Skip to content
10 reacties
2418 weergaves

Belgische acteur blijkt pedofiel

In de zomervakantie kwam (in België, weet niet of dit in Nederland op het nieuws was) aan het licht dat er een Antwerps acteur "JVH" een pedofiel blijkt te zijn. Later kwam uit dat hij dit als grap zei. Maar ondertussen heeft de politie bewijzen gevonden en is hij opnieuw opgepakt. Zo zou hij al seks hebben gehad met 14-jarige jongens en vind hij 10-11-12-jarige jongens ook al geil. Zelfs 5-6 jarige vind hij geil. Hij zou het naar eigen zeggen ook spijtig vinden dat hij zelf geen kinderen had zodat hij ze kon betasten als ze in bad zaten en ze kon uitlenen aan andere pedo's. Degene die vroeger wel naar Big&Betsy keken zullen hem zeker wel kennen. Zijn personage noemde PPP. Hij heeft ook rollen gespeeld in F.C. de Kampioenen en Aspe. Wie had dit eigenlijk gedacht van de acteur? Ik in ieder geval niet. Een gevangenisstraf vind ik persoonlijk zeker ongepast omdat hier niks mee opgelost geraakt. Deze man moet geholpen worden en in de psychiatrie geplaatst worden. Wie is van dezelfde mening?

16 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Beste J17, jij hebt goede ervaringen gehad met een veel ouder iemand en dat is een positieve ervaring geweest. Dat is natuurlijk fijn voor jou en voor mij ben jij dan iemand waar ik het over had, iemand die gevoelens bij zichzelf ontdekte en iemand zocht en vond (of vond hij jou?), en gelukkig iemand die zoals ik dat eerder aangaf genegenheid voor je voelde en respect voor je had.
    De vraag is, zou jij ook een echte relatie met hem willen hebben? Zou je dat thuis, of aan je vrienden vertellen, en wat wil het zeggen dat iemand van 30+ seks zoekt met een jongen van 17?

    Het probleem van vallen op jonge jongens is wat gebeurt er in die relatie als die jongen ouder wordt en geen jongen meer is maar een man? De seksuele aantrekkelijkheid van de jongen die man is geworden is geleidelijk aan verdwenen en wat blijft er dan over? Stel dat jij een relatie hebt met zo iemand, hij vindt jou niet spannend meer en zoekt een ander, jonger vriendje? Dan voel jij je verraden.
    Dat is het probleem van vallen op jonge jongens, een echt duurzame relatie zit er meestal niet in al is de man nog zo lief voor zijn vriendje. De jongen heeft zich gegeven aan zijn oudere vriend, Hij vertrouwt hem en heeft zich aan hem gehecht en dan merkt hij dat de belangstelling wegebt. Hij is niet interessant meer. Wat voel je dan als die jongen?

    Het kan zijn J17 dat jouw ervaring met die man een hele fijne ervaring is geweest maar dat jij na die drie keer toch de voorkeur geeft aan iemand van je eigen leeftijd of hooguit een paar jaar ouder. Dan was die oudere vriend een intermezzo en heeft het jou geholpen om je seksualiteit te ontdekken en een stap te doen naar een echte relatie. Dat is wat ik dus hoop voor jou. Seks is leuk, spannend, enzovoorts, maar zonder liefde, vriendschap, in de relatie bevredigt het uiteindelijk niet en blijf je maar op zoek naar kicks zonder echt bevrediging te vinden.

    Iedereen is op zoek naar iemand die van hem of haar wil houden en geborgenheid en vriendschap geeft, maar vaak zoek je liefde en krijg je alleen maar seks.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Een grote piemel wil nog niet zeggen dat een jongen van 13 al volwassen is jongen 23. Dan iemand van 13 kan nog echt kind zijn niet iedereen is gelijk. Maar dan nog is het een puber of beginnende tiener. Zelf 17 maar moet er niet aan denken om met iemand jongen of meisje maakt niet uit een vriendschap aan te gaan. Laten ze dit doen met leeftijdsgenoten, en niet met een volwassen iemand boven de 18. Hoe volwassen ze ook mogen lijken ze zijn het niet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben het niet eens met j22, oudere mannen hoeven niet altijd uit te zijn op sex/bevrediging van henzelf en de jonge “Chick” alleen als lustobject te zien. Zelf heb ik 3x gedate met een ouder persoon (+30) en dat is mij goed bevallen, mijn date was erg liefdevol en toonde respect voor mijn onervarenheid. Zijn zorg was mij een sublieme beleving te bezorgen wat hem ook meerdere malen is gelukt. Dus wees vrij inmeet kiezen van je (sex) partner en maak
    vooraf afspraken over wat de verwachtingen zijn. Succes ??

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J23 heeft in zekere zin wel gelijk. Het is inderdaad zo dat jonge homo jongens soms bewust op zoek gaan naar een ouder iemand om daar seksuele ervaring mee op te doen. Als je jong bent en je hebt die verlangens bij jezelf ontdekt dan hou je dat in eerste instantie verborgen voor je leeftijdsgenoten omdat je je schaamt of omdat je bang bent gepest te worden. Ze zoeken dan iemand van wie ze weten dat die ook homo is en zoeken contact.
    Waar het om gaat is wat er dan gebeurt. Veel mannen die vallen op jong maken daar misbruik van en gebruiken zo'n jongen om hun eigen lusten te bevredigen. Van echte liefde of zelfs maar vriendschap is vaak geen sprake en dus is er ook niet veel respect voor de gevoelens van de jongere.

    Als je als jonge jongen bij een ouder iemand in bed belandt moet je doen wat de ander wil. je krijgt eerst de piemel van die oudere in je mond geduwd, dan in je kont, en tenslotte mag je hem zelf weer schoonlikken voordat je partner op je klaarkomt. Hoe jij dan zelf aan je gerief komt dat is jouw probleem.
    Voor een jong iemand is dat vaak een traumatische ervaring, zeker voor meesten van onder de achttien. Er was een jongen van 16 die hier kwam vertellen dat hij een date had met iemand van 31, zijn eerste keer. Tweemaal is hij daar geweest. Een paar weken later plaatste hij een post waarin hij vertelde dat hij zich sneed en er over dacht zelfmoord te plegen.
    Zelf heb ik meegemaakt dat een jongen van 18 die stevig in de kast zat verleid werd door een klasgenoot van 22. De volgende dag was hij niet aanspreekbaar en de rest van de week is hij thuis gebleven. Ze zijn er mee door blijven gaan, maar het heeft hem niet echt gelukkig gemaakt.

    Mijn voorkeur is dat iemand, jongen of meisje, homo of hetero, de seksualiteit leert ontdekken met een leeftijdsgenoot en wat die leeftijd dan is dat maakt mij niet zo veel uit. Sommigen zijn als dertienjarige al heel ondernemend, anderen zetten die stap pas als ze zestien of zeventien zijn. De meesten wel denk ik. Ouderen moeten zich daar gewoon niet mee bemoeien.
    Contacten tussen ouderen en jongeren kunnen best positief zijn. Met iemand die net zo is als jij kun je over dingen praten waar je niet met je ouders over kan praten. Maar dat kan alleen als de basis liefde, vriendschap en respect is. Misbruik maken van de eenzaamheid en de onervarenheid van jongeren en ze gebruiken als seksspeeltjes is misselijk. Dat vernietigt iemands zelfrespect.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J23 jij bent echt ziek

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @m22, idd. Hij is wrs zelf ook zo iemand

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 23, die reactie slaat echt nergens op. Er is echt wel een verschil tussen iemand van 13 jaar en iemand van bv 18 jaar…

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Omgekeerd begrijp ik dat ook niet eigenlijk

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • De maat van de piemel bepaald echt niet of iemand volwassenen beslissingen kan maken helemaal onder invloed van een ouder iemand die de eigen geilheid voorop stelt wat een ronduit smerig antwoord hierboven

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • draai de rollen eens om... er zijn genoeg puber jongens die op hun vrouwelijke leerkracht van 40 geilen, dat vinden ze dan "geil" en fantaseren er mee om het te doen met hen... maar als het omgekeerd is ben je een pedo... er zijn genoeg puber jongens die het ook met een oudere man willen doen hoor, akkoord 10/11/12 is veel te jong en moet bestraft worden, maar vanaf 13 jaar kan je moeilijk nog van kinderen spreken vind ik zelf, als ik naar mezelf kijk hebben jongeren van 13 vaak een grotere lul als die van mij en hebben ze veel meer sperma dan mij, dus kan je in mijn ogen moeilijk van een pedo praten als ze een grotere lul hebben dan een volwassen man, maar dat is mijn mening natuurlijk... er zijn altijd jongens die dat uit zichzelf willen doen, vanaf 13 moet kunnen vind ik, alles eronder is inderdaad te jong

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten