelopen grap, jullie kennen elkaar goed, maar zou er toch met hun over praten dat ze te ver zijn gegaan. Niet mee blijven tobben, heb je niets aan. Gewoon zeggen dat je niet wilt dat het weer gebeurd, dit mogen ze wel weten. En als ze dit niet willen begrijpen zou ik de vriendschap verbreken, maar laat hun vooral merken dat jij er mee zit dat ze te ver zijn gegaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS niet.

    Dat was zeker niet ok. Aan de ene kant was dat misschien als grap bedoeld maar daar zijn er zelfs grenzen. Geslachtsorganen is iets persoonlijk. Het leek me erop dat er wie jou aftrok misschien wel iets voor jongens voelt. Ik kan me niet inbeelden dat ik dat als hetero bij een andere jongen zou doen! Nee onmogelijk.
    Je zou er toch wel eens met hun moeten over praten, duidelijk maken dat je er nog mee zit enz. Daarna zie je wel.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is echt niet oké, wens je betere vrienden toe

    Stop is stop, onafhankelijk hoe je lichaam reageert dat is geen toestemming want doorgaan bij een nee is aanranding.

    Is er iemand waarmee je kan praten als je daar de behoefte aan hebt?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey
    Naar dat dit is gebeurt zeker in het begin van het jaar
    Ik zou wel tegen iemand vertellen dat het is gebeurt ouder of leraar
    En vragen of die de ouders of de jongens kan benaderen en vragen of dit volgens hun kon of dat ze achteraf gezien toch te ver zijn gegaan en wat ze ervan hadden gevonden als t bij hun wad gebeurt
    Maar meld t echt en blijf er niet mee lopen wees de sterkste juist door t te durven zeggen en niet mee te lopen met de rest en dus dingen doen die je liever niet hebt

    Je kan t man ????

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten