Skip to content
54 reacties
10317 weergaves

Pak slaag

Krijg thuis regelmatig een pak slaag ik word vaak door mijn vader over de knie gelegd en krijg dan flink op mijn billen wie herkend dit ook

10 jaar
9 jaren geleden

54 Reacties

  • We zijn erachter gekomen dat niet iedereen op dit topic is wie hij zegt dat hij is.
    Daarom sluiten we dit topic.


    moderatie team

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • als ik straf heb verdiend,kan de straf een pak voor mijn broek zijn.over de knie.Ik krijg dan 10 stevige klappen voor m'n broek,èn wel zò, dat m'n handen,nà het pak slaag onmidelijk over m'n broek wrijven!Van de week gehad.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi, ik ben 'n jongen van 14,de oudste zoon,heb nog twee broertje van 11 en 12.Ijheb veel gelezen over het krijgen van 'n pak slaag, en daarp lijkende topics.Niet zo veel te klagen over pap en mam, alleen dat ik het steeds vakerr,lasttiger vind om 'n pak voor voor mijn broek(onderbroek)te krijgen.Ik voel me erg vernederd, en dat overheerst.Ik denk dat ik twee dagen niet internetten een veel reeelere straf vindy.We moeten alle drie,als we voor onze (omder)broek krijgen,nij pap of mam over de knie.Nogmsl;de vernedering,is groot.(is deel van nijn straf volgens pap en man).ik weet dat ik soms straf verdiend hebt.
    groetjes

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een verhalen allemaal, zeg. Beseffen jullie dat dit volgens de wet verboden is? Sommige dingen die ik hier lees klinken echt niet onschuldig.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • met jou eens jongen 15 het lijkt mij ook rottig om je onderbroek uit te moeten doen en vind dat ook niet normaal man.
    ik krijg het een enkele keer ook nog maar toen mijn ouders zagen dat ik schaamhaar kreeg en een grotere plasser krijg ik de klappen op mijn boxer. kun je er niet met je ouders over praten want ze moeten toch begrijpen dat jij je dan gaat schamen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo ik had gisteren een baaldag, het ging mij niet, klieren , grote mond tegen mam, zeuren, enz, tot op een moment het mam zat was met mij, en ze zei. Ga jij maar eens naar je kamer, want het is weer hoog tijd voor een goed pak op je billen he jochie, na zo een tien minuten hoorde ik ze de trap op komen, ik moest éérst over de knie gaan liggen, en kreeg met haar hand op mijn broek, en daarna op mijn onderbroek. Even erna op mijn buik op bed , en heb ik nog een goed pak slaag gekregen met hare pantoffel. Amai dat deed erg zeer, en achteraf zei ze nog, zo jongen dat verdiend pak slaag, was weer nodig, en ik moest nog een uur boven blijven, daarna ging het mij wel weer beter, gr jongen 15.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik krijg zo af en toe,als ik vervelend ben,dwars,stout.nog een pak voor mjn broek, of voor m'n onderbroek.het is afshuelijk om als 16 jarige over de knie te liggen,Blowen?NOOIT MEER!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 15, ik kan er ook over mee praten, ik krijg ook nog regelmatig een pak slaag op dezelffe manier als gij, ook met de pantoffel op de blote billen, zowel van mam en pap, maar meeste van mam, en daarna branden mijn billen óók, zaterdag nog gevoeld, gr

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan er over mee praten .Ik heb woensdag een pak slaag van mijn moeder gehad omdat ik drijfnat thuis kwam door wakkie trap op het ijs.
    Nadat ik binnen kwam en zij dat ik door het ijs was gezakt .moest ik mijn natte kleren in de douche uittrekken .Ik stond net in m,n blootje tot
    ze de douche binnen kwam ik had niet eens genoeg tijd om me af te drogen ze nam me mee de kamer in en trok haar pantoffel uit .Toen kreeg ik een flink pak slaag op m.n natte kont met die pantoffel wat een snijdende pijn deed dat.Daarna een hele preek en na het eten kon ik vroeg naar bed .Het brandde nog lang na.Ik krijg nog regelmatig een pak slaag maar niet zo hard als woensdag .ik hoop voorlopig effe geen pantoffel te voelen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb lieve,maar erg streng.Ik ben 14, en ik had er een zooitje van gemaakt.Ik kreeg twee waarschuwingen,maar ik bleef vervelend,hèel vervelend.En toen vinden mijn oudesrs het genoeg,naaar boven gestuurd,om mijn pyjama aan te trekken.Even later werd ik geroepen,en moest zonder vedere uitleg bij m'n vader over de knie en kon daarna omniddelijk m'n bed opzoeken.Midden op de dag,voor en uur.Ik hoop dat mijn vrienden er nooit achter komen.Schaam me dood

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn ouders slaan nie vaak. krijg misschien 2 keer per jaar een klap voor billen. heb gevraagd of ze anders straf willen geven en daar denken ze over na

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • jullie krijgen billenkoek? ik kreeg als kind een pak slaag op me achterhoofd en nu alls ik me vader uitdaag dan krijg ik een schop in me ribben.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • de meeste jongens hier krijgen slaag op hun onderbroek maar als ik krijg moet de onderbroek ook uit. vind dat niet normaal op mijn leeftijd en jullie ?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • As ik straf verdiend heb, moet ik bij mijn vader of moeder over de knie èn krijg dan een flink pak slaag.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen van 18
    Ja het was `mèèr dan vervelend.ja het doet nog pijn,ik was 'Strontvervelend"" met na-apen,ja zeggen waar ik nee had moet zeggen en nee war ik ja had moeten zeggen.Dwars,grens opzoeken.Pesterig.
    Dat heeft mij twee waarschuwingern opgeleverd, en uiteindeklijk bij papa over de knie èn dat ongenaige pak voor mijn onderbroek,Wil leren te veranderen,en geen straf meer ter krijgen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vervelend voor je jongen 14, doet het nog pijn? Wat bedoel je ongeveer met 'strontvervelend' zijn?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb vanmiddag nà een lange tijd,van mijn vade een ongenadig pak voor mijn onderbroek heb gekregn!Ik wqs stromtvervelend, en had al 'n mijn laatste waarschuwing gehaDd,Mijn gat stond in de fik!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg het ook regelmatig maar zeg eerlijk dat ik ook niet de braafste ben. Zorg meestal wel dat ze er nie achter komen ofzo maar da lukt niet altijd. Ik denk dan wel dat t mijn eigen schuld is verder is pa echt topvent. En krijg gewoon tikken op mn broek tot hij weet dat ik t zeker voel en dan is t ook goed verder.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • als ik starf heb verdiend, kan bij mijn vader of moeder over de knie en krijg en flink pak slaag!!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent 19 zeg je, als dit zo is ga je toch het huis uit,je bent volwassen voor de wet, als meisje met je broers erbij,dit kan echt niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten