Skip to content
24 reacties
7653 weergaves

betast in slaap maar durf het niet te zeggen

ik ben vorig weekend toen mijn neef van 15 bij ons bleef slapen door hem in mijn slaap bestast en hij dacht dus dat ik sliep.
ik was nog wakker en lag te dommelen toen ik ineens zijn hand over mijn buik voelde gaan. Hij zat op zijn knieen naast mijn bed en zelfs dat had ik niet gemerkt. hij was met zijn hand op zoek naar mijn piemel en ik liet hem gewoon zijn gang gaan omdat ik helemaal beduusd was wat er zou gaan gebeuren en tegelijk vond ik het ook spannend maar ik wist ook wel dat dit van hem niet ok was. uiteindelijk heeft hij me afgetrokken maar ben gelukkig net niet klaargekomen want dat lijkt me dan wel genant of zo. maar dat was wel lastig hoor De volgende morgen deed hij uiteraard of er niks gebeurt was maar het lag steeds op mijn puntje van mijn tong er iets van te zeggen of hij het lekker vond en wle normaal vond. Weet gewoon niet wat ik moet doen en zou ik de enige zijn waar hij dit bij doet?
hij zit namelijk ook op scouting en die gaan ook regelmatig op kamp.
ikk wil ook niet onze familieband verstoren.

14 jaar
2 jaren geleden

24 Reacties

  • @TS . Je twijfelt een beetje aan jezelf. Wil je wel of niet contact. Dit kan voor jou ook zijn om te experimenteren. Laat je gewoon lekker bevredigen. Probeer het uit. Je hebt al aangegeven dat je het niet wilt als je slaapt. Dat is ook een onderdeel van je grenzen bepalen. Geniet er gewoon van. Dat is het belangrijkste.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @ jongen 19. Hoezo gedwongen. Hij was toch wakker en greep bewust niet in. Als je zijn latere stuk leest merk je ook dat hij het niet erg vindt alleen een beetje gênant. Nou dat zou hij zeker niet moeten voelen en lekker elkaar laten spuiten. Dan zul je zien dat hij veel vaker wil. Niet zo preuts dus

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Snap niet waarom je er zo'n toestand van maakt. Kennelijk vindt je het niet zo erg want anders greep je toen wel in. Jammer voor je dat hij je toen net niet klaar getrokken had. Niet zo moeilijk doen en gewoon tegen hem zeggen dat je het wel had gemerkt en dat je het wel lekker vond en het nog wel eens samen zou willen doen. En geniet er dan van als jullie elkaar klaar maken. In ieder geval niet met ouders of oom over praten. Dan beschadig je jullie allebeide. En waarom zou je ook. Zo erg was het immers niet.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @ j17, er is een groot verschil tussen vrijwillig en opgedrongen. Het is niet aan jou om te bepalen wat erg en niet erg is.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS.     Snap niet waar je zo'n probleem van maakt. Het gebeurd heel vaak dat jongens op jou leeftijd op verkenning uitgaan. Zo erg vond je het niet want je hebt hem gewoon zijn gang laten gaan. Jammer dat je net niet bent klaargekomen. Praat gewoon met hem en zeg dat je het wel gemerkt hebt en dat je het ook wel samen met hem wilt doen. Dan kunnen jullie beide genieten en zie je dan wel verder. In geen geval je ouders of je oom inlichten. Dan zijn jullie beide beschadigd. Zo erg was het toch niet?   Heb het zelf ook meermalen met mijn neef gedaan en is iedere keer weer lekker

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Eind goed al goed of wil je meer TS?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier. Ik heb nu 2 keer al gereageerd maar het wordt om een of andere reden niet geplaatst. Daarom nu nog maar en dan met nog wat minder details, misschien is dat het.
    Allereerst iedereen bedankt voor jullie reakties en door vakantie kon ik ook pas later reageren, vandaar.
    Toen we savonds op mijn kamer waren heb ik uiteindelijk hem gevraagt of we elkaars piemels zouden laten zien en dat vond ik eigenlijk al best stoer van mezelf. hij vond het oke en toen we onze onderbroeken uit hadden bekeek hij direct mijn piemel met grote ogen en open mond terwijl het niet heel bijzonder is of zo vind ik zelf. Je mag hem ook wel even vasthouden hoor en toen hij dat deed had ikk gelijk een bruggetje om te zeggen dat hij wel wist hoe het zou voelen. hij werd helemaal rood en ging stotteren. ik was gewwon wakker ja en ik heb het gemerkt zei ik. Maar goed ik vergeelf het je, nu mag je hem aanraken en daar blijf het bij en blijf je er in mijn slaap vanaf. Dat vond hij goed en hij pakte hem en even later begon hij wel mijn voorhuid heen en weer te halen tot ik zei dat hij moest stoppen en dat deed hij ook gelijk. ik wilde namelijk niet gaan klaarkomen, leek me er genant. hij had volgens mij nog wel verder willen gaan, maar goedd.
    ik heb daarna de zijne nog even vastgeouden maar dat vond ik al snel goed genoeg en daarna zijn we gaan kletsen en slapen. Hier was voor mij de kous mee afgedaan. Ik had in de nacht nu in ieeder geval niks gemerkt en ga er dus vanuit dat hij zich aan zijn belofte heeft gehouden. Volgende keer zien we weer

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j16, uit het verhaal van TS en zijn enige reactie (2/11 -18 dagen geleden) maak ik op dat hij graag zaken deelt, en dan bevreemd mij dat.

    Ik onderschrijf helemaal jou laatste alinea, als dit niet serieus is en alleen maar voor de reacties, toon je geen respect voor degene die het wel hebben ondergaan.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @J23

    Ofwel durft/wil TS er niets meer over kwijt(wat ik ook kan begrijpen) of is het een verzonnen verhaaltje om reacties uit te lokken.

    Jammer voor de echte slachtoffers van misbruik die daadwerkelijk willen helpen met persoonlijke ervaringen ermee.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS reageert niet meer, hoe betrouwbaar is dit verhaal nu? Jammer wantsen worden serieuze vragen gesteld en iedereen wil met hem
    meedenken.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @J14 Hoe is het spel begonnen? Als een spelletje om eten te proeven of was het meer een "durf spelletje" en wisten jullie van elkaar wat er kon gaan gebeuren? Dat je met blinddoek op, bent uitgekleed en dat ze aan jouw penis hebben gezeten, is niet OK. Ook niet dat ze hun ballen in jouw mond hebben gedaan. Echte vrienden zouden dat niet doen, want dat gaat te ver. Hebben ze je afgetrokken en ben je klaargekomen? Of kon je op tijd zeggen dat je dit niet wilde? Hebben ze excuses aangeboden?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @j14, jij bent door je 3 vrienden gewoon verkracht, ze hebben moedwillig hun geslachtsdelen in jou mond gestopt en ze jou geslachtsdeel zeer oneervol betast en gebruikt. Heb je ze erop aangesproken of hoe is de avond/nacht verder gegaan, zijn er meer “ slachtoffers” gevallen?

    Vraag is hoe erg heb je het gevonden, je schrijft dat het erger is dan van TS, maar we zijn hier geen competitie van aan het maken wie het ergste iets heeft beleefd. Dit is overigens heel persoonlijk, want TS, zou er veel meer last van kunnen hebben dan jij.

    Nu geef je aan je vrienden niet te willen verliezen, eerste vraag is; zijn dit ECHTE vrienden van jou als ze dergelijke dingen tegen jou wil doen. Daar weet jij alleen het antwoord op en als je dat met ons wilt delen, dan krijg je eerlijke en oprechte reacties. In ieder geval zeker van mij, ik wacht af.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had dus laatst ook iets meegemaakt wat er een beetje op lijkt. Ik was dus bij mijn vrienden aan het logeren. (Ook 14) En we waren gewoon spellen aan het doen en voor 1 spel moest je vastgebonden worden in je onderbroek met benen en armen open dus als een zeester een soort van. En dan moest je een blinddoek om en eten proeven en raden. Maar het liep heel anders af. Eerst deed ik mijn mond open en kreeg ineens hun ballen in mijn mond en ik wist dus eerst niet wat het was. Daarna trokken ze mijn onderbroek uit en ik kon niks doen. En ze begonnen alle 3 aan mijn penis en ballen te likken en te voelen. En ze lachte erbij. Wat kan ik hier tegen doen? Dit is in mijn ogen veel erger nog dan jou verhaal. Het zijn goede vrienden en wil ze ook niet kwijt.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • En hoe wad het gegaan heb je op je buik geslapen of toch even lekker aan elkaar gezeten

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS,

    Net als J18 snap ik je verhaal niet echt.
    Je postte dit bericht in het onderdeel sex tegen je zin.

    Je schreef in je eerste bericht dat je het wel spannend vond maar ergens aanvoelde dat het niet echt OK was wat hij deed.
    Ik je 2de bericht meen ik te lezen dat je wel open staat om te experimenteren maar tegelijk wil dat het het niet stiekem gebeurt.

    Het is echt niet abnormaal om te experimenteren met elkaar maar de enige oplossing is om hem erover aan te spreken dat je het die eerste keer hebt gemerkt en je het fijner zou vinden als hij het je zou vragen wanneer jullie beiden wakker zijn en het niet meer doet als je (bijna) slaapt.

    Dus als het echt niet tegen je zin was zou ik eerst en vooral het er met hem over hebben. Je familie hoeft er dan ook niks over te weten.
    Als hij iets doet wat tegen je zin is, zeker met jouw ouders het erover hebben.

    Ben benieuwd hoe het gegaan is toen hij een paar dagen geleden weer is blijven slapen.

    Groetjes!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat wil je zelf graag dat hij doet? Of juist niet doet?
    En wat zou je zelf willen doen als je het wel leuk vind dat dit gebeurt? Dat moet je je afvragen en dan doen wat fijn voelt

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je het wil zal ik het gewoon zeggen voor het slapen gaan even aanraken maar als je het niet wil. Kan je ook deze keer afwachten dat hij het weer doet als hij het weer doet gelijk iets van zeggen. Hopelijk hebben je hier iets aan

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, jou laatste reactie snap ik even niet, i nu je item geef je an dat je het best wel spannend vond. In je laatste reactie wil je desnoods elkaars piemels laten zien. Wat wil je nu, dat hij er voortaan vanaf blijft of stiekem toch meer spanning en hierin verder gaan. Vind dit niet echt consequent van je!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier. Nu komt mijn neef vanavond voor het eerst weer bij ons slapen en hij komt straks al bij ons aan.
    ik heb het idee dat ik 3 dingen kan doen; hem aanspreken op wat hij vorige keer gedaan heeft of juist niks zeggen en op mijn buik gaan slapen zodat hij in ieder geval neregens bij kan voor het geval dat of voor het slapen gaan elkaars piemels laten zien en desnoods even aanraken zodat hij dat dan niet meer stiekum hoef te doen \. ik begrijp ook wel dat hem of mijn oom en tante erop aanspreken misschien het beste is maar ik durf dat gewoonweg niet. Is dan gewoon op mijne buik inslapen niet toch de beste optie? De laatste optie kan ook dan is het maar gebeurt en is de spanning bij hem weg vermoed ik.
    Wat denke jullie erover?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is niet oké en dat behoort hij te weten, hopelijk ia heet geen vuil joch dat het ook op scouting bij andere doet voor zijn eigen kick

    Los van hoe jij je erover voelt hij is een idioot aan een ander notabene familielid zitten zonder toestemming vieze sneaky zwakkeling zonder zelfbeheersing

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten