Skip to content
13 reacties
3781 weergaves

Ik voel me alleen lullig omdat ik er in getrapt ben.

We waren allemaal gekke dingen aan het doen. Een vriendin van mijn zusje deed haar armen in haar andere mouw en kon achter haar hoofd haar vingers aanraken. Of ik dat ook kon?
Deed ik en toe stond ik zo en toen trokken ze mijn joggingbroek met boxer omlaag. Dat kon ik natuurlijk niet tegenhouden en het duurde voordat ik mijn handen vrijhad om hem weer aan te krijgen. Ze hadden veel lol en mijn moeder moest er later ook alleen maar om lachen. Maar wat als ik dat bij hun gedaan had?

16 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Aan ts
    Gaat het straks alleen om de sex of zijn jullie toch wel verliefd op elkaar?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts. We durven veel. We hebben dat ook besproken, maar we zijn lekker bezig zoals zij dat noemt. De grens ligt bij gemeenschap dus hij er in nog niet. Ze heeft wel al de pil en ik condooms gekregen van mijn moeder voor het geval we het niet houden. Op alles voorbereid dus wel al.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ze durft ts. Zelf ook durven dus en ook vragen stellen. Wel weten waar jouw grens ligt en opletten waar die van haar is.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts. Die is ook een jaar jonger. Wat je zegt, zij was er klaar voor en ik ook.
    Ik kreeg wel een erectie. Ik zei het eerlijk voordat zij het ontdekte. Wilde ze ook zien en daar had ik ook geen probleem mee. Uiteindelijk allebei alles uit. Voor haar ook voor het eerst. Best lang. Verder niets hoor, maar ik voel wel iets van spanning als we elkaar spreken zelfs op de smartphone. Ze stelt er ook vragen over en daar geef ik eerlijk antwoord op en daar moet ze dan om lachen. Spannend begin van het jaar.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Leuk toch, zij is daar klaar voor, die andere niet. Die vond jou in je piemel waarschijnlijk al eng, laat staan dat ze zelf haar broekje uit moest. Goed opgelost, nooit zelf dwingen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts. Ja dat gaf ze makkelijk toe, ze was nieuwsgierig.
    Nogmaals, ik vond het niet erg, was meer totaal verrast. Zij zou het ook niet erg gevonden hebben als ik dat bij haar gedaan zou hebben, maar die andere vriendin zou dat vreselijk hebben gevonden. Kan heel verschillend zijn. Nu is het dus goed afgelopen en mijn wraak blijft achterwege dat wil zeggen bij die andere vriendin. Mijn zusje zullen we ook sparen voor verder gedoe. We lossen het samen op en ik ben nu ook heel nieuwsgierig. Vanmiddag dus bij haar, ze doet of ze niet nerveus is, dus ze is het wel.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ging het haar wel om het grapje? Of was ze er heel erg nieuwsgierig naar? Dan ga je nog meer meemaken en zal zij snel ook uit haar broek gaan. Kan ze weer verder. Of jij .

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedankt jongens en zeker ook meisje. Ze begrijpt nu dat haar grapje erg ver ging en dat ze geluk had dat ik het was en het hier gebeurde, want dat het niet overal leuk gevonden was.
    Jullie hebben ook gelijk dat de wraak leuk en grappig moet zijn. Ze weet dat die komt en dat vindt ze goed, maar ze wil dat de tweede vriendin gespaard wordt, omdat die alleen maar meedeed aan haar grapje. Maar ze deed mee en ze heeft gekeken en gelachen.
    Ze komen weer na het eten bij mijn zusje, dus ik heb beloofd om vanavond in ieder geval niets te doen, want die ene is een beetje bang. Wat jullie al zeggen, dan moet je dat zelf niet doen. Ik wacht het maar af.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, als je daar niet op bedacht bent is dat erg lullig. Maar bedenk, de wereld kent niet zoveel verschillende smaken en als het om uiterlijke kenmerken gaat eigenlijk maar 2. Probeer erboven te staan en verzin een ludieke zoete wraak, dat past hier immers beter bij en de meiden zullen dat dan ook niet vergeten.

    Dus, geen hatelijke oog om oog maar een leuke, succes

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Of het grensoverschrijdend is, weet ik niet. Het is immers je zusje en ik weet niet hoe close jij bent met haar vriendin. Ik vind wel dat jij alle recht hebt om het terug te doen, bij allebei. Als een meisje het bij een jongen doet is het naar mijn mening net zo erg als andersom (als het onder dezelfde omstandigheden is tenminste). Ik zou het terugdoen (maar niet erger dan zij bij jou deden).

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind dat wel grensoverschrijdend. Dat doen wij bij meiden ook niet. Twee meiden van mijn klas hebben toen ik 16 was mijn zwembroek naar beneden getrokken. Dat kan best vervelend zijn als je een kleine hebt zoals ik. Ik vond dat eerlijk heel vervelend. Zoiets doe je niet.Jij hebt er minder probleem mee maar daar kunnen ze niet van uit gaan.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts. Zij is 15. De andere vriendin die meedeed en mijn zusje bijna. Ik heb ze gezegd dat mijn wraak zoet zal zijn en dat ze volgend jaar groot gevaar lopen om ineens met hun broek of bikini op hun knieën te staan. Ze reageerde uitdagend, maar de vriendin die meedeed vond dat jongens die dat deden fout waren. Waarom zij dan niet ? Ook mijn zusje vond dat ik het bij haar maar niet moest proberen. Ik wacht toch rustig af, ik schaam me niet dat zij hem hebben gezien. Eigenlijk zouden ze het zelf moeten doen. Staat het weer gelijk.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Letterlijk lulig jongen 16. Hoe oud zijn ze? Waarschijnlijk kenden ze je goed genoeg om te weten dat jij dit sportief op zou vatten en er geen compleks van kreeg dat ze je piemel hebben gezien.
    Ik zou het omgekeerd niet doen als je niet zeker weet dat je daar geen gedoe mee krijgt. Bij dit meisje kan het nu wel, maar het grapje is nu bekend.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten