Skip to content
2 reacties
1165 weergaves

oudere zus

Mijn oudere zus vind het prettig als mijn ouders er niet zijn mij straf te geven, ze is 3 jaar ouder en doet het op verschillende manieren, ik heb een hekel aan douchen en dan moet ik douchen van haar, als ik weiger krijg ik een pak slaag op mijn blote billen, 1 x zei ik dat ik me niet lekker voelen en dan kwam ze met een thermometer die ze onder mijn arm deed, geen koorts, dus pak slaag, ik liep toen weg zei het tegen me beste vriendin haar ouders dat ik niet lekker was en ze me sloeg en die deden een thermometer in mijn bips, geen succes, mijn moeder zegt stel je niet aan, maar word er echt kotsmisselijk ziek van

12 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • @Meisje 12

    Mijn oudere zus (7 jaar ouder als ik) geeft me ook wel eens op mijn blote billen als ik me niet gedraag en als ik ziek ben controleert ze me ook met de thermometer (doet ze dan in mijn billen) maar dat doet ze niet omdat ze me haat ofzo, maar gewoon uit een soort moeder-rol (me moeder is uit beeld)

    Weet je zeker dat ze dit doet omdat ze je haat of omdat ze je gewoon wil opvoeden. En over dat douchen, je moet eigenlijk wel douchen anders word je gewoon vies. Als ik zou weigeren om te douchen dan treed mijn vader of zus ook gewoon streng op..

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Vond je het niet vervelend toen die ouders van je vriendin de termometer tussen je billen deed?

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten