Skip to content
10 reacties
3423 weergaves

Ik wordt misbruikt door mijn vader

Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik wordt al sinds mijn 7e misbruikt door mijn vader. In het begin zat hij alleen aan me te voelen en moest ik zijn piemel vastpakken. Ik dacht dat hoort zo. Als mijn moeder naar werk was moest ik altijd naakt van hem rondlopen omdat hij mij super mooi vind en graag naar mij kijkt. Ik vond dat helemaal niet fijn. Het werd alleen maar erger. Elke dag dat mijn moeder op werk was moest ik hem aftrekker of pijpen en kwam hij ook klaar in mijn mond. Ik walgde daarvan. Ik voelde me zo vies als hij aan mij had gezeten. Toen ik dacht dat het niet erger kon heeft hij mij ontmaagd. Het deed zoveel pijn toen hij mij de eerste keer verkrachte. Mijn moeder werkt 4 dagen en hij misbruikt mij dan elke dag. Ik wil dit niet meer. Wat moet ik dien.     Moderator Hallo meisje van 12. Blijf hier niet mee lopen. Ga eens naar Chat met Fier, daar zijn mensen die je verder kunnen helpen.  Ook kun je voor advies terecht bij de Kindertelefoon.   

12 jaar
3 maanden geleden

10 Reacties

  • Hoi TS,
    Hoe gaat het nu? Is het al gestopt ondertussen?
    Je schreef dat je steeds naakt moest rondlopen, is dat ook als je moeder thuis is? En ook als er een vriendinnetje komt spelen?
    Liefs, Jxx

    16 jaar
    15 dagen geleden
  • Ga naar je huisarts en vertel alles. Hij of zij zal je verder doorverwijzen.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • TS M12 als je het niet durft te zeggen met praten. Dan schrijf bv paar briefjes op school en geef deze zonder te praten aan juf/ meneer en bv aan ouders beste vriendin/ vriend. Of je schrijft het op een opdracht of huiswerk van school.     Ik durfde het ook nooit te zeggen. Maar uiteindelijk wel zo geschreven en aan paar gegeven. Wel met je naam erbij anders weten ze niet van wie het schreef

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Dit is echt allesbehalve oké! Op school kan je bij een vertrouwenspersoon terecht (indien je op de basisschool zit, de juf/meester). Want hier moet je niet lang meer mee blijven lopen! Je moeder is er vaak niet, weet zij hiervan? Ik ga ervan uit dat ze dit niet weet, dit moet zij ook te weten komen! Maar stap 1 is, zorg dat iemand anders het weet! Die kan je erg goed helpen!

    Je kan het meid!

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Slachtofferhulp Nederland kun je om hulp vragen.
    Maar neem sowieso een volwassene hierover in vertrouwen! Iemand die voor jou veilig voelt en met jou mee zal denken. Je kan ook altijd naar je huisarts gaan.

    26 jaar
    2 maanden geleden
  • Praat erover met wie je vertrouwd een vriendin of haar moeder, leraar of meester of juffrouw, docent! Want dit mag niet door gaan.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Het is niet jouw schuld
    Het is niet aan jou om geheim te houden
    Het stopt helaas niet vanzelf
    Jij bent onschuldig

    Als je het lastig vind om over te praten schrijf het op en geef dat briefje aan een leraar/mentor iemand die je kan helpen. Kom je wel eens bij de huisarts en kan je daar makkelijk vanuit school langs kan het ook daar.

    Heel veel sterkte je bent heel dapper dat je het hier al deelt

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • de Stichting wij zijn M kan je ook helpen om je te helpen het taboe over misbruik te doorbreken. wijzijnm, wel een aanrader om als vervolg op je draadje hier te gaan benoemen wat er speelt bij jou. Mogelijk is trouwens de Luisterlijn ook iets voor je, gewoon om een keer van je af te kunnen praten, want dat is wat ze daar doen: Luisteren, niet meer maar zeker niet minder. Sterkte.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat vreselijk om te lezen ik zou hoe moeilijk het ook voor je is het tegen je moeder zeggen. Misschien heb je ook een vertrouwenspersoon en met jullie tweeën naar je moeder gaan. Dit moet stoppen

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Het telefoonnummer van de kindertelefoon is: 0800-0432 Begin daar mee.
    Je kan ook naar de huisarts gaan. Die kan je verwijzen en maatregelen nemen.

    Is er iemand in de familie of op school die je vertrouwt? Daar kan je ook mee praten. Hoe zit het met je moeder? Zou je bij haar terecht kunnen of kan zij ook niet tegen je vader op?
    Wat met jou gebeurt is niet acceptabel, je vader is helemaal de weg kwijt. Of jij moet het huis uit of je vader. In principe je vader natuurlijk. Er is geen andere oplossing.

    Jij moet nu iets doen, anders verandert er niets. Als jij nu stappen neemt dan heb je het ergste achter de rug. Je moet je lot in eigen handen nemen. Probeer om te beginnen niet thuis te zijn als je dan alleen zou zijn met je vader. Veel moed en sterkte gewenst, dat heb je wel nodig.

    23 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten