Skip to content
4 reacties
620 weergaves

Nee zeggen lukt gewoon niet.

Het is nu bijna een jaar geleden, maar ik weet alles nog als de dag van gisteren. Het begon leuk, ik zoende met een jongen op het feest van een vriendin van mij. Het leek spannend, omdat die jongen zich in geen meisje intresseerde en wel in mij. Ik ging een beetje achter hem aan en hij vond mij ook leuk. We zoenden nog een paar keer en ik vond het echt een leuke jongen. Totdat we een keer op school waren, ik had beloofd met hem mee te gaan, maar moest naar de tandarts, was dat vergeten en vertelde dat in de aula. Hij was kwaad want hij had al 2 uur op me gewacht en daar begon het, ik kreeg mijn eerste klap in m'n gezicht. Het gebeurde steeds vaker en vaker en ik zei er nooit iets van. Hij had me verkering gevraagd, ik heb geen nee durven zeggen... Ik ging meerdere malen met hem mee naar huis en hij zoende me dan heftig en kneep me met geweld. Verkrachtig wil ik het niet noemen, want tegenstribbelen deed ik niet, uit angst, om weer een klap in m'n gezicht te krijgen. Maar elke keer als ik weg ging van de jongen huilde ik, voelde ik me smerig en had ik spijt. Het ging ongeveer een maand zo door en mijn ouders gingen 10 dagen naar het buitenland. We waren alleen thuis, ik had de jongen en zijn vrienden uitgenodigt om bij mij te komen zwemmen die middag, we hebben een zwembad in de tuin en het was mooi weer. Ze hadden drank gehaald en mijn ex was de hele middag stom dronken. Ik voelde me niet op m'n gemak. Toen iedereen uitgezwommen was wou mijn ex douchen, ik zei dat het niet mocht omdat hij dronken was. Hij bleef doorzeuren en doorzeuren, en ik heb toch maar gezegd dat het mocht. Ik was op mijn kamer mijn haar aan het doen en hij zou gaan douchen. Hij vroeg of ik met hem mee ging. Ik haalde diep adem en zei: 'nee, sorrry, ik douche niet met dronken jongens...' Dat had ik nooit moeten zeggen. Hij flipte helemaal. Hij trok me aan m'n haar mee de douche in, sloeg me meerdere malen en ik moest hem pijpen. Toen hij klaar was, stapte hij respectloos de douche uit. Ik heb me wel 10x gewassen. Voelde me vreselijk. Ik zat daarna op m'n kamer te huilen. M'n ex haalde z'n vrienden op en pronkte met mijn bikini die nog steeds in de douche lag. Ik vond dat het te ver was gegaan en 3 dagen erna heb ik het in het openbaar uitgemaakt. Hij heeft me nog een tijdje lastig gevallen via smsjes maar dat is over. Aangifte heb ik nooit en zal ik nooit doen. Voelt niet goed. Ik heb wel altijd het gevoel dat ik me niet zwak moet uiten. Dat ik altijd bovenaan moet staan. Ik hoop dat ik het ooit achter me kan laten.

16 jaar
12 jaren geleden

4 Reacties

  • Oh oh als ik die jongen zag zaal ik me niet tegen kunnen houden.

     2 Dingen haat ik echt enorm dieren mishandeling en als een man vrouw slaat ik kan me dan niet tegentehouden om die man te slaan slaan en slaan!  

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Goed gedaan =)

    Je hebt het goed gedaan, gewoon in het openbaar uitgemaakt. Wat echt helpt is met iemand hierover hebben zodat je het kwijt kan, gewoon doen! Bijv je beste vriendin of je ma mischien? 
    Kindertelefoon of wat dan ook, er zijn genoeg mogelijkheden.Waarom had je hem + zijn vrienden eigelijk uitgenodigd? Ik zou als ik een meisje was, dat dus niet doen. Lijkt me gewoon niet goed..

    Veel geluk nog ermee

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • die jongen is fout maar andere ook

    die vrienden zullen het vast wel geweten hebben of andere dat is nog erger dat zij het toelaten.   RESPECT!!!

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • RESPECT!

    Ten eerste wil ik zeggen; respect! respect dat jij het in het openbaar uitmaakt, want dat durft niet iedereen. ten tweede, als  ik jou in real kende, en met je bevriend was had ik die gozer gewoon in elkaar gestompt en gezorgt dat hij zoveel pijn kreeg dat 'ie nooit meer een meisje aan durft te raken.. het is zo respectloos hoe jongens met meisjes omgaan, en ik heb soms de neiging om ze gewoon met een knuppel neer te slaan, omdat ze zich horen te gedragen. je bent echt sterk, dat je zoiets durft meisje van 16! 

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten